ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت 89 نرم‌افزار انتخاب رشته‌ی گزینشگر

realty
03-08-2010, 14:44
فایل آپدیت 89 نرم‌افزار گزینشگر رو چه جوری به دست بیارم؟
لطفاً راهنمایی کنید.

jamshimi
05-08-2011, 16:58
آپدیت 90 اگه کسی داره لطفا بزاره
مرسی

avator20002000
05-08-2011, 18:32
اینجا یه اپدیت گزاشته براش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahya78
05-08-2011, 18:35
اینجا یه اپدیت گزاشته براش:

این دانلود نمیشه . لطفا فایل سالم رو بذارید من نیاز فوری دارم .

avator20002000
05-08-2011, 18:39
شماره سریالو اگه دارید از اینجا دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahya78
05-08-2011, 18:43
سریال چی ؟
من میخوام بدون دردسر دانلود کنم . اون صفحه رو خودم قبلا دیدم واسه همین اومدم اینجا دنبالش . اگرنه همونجا دانلود میکردم .
سریال چیه ؟

avator20002000
05-08-2011, 18:45
شما وقتی نرم افزارو می خرید روش شماره سریال داره.اونو باید تو اون بخش وارد کنید.اگرم ندارید باید یکم صبر کنید یکی از بچه ها با شماره سریال دانلود کنه بعدش اینجا برای همه بزاره.شما دو نفر بالایی هیچکدوم شماره سریال ندارید؟

mahya78
05-08-2011, 18:55
اگر خریده بودیم که نمیخواستیم دانلود کنیم ! این چه حرفیه !!!!!!!!!!
من یه لینک پیدا کردم اما چون سایتشون دچار مشکل شده معمولا نمیشه دانلود کرد شماهم سر بزن :

اینم سایت اصلیشه من وی . پی و فیل.شک.ن ندارم اگر کسی داره سر بزنه

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

خوب من نرم افزار رو پیدا کردم اما مسئله اینجاست که برای سال 87 هستش و باید آپدیت بشه . زحمت فایل آپدیت رو بکشید .

avator20002000
05-08-2011, 19:06
اگر خریده بودیم که نمیخواستیم دانلود کنیم ! این چه حرفیه !!!!!!!!!!
من یه لینک پیدا کردم اما چون سایتشون دچار مشکل شده معمولا نمیشه دانلود کرد شماهم سر بزن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سایت اصلیشه من وی . پی و فیل.شک.ن ندارم اگر کسی داره سر بزنه

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

خوب من نرم افزار رو پیدا کردم اما مسئله اینجاست که برای سال 87 هستش و باید آپدیت بشه . زحمت فایل آپدیت رو بکشید .

می خریدید حداقل از سازنده حمایت کنید!:31:
بالایی که فایلش دیگه پاک شده نمی شه گرفتش
دومی هم بدرد نمی خوره با چ ی ز رفتم دیدم ماله 86 هستش نوشته.

mahya78
05-08-2011, 19:11
می خریدید حداقل از سازنده حمایت کنید!:31:
بالایی که فایلش دیگه پاک شده نمی شه گرفتش
دومی هم بدرد نمی خوره با چ ی ز رفتم دیدم ماله 86 هستش نوشته.

شمام میخریدی پس چرا لینک گذاشتی ؟!!!!
من گفتم مشکل داره اون بالایی . اون پایینی رو گفتم که پیدا کردم اما بعدشم گفتم باید آپدیت بشه !!!!!!

mohandes e ekhraji
05-08-2011, 19:18
من گفتم مشکل داره اون بالایی . اون پایینی رو گفتم که پیدا کردم اما بعدشم گفتم باید آپدیت بشه !!!!!!
دوستان اگر اون لینک ۸۷ رو دانلود کنیم فایل اپدیت پیدا میشه براش؟جون هرکی دوس دارین فایل اپدیت رو بزارین من واقعا به این نرم افزار نیاز دارم:41::19:

avator20002000
05-08-2011, 19:22
من منتظرم پس فردا برم از کانون سی دی شو بگیرم یا وایسم گزینه 2 بروز رسانیش تموم بشه از اون استفاده کنم
چون به نظر می رسه این نرم افزار چیز جالبی نباشه

