مشاهده نسخه کامل
: برگرداندن پسوند ها
13SADEGH
03-08-2010, 01:29
سلام و خسته نباشید.:20:
من چند تا مشکل برای سیستمم پیش آمده اگر ممکنه کمک کنید درستش کنم.
1 یه فایل با windows media center باز کردم و حالا تمام پسوند ها(در یسکتاپ) با media center نشان داده می شوند و برای باز کردن internet explorer مجبورم به شاخه برم.
2 من Internet Download Manager نصب روی سیستم داشتم . dap نصب کردم idm از پیش فرض برای دانلود خارج شد.چطور برش گردانم.
13SADEGH
03-08-2010, 14:21
کسی نیست کمک کنه!!!
ویندوز هم 7 است.
mehdi_halla
03-08-2010, 16:21
برای مشکل اول شما از طریق SYSTEM RESTORE سیستم رو به قبل زمانی که مشکلی نداشت برگردونین.
مشکل دوم چیزی به غیر از پاک کردن daP به نظرم نمیرسه..(شایدم از روش اول مشکلش حل شه)
13SADEGH
04-08-2010, 13:34
با تشکر
متاسفانه تاریخی برای سیستمم تایین نکردم و نمیتونم از sestem restore استفاده کنم.
در مورد idm هم تونستم از option >integrate idm into browser تیک ie زدم و مشکل حل شد ولی بعد از استفاده از هیتل ر شکن دوباره مشکل به وجود اومد(حتی وقتی از هیتل ر شکن استفاده نمی کنم)
Dew Drop
05-08-2010, 00:23
سلام
در مورد سوال اولتون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دومتون,از Internet Explorer برین تو منوی Tools، بعد Manage Add-ons
تو لیست IDMIEHlprObj Class رو انتخاب کنید و از قسمت پایین enable کنید.
13SADEGH
05-08-2010, 14:49
با تشکر
tuneup اجرا کردم و الان مشکل فقط در اجری shorcut ها(lnk) هست که همه ی ایکن ها به یک شکل هستد.
در مورد idm هم تو دنلود اول مشکلی نیست ولی اگه قبل از اتمام دانلود اول یکی دیگه انجام بدم با ie دان می کنه.
13SADEGH
06-08-2010, 23:49
لطفا یکی کمک کنه
وقتی shortcut ها را media player calssic باز میکنم و بعد media player calssic uninstall میکنم ایکن ها به شکل عادی خودشون بر می گردن و مشکل حل می شه ولی بعد از نصب مجدد دو باره همون قضیه تکرار میشه
این حالت هم فقط باmedia player calssic ایجاد می شه.
و یه سوال
وقتی از سایت های دانلود مثل rapidshare چند تا part با ip های مختلف دان میکنی ممکنه موقع extract و چسباندن فایل ها مشکلی پیش بیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.