مشاهده نسخه کامل
: نسخه جدید برنامه قرآن کریم ASGATech Quran v4.00 s60v5 Symbian 9.4 Signed
ASGATech Quran v4.00 s60v5 Symbian 9.4 Signed OPDA . ir
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان حتما شما هم نیازمند قرآن کریم برای گوشیتون هستید تا
همیشه و همجا از داشتن اون لذت ببرید .
برنامه ساین شده است .
The Holy Quran: allows users to read, search, bookmark and listen to Quran recitation
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر اما روی ساتیو عمل نکرد
S E V E N
12-08-2010, 10:30
سلام دوستان
اين شركتي كه اينو ميسازه مسلمونن و خودشون تو بخشي از نرم افزار يه جورايي گفتن كه راضي نيستن شما ازنسخه كرك نشده استفاده كنيد.اگه مدل گوشيتونو پشتيباني كنه، شما مي تونيد ورژن قبلي اينو رايگان از خود سايتش بگيريد و گرنه استفاده از نرم افزار كرك شدش مشكل داره. خودم اوايل قصد استفادش رو داشتم ولي آزمايشي رو نصبيدم.
در مورد ويندوز و موارد خارجي كه شايد غير مسلمونا ساخته باشن دقيق نميدونم و اين يكي ضايع كردن حق يه مسلمونه.
خواهشا نسخه كرك شده رو دانلود نكنيد. قيمت اصلي نرم افزار 19.9 يورو هست.
شايد نيت خوب داشته باشيم ولي شيوه ي انجام كار رو ندونيم
موفق باشيد
hengameh20
15-08-2010, 23:45
واقعا ممنون
کلی گشته بودم دنبال یه همچین نرم افزاری
کاربردی بود
همراه اول
08-10-2010, 10:56
سلام دوستان
اين شركتي كه اينو ميسازه مسلمونن و خودشون تو بخشي از نرم افزار يه جورايي گفتن كه راضي نيستن شما ازنسخه كرك نشده استفاده كنيد.اگه مدل گوشيتونو پشتيباني كنه، شما مي تونيد ورژن قبلي اينو رايگان از خود سايتش بگيريد و گرنه استفاده از نرم افزار كرك شدش مشكل داره. خودم اوايل قصد استفادش رو داشتم ولي آزمايشي رو نصبيدم.
در مورد ويندوز و موارد خارجي كه شايد غير مسلمونا ساخته باشن دقيق نميدونم و اين يكي ضايع كردن حق يه مسلمونه.
خواهشا نسخه كرك شده رو دانلود نكنيد. قيمت اصلي نرم افزار 19.9 يورو هست.
شايد نيت خوب داشته باشيم ولي شيوه ي انجام كار رو ندونيم
موفق باشيد
حالا نمیدونم چرا چون قرآن و مسلمونن تا اونجایی که ما شنیدیم میگن حق الناس نه حق مسلمون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.