دوستان اگر اون لینک ۸۷ رو دانلود کنیم فایل اپدیت پیدا میشه براش؟جون هرکی دوس دارین فایل اپدیت رو بزارین من واقعا به این نرم افزار نیاز دارم:41::19:
همونم استفاده کنید خوبه به نظر من چون تو سایتش گفته 89 که هنوز نیومده اپدیتش می مونه یه 88 که تو یه سالم انقدرا تغییر زیادی نیستش.

mohandes e ekhraji
05-08-2011, 19:23
من منتظرم پس فردا برم از کانون سی دی شو بگیرم یا وایسم گزینه 2 بروز رسانیش تموم بشه از اون استفاده کنم
چون به نظر می رسه این نرم افزار چیز جالبی نباشه

همونم استفاده کنید خوبه به نظر من چون تو سایتش گفته 89 که هنوز نیومده اپدیتش می مونه یه 88 که تو یه سالم انقدرا تغییر زیادی نیستش.
یعنی این ۳سالهیچ فرقی با هم نداشته؟مگه میشه!:18:

gozine2
05-08-2011, 19:25
شما وقتی نرم افزارو می خرید روش شماره سریال داره.اونو باید تو اون بخش وارد کنید.اگرم ندارید باید یکم صبر کنید یکی از بچه ها با شماره سریال دانلود کنه بعدش اینجا برای همه بزاره.شما دو نفر بالایی هیچکدوم شماره سریال ندارید؟
من خریدم قبلا اپدیتش رفتش تو پوشه نصب چی رو اینجا باید بزارم؟

avator20002000
05-08-2011, 19:27
یعنی این ۳سالهیچ فرقی با هم نداشته؟مگه میشه!:18:
منظورم سه سال نبودش که!بین سالهای 88 و 87 منظورم بودش
تازه این سازمان سنجش هر سالم از این روزانه ها کم می کنه.چیزی اضافه نمی کنه جز پیام نور که اونم بدرد نمی خوره

شما یه زحمتی بکش کل فایلو برای بچه ها اینجا بزار که دنبال دانلود نرم افزارشم نباشن

mohandes e ekhraji
05-08-2011, 19:36
منظورم سه سال نبودش که!بین سالهای 88 و 87 منظورم بودش
تازه این سازمان سنجش هر سالم از این روزانه ها کم می کنه.چیزی اضافه نمی کنه جز پیام نور که اونم بدرد نمی خوره

شما یه زحمتی بکش کل فایلو برای بچه ها اینجا بزار که دنبال دانلود نرم افزارشم نباشن
اقا الان به نظر شما من چه نرم افزاری بگیرم که به دردم بخوره؟مشاور یا نرم افزار؟

avator20002000
05-08-2011, 19:42
اقا الان به نظر شما من چه نرم افزاری بگیرم که به دردم بخوره؟مشاور یا نرم افزار؟
من می گم یکم وایستی این گزینه 2 انتخاب رشته مجانیشو باز کنه(داره اپدیت می کنن الان) خیلی هم خوبه من پارسال استفاده کردم راضی بودم
اگرم پول می خوای بدی کانون تو این هفته سی دی هاش میاد
احتمالا سنجش هم انتخاب رشته خودشو رو سایتش بزاره امسال هم
ولی من اونجوری که خوندم ازت می خوای دیگه امسال حتما بری دانشگاه که در اینصورت مشاور خوب بری خیلی بهتره.

