مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن درایور
masoud45
03-08-2010, 05:40
من لب تاب دل 5010 دارم و روش ویندوز 7 ultimate 32bite ریختم الان هر کاری می کنم چند تا از درایورام نصب نمیشه
مثلا دراور وایر لس این ارور رو میده چکار کنم کمکم کنید
PHP کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بلد نبودم چجوری شیر میشه که عکس رو تو فروم نشون بده
mosilovesyou
04-08-2010, 14:41
من لب تاب دل 5010 دارم و روش ویندوز 7 ultimate 32bite ریختم الان هر کاری می کنم چند تا از درایورام نصب نمیشه
مثلا دراور وایر لس این ارور رو میده چکار کنم کمکم کنید
PHP کد:
ببخشید بلد نبودم چجوری شیر میشه که عکس رو تو فروم نشون بده
پست بعدیمو بخون تو همین جا :)
برات لینک میذارم داداش گلم :*
اینی که داری نصب میکنی ماله یه کارت وایرلس دیگست
mosilovesyou
04-08-2010, 14:53
اینو دانلود کن
حجم 6 مگابایت :)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود extract کن . یه فولدر بهت میده . برو تو device manager رو network controller راست کیلیک کن update driver رو بزن . آدرسه این فولدرو بده بزن نصب میشه 100 درصد . منم دعا کن :)
masoud45
05-08-2010, 16:50
اینو دانلود کن
حجم 6 مگابایت :)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود extract کن . یه فولدر بهت میده . برو تو device manager رو network controller راست کیلیک کن update driver رو بزن . آدرسه این فولدرو بده بزن نصب میشه 100 درصد . منم دعا کن :)
دستت طلا دادش
کاری که گفتی انجام دادم اما وقتی میخوام درایور رو از رو سی دی نصب کنم بازم همون پیغام رو میده
قبلا محل کانکشنم روش کلیک می کردم شبکه وایرلس رو نشون می داد مثلا می نوشت کسی نیست اما حالا اصلا نشون نمی ده
الان با بلوتوث هم مشکل دارم.این عکس رو نگا کنین
mosilovesyou
21-08-2010, 15:59
اف-2 یا اف-11 رو باید بزنی تا روشن بشه . الآن احتمالا نصب شده اما خاموشه . با کیبوردت باید روشن شه :)
ab100309
22-08-2010, 12:41
با سلام من عضو جدید هستم و یک لپ تاپ HP PAVILLION 2270EV دارم من پس از نصب ویندوز سون 64 بیتی دچار مشکلات عدیده ای شده ام که در زیر بیان میکنم
با توجه به اینکه من تمام درایور ها و نرم افزار های این لپ تاپ را از سایت مربوطه اش گرفته ام ولی هیچکدام نصب نمی شود و مدام پیغام خطا میدهد که آدرس فایل ، دایرکتوری و... اشتباه است یا اینکه ممکن است فایل درایور LOCK باشد و در حال حاضر وب کم ، بعضی از یو اس پی ها ، کنترل چراغهای تنظیمات صدا و... قطع می باشد
لطفا من را راهنمایی کنید.:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.