ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست از مدیران

سونامی
03-08-2010, 14:21
دوستان قسمت 3d یک تاپیک بز کردن و کار های زیبای بچه های انجمن رو گذاشتن خواستم پیشنهاد بدم مدیرا این کار رو برای بچه های فتوشاپ انجام بدن این کار اول سعی و تلاش فرد رو بالا میبره دوما نمونه کار داره و وقتی ببینه بچه ها این کار های زیبا رو انجام دادن اونم میتونه من خودم از سایت های خارجی بیشتر الگو برداری میکنم :دی

spiring water
03-08-2010, 19:39
دوستان قسمت 3d یک تاپیک بز کردن و کار های زیبای بچه های انجمن رو گذاشتن خواستم پیشنهاد بدم مدیرا این کار رو برای بچه های فتوشاپ انجام بدن این کار اول سعی و تلاش فرد رو بالا میبره دوما نمونه کار داره و وقتی ببینه بچه ها این کار های زیبا رو انجام دادن اونم میتونه من خودم از سایت های خارجی بیشتر الگو برداری میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

سلام.
انجمن فوتوشاپ قسمتی به نام "نظر خواهی" داره که هر کی میخواد کار هاشو اونجا میزاره.....
و نکته ی بعدی این که کار هایی که با MAYA و Z brush و 3d max ........... انجام میشه , فرایندش خیلی پیچیده تر از فوتوشاپه! طرح اولیه , wire frame , render و.........
.
.
.
از طرفی دیگه حرفتو قبول دارم که قسمت نظر دادن نسبت به کارهای کاربران فوتوشاپ ضفعیفه و آدم هیچ انگیزه ای نداره.

تاپیک کارهای من در انجمن فوتوشاپ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک کارای من در انجمن 3 بعدی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سونامی
04-08-2010, 00:00
خوب مدیرای عزیز چی میگن همین بنده خدا فقط نظر داد ؟؟؟؟؟؟

huti_421
04-08-2010, 01:25
مدیران به زودی نظرشون رو می‌دن :دی