mohandes e ekhraji
05-08-2011, 19:44
من می گم یکم وایستی این گزینه 2 انتخاب رشته مجانیشو باز کنه(داره اپدیت می کنن الان) خیلی هم خوبه من پارسال استفاده کردم راضی بودم
ولی من اونجوری که خوندم ازت می خوای دیگه امسال حتما بری دانشگاه که در اینصورت مشاور خوب بری خیلی بهتره.
مشاور درست حسابی که واقعا کنکوری باشه و معروف کی هست تو تهران؟

mahya78
05-08-2011, 20:47
این حرفا چیه عزیز من . مثلا شما کاربر فعال این انجمنی !!!!!!!!
خوب اینو همه میدونن که اگه چند روز صبر کنن همه این موسسه ها سی دی و سایت و این چیزا میزنن . اینکه دیگه گفتن نداره . همچنین سایت سنجش بهترین برنامه رو هرسال میذاره واسه انتخاب رشته مجازی . اینم جای شک نداره
من که واسه همین یکی دوروزه میخواستم واسه همین اینجا مطرح کردم اگرنه این همه جای حرف زدن نداشت که .
گفتیم اگه میشه نرم افزارو بذارید بخش مشاوره جداست هاااااااااااا

دوست عزیز اگه میشه همشو آپ کن سریعتر . دستت درد نکنه .

mohandes e ekhraji
05-08-2011, 21:08
خوب اینو همه میدونن که اگه چند روز صبر کنن همه این موسسه ها سی دی و سایت و این چیزا میزنن . اینکه دیگه گفتن نداره . همچنین سایت سنجش بهترین برنامه رو هرسال میذاره واسه انتخاب رشته مجازی . اینم جای شک نداره
من که واسه همین یکی دوروزه میخواستم واسه همین اینجا مطرح کردم اگرنه این همه جای حرف زدن نداشت که .

اقا بالاخره من نفهمیدم گزینشگر خوبه یا بد؟اصلا بهتر از گزینه ۲ هست؟

mahya78
05-08-2011, 21:17

میگم که بهتره هر نرم افزار انتخاب رشته ای دارین به من معرفی کنین چون بقیه براشون مهم نیست اما واسه من مهمه برای الان .

mohandes e ekhraji
05-08-2011, 21:26
میگم که بهتره هر نرم افزار انتخاب رشته ای دارین به من معرفی کنین چون بقیه براشون مهم نیست اما واسه من مهمه برای الان .
البته ما فقط گزینه۲ کانون میشناسیم!همین:31:

avator20002000
05-08-2011, 21:41

به عنوان فعال من شما چی کار دارید؟
سوال کردن جواشونو دادم.شما چیزی رو می دونی دلیل نیست همه بدونن که احه!
شما اگه خیلی عجله داری برو تو این تاپیک صفحه اول 89 صفحه اخر 88 کانون رو دانلود کن.

ایشون سوال پرسیدن که مشاوره مطرح شده.
بهتره دیگه غیر از در مورد گزینشگر دیگه تو این تاپیک پست ندین.

گزینشر معمولیه.گزینه 2 صد البته از این گزینشگر بهتره.

gozine2
05-08-2011, 21:44
شما اگه خیلی عجله داری برو تو این تاپیک صفحه اول 89 صفحه اخر 88 کانون رو دانلود کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایشون سوال پرسیدن که مشاوره مطرح شده.

خیلی ممنون از راهنماییوتون ما همیشه از راهنمایی های شما استفاده می کنیم.اگر میشه به من بگید چه جوری فایل رو اینجا بزارم من بلد نیستم.

avator20002000
05-08-2011, 21:47
خیلی ممنون از راهنماییوتون ما همیشه از راهنمایی های شما استفاده می کنیم.اگر میشه به من بگید چه جوری فایل رو اینجا بزارم من بلد نیستم.
از یکی از این سایت ها برای اپلود استفاده کنید که تو اینجا هم ... نشه:

mahya78
05-08-2011, 22:02

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایشون سوال پرسیدن که مشاوره مطرح شده.

آخه این عنوان ها آبکیه . عزیز من شما همه پست های این تاپیک که خودت دادی رو چک کن همش تیکه انداختی سعی نکردی کمک کنی همش ایراد گرفتی و گفتی که بعدا واسه انتخاب رشته به فلان جا و فلان جا میرم . ربطی به اینجا نداره ها . اسم تاپیک اینه که نرم افزار انتخاب رشته میخوان . از شماها که انتخاب رشته نخواستن . شما نرم همین نرم افزارو داری بذار نداری نظر در مورد موارد غیر نده .
ضمنا شما گفتی غیر ازین نرم افزار بحث دیگه ای نشه بعد خودت میگی نرم افزار کانون ! عجب زورگویی هستین ها . تذکر میدین خودتون رعایت نمیکنین . ضمنا اون تاپیک کانون رو هم دیده بودم . زحمت شد براتون .

از یکی از این سایت ها برای اپلود استفاده کنید که تو اینجا هم ... نشه:
اینو هم نباید اینجا بذارید ربطی به تاپیک نداره واسشون باید پیغام میکردید . لطفا از اینجا بردارید . بحث منحرف نشه .
یه چیز دیگم بگم . اگه خیلی قانون مند بودید اون صفحه قبل که من همین نرم افزار گزینشگر رو گذاشتم یه تشکر خشک و خالی میکردید هرچند قدیمی بود اما الانم اگه بگردی توی نت همین هم به زور پیدا میشه !!!!!
عنوان کاربر فعالی هم نوش جانت . من به این چیزا نمینازم چون فعالیتم از شما بیشتر و بهتره .

gozine2
06-08-2011, 00:47
ممنونم.من از سایت دومی که معرفی کردید استفاده کردم.ولی نزدیکای اخرش شارژ اینترنتم تموم شد الانم با موبایل اومدم.عجب کاری کردم منا الان اینترنت ندارم انتخاب رشته کنم خودم حالا.فردا اگه کافی نت پیدا کنم از اونجا براتون میزارم فایلو.فقط توروخدا بگید تا کی وقت انتخاب رشتس من خیلی ترسیدم الان اینترنت ندارم با موبایلم نمی دونم چه قدر می تونم بیام اینترنت ؟تا فردا مهلت دارم؟

felainy
06-08-2011, 07:12
ممنونم.من از سایت دومی که معرفی کردید استفاده کردم.ولی نزدیکای اخرش شارژ اینترنتم تموم شد الانم با موبایل اومدم.عجب کاری کردم منا الان اینترنت ندارم انتخاب رشته کنم خودم حالا.فردا اگه کافی نت پیدا کنم از اونجا براتون میزارم فایلو.فقط توروخدا بگید تا کی وقت انتخاب رشتس من خیلی ترسیدم الان اینترنت ندارم با موبایلم نمی دونم چه قدر می تونم بیام اینترنت ؟تا فردا مهلت دارم؟

17 مرداد تا 23 مرداد (دوشنبه تا یکشنبه )

alis20000
06-08-2011, 11:57
سلام
خواهشم مي كنم هركسي آپديت نرم افزار گزينشگر يا سرنوشت سازان 90 رو داره خبر بده يا آپلود كنه

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

آپديت گزينشگر 90 يا شماره سريالشو
خيلي ضروري

HellScre4m
06-08-2011, 23:29
بله خواهشا گزینشگر 90 رو هر کی داره لینکشو بذاره.
ممنون

mahya78
06-08-2011, 23:55
قرار بود دوستمون gozine2 زحمتشو بکشن اخه گفتن دارن سی دی سال قبل رو . اما ایشون هم اومدن همون فیلی که من گذاشتم و واسه 87 بوده رو دانلود کردن !!!!
خوب برا یکی دو روز اول تب این نرم افزاره بالا بود که کسی نتونست کاری بکنه . اما در جریان باشید که سایت گزینه2 زده به زودی نرم افزارش رو برای دانلود رو سایت میذاره . مطمئنا همین یکی دو روزه میذاره چون بعدش سنجش میاد میذاره که اونجور دیگه بحث رقابت خنک میشه . پس از سایت گزینه دو خبر بگیریم بهتره .

Amirdb
07-08-2011, 12:05
بر خلاف پارسال که انواع و اقسام نرم افزار انتخاب رشته از در و دیوار تاپیک های انجمن آموزش عالی میریخت!!!
امسال هیچ خبری از نرم افزار خاصی نیست!

از اول تاپیک هم که دیدم فقط پیش نوک بازی بعضی دوستان و به دنبالش دعوا بود!

دوستان اگر لینکی چیزی از همین گزینشگر پیدا کردید ممنون میشیم بذارید!
توضیح دادن و پیغام الکی نه!
اگر لینکی دارید که مال امسال رو بشه باهاش دانلود کرد لطفا بذارید.

ممنون

farshidshd
07-08-2011, 13:27
نرم افزار راهنمای انتخاب رشته ی سامان رشته مال سال 89 ::

Amirdb
07-08-2011, 14:20
با هماهنگی که با مدیریت بخش انجام شد قرار شد تا 24 آینده کلیه نرم افزارهای انتخاب رشته هایی که طی دو سال اخیر توی انجمن بوده و الان لینکش پاک شده رو در یک تاپیک جدا آپلود کنم و میذارم
+ به علاوه یه سری برنامه های دیگه که به نوعی به درد کنکور بخوره!

ایشالا که آپدیت امسالشون هم بیاد . . .

alivw71
07-08-2011, 14:57
چطوری انتخاب رشته میکنه؟

mahya78
07-08-2011, 19:42
نرم افزار راهنمای انتخاب رشته ی سامان رشته مال سال 89 ::

سامان نرم افزار انتخاب رشته نیست ویژگی انتخاب رشته هم نداره فقط راهنمای انتخاب رشته ست معرفی رشته ها و دانشگاه ها .
من خودم کامل دیدمش.

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

خوب انتخاب رشته سایت گزینه 2 هم شروع شده

راحت اطلاعاتتون رو وارد کنید و رشته/مکان های پیشنهادی رو ببینید

alis20000
07-08-2011, 20:20
زحمت كشيدي ولي ما آپديت 90 گزينشگر و لازم داريم
گزينه 2 كه هرساله رايگان مي زاره

مسئولين سايت هنوز نتونستن يك آپديت پيدا كنند واسه دانلود

آقا تورو خدا من به اين آپديت گزينشگر 90 نياز دارم
يه مهندس پيدا نمي شه بتونه همچين كاري بكنه

Mohammad
08-08-2011, 10:50
دوستان لطفا صبور باشید . اگه لینکی پیدا بشه تویه تاپیک قرار داده میشه .
از ارسال پست های بی مورد خودداری کنید .

farshidshd
08-08-2011, 13:42
سامان نرم افزار انتخاب رشته نیست ویژگی انتخاب رشته هم نداره فقط راهنمای انتخاب رشته ست معرفی رشته ها و دانشگاه ها .
من خودم کامل دیدمش.

منم عرض کردم راهنمای انتخاب رشته

Mohammad
08-08-2011, 19:48
آپدیت برای دانلود موجود نیست متاسفانه ، چه من چه فرشید عزیز و چه سایر دوستان جستجو کردیم اما تا الان بصورت مجانی برای دانلود موجود نیست .

alis20000
08-08-2011, 20:01
خوب آپديت پيدا نشد بگرديد واسه هك شماره سريال واسه دانلود از خود سايت

Mohammad
08-08-2011, 20:04
این مواردی که شما می فرمایید در کلام راحت هست !! برای شماره سریال هم پیش از این جستجو کردم ، موردی یافت نشد .

mahya78
11-08-2011, 23:43
نه دیگه فکر کنم یه عده هم انتخاب رشته شون هم تموم شده خبر ی اینجا نشد .
فقط من آپدیت 88 رو هم دیدم اگر خواستین ازاینجا

دانلود کنین . من که سیستمم مشکل داره روش نصب نشد .

alis20000
12-08-2011, 13:05
يعني واقعاً مرحبا به اين همه هوش اين اهالي سايت
اين همه مهندس بالاخره نتونستن اين انتخاب رشته رو هك كنن
امثال كه گذشت ولي از سال بعد بايد يه فكر ديگه كرد

farshidshd
12-08-2011, 13:52
به دلیل اسپم های زیاد ، تاپیک بسته میشه

farshidshd
13-08-2011, 11:04
برای درخواست کرک هر نرم افزاری به انجمن زیر مراجعه کنید