مشاهده نسخه کامل
: مشکلی درباره ابزار Patch
s_r_asadiyan
03-08-2010, 00:18
سلام
مشکلی درباره ابزار Patch دارم واونم اینه که وقتی می خوام دوقسمت هم رنگ و هم بافت رو به هم وصله بزنم بعد استفاده از این ابزار اثری که برجا می مونه خیلی متفاوت هست با اون نسخه ای که به عنوان سورس انتخاب شده یا خیلی کم رنگ میشه یا خیلی مات
huti_421
03-08-2010, 23:55
اساس کار همینه، وقتی شما به مرز میرسید بیشتر وقتها این اتفاق میوفته
مات شدن هم به خاطر اینه که رنگها با هم ادغام بشن
s_r_asadiyan
04-08-2010, 04:41
با این تفاسیر این ابزار بیشتر در کجا بکار میره؟!!!
huti_421
04-08-2010, 17:34
ابزار رتوش هست دیگه، بیشتر رو صورت
ولی من خودم به شخصه بیشتر موقع دیجیتال پینتینگ و خصوصاً ایجاد آب یا آسمون ازش استفاده میکنم
شما می تونید از clone stam tool استفاده
alt رو نگه دارید یک محدوده رو انتخاب کنید و بعد اون محدوده رو هر جا خواستید کپی کنید
در این روش رنگها با هم ادغام نمی شدن
اما یک مشکل بزرگ داره و اون این هست که محدود قابل انتخاب به شکل دایره هست و مثل path شما نمی تونید دور هر قسمت رو به هر شکلی که خواستد انتخاب کنید
اما روشی که خودتون استفاده می کنید اون قسمتی که به نظرتون خیلی مات و... رو انتخاب و تلاش کنید در قسمت adjusment رنگ و روشنایی و... رو به حالت مطلوب برسونید
من امتحان کردم و نتیجه هم گرفتم
اساتید محترم
قسمتی وجود نداره که مثل path هرجا رو خواستید انتخاب و به محل دیگه منتقل کنیم که ترکیب و تنظیم رنگ خودکار توسط فتوشاپ صورت نگیره ؟؟؟؟:13:
الان که فکر می کنم اگه باشه می تونه کارآمد باشه
huti_421
07-08-2010, 21:09
ابزار Stamp با میانبر S
ابزار Stamp با میانبر S
داداش اینو که توی پست قبلی گفتم و می دونستم
stamp اون قسمتی که انتخاب می کنه دایره هست (سر براش)
پرسیدم چطور میشه با ابزار stamp یک قسمت دلخواه رو انتخاب و کپی کرد
سلام
برای این کار ؛ وقتی که که شما ابزار Clone Stamp رو انتخاب می کنید باید کلید Alt رو نگه داری و اون نقطه ایی که میخواهید انتخاب کنید . حالا می تونید یه لایه ایجاد کنی و نقطه ی قبلی که روی عکس انتخاب کردی جایزین کنی.
hes_violin
09-08-2010, 14:36
داداش اینو که توی پست قبلی گفتم و می دونستم
stamp اون قسمتی که انتخاب می کنه دایره هست (سر براش)
پرسیدم چطور میشه با ابزار stamp یک قسمت دلخواه رو انتخاب و کپی کرد
فکر کنم منظورتون اینه که چطوری میشه یه قسمت که حالت دایره نداره رو انتخاب کرد .
خوب اول با یه ابزار سلکشن مناسب ( بسته به چیزی که میخواید انتخاب کنید ) . بعدش ابزار stamp رو انتخاب کنید طوری که دایره بتونه کل قسمت انتخاب شده رو داخل خودش داشته باشه . بعد هم با آلت اونجا ر وانتخاب کنید . حالا همون سلکش رو ببرید جایی که میخواید پیاده سازی کنید طرح رو . بعد با همون دایره اونجا طرح رو پیاده کنید .
امیدوارم منظورتونو رو درست متوجه شده باشم .
سلام
برای این کار ؛ وقتی که که شما ابزار Clone Stamp رو انتخاب می کنید باید کلید Alt رو نگه داری و اون نقطه ایی که میخواهید انتخاب کنید . حالا می تونید یه لایه ایجاد کنی و نقطه ی قبلی که روی عکس انتخاب کردی جایزین کنی.
شما که اصلا منظور منو نگرفتین :27:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
فکر کنم منظورتون اینه که چطوری میشه یه قسمت که حالت دایره نداره رو انتخاب کرد .
خوب اول با یه ابزار سلکشن مناسب ( بسته به چیزی که میخواید انتخاب کنید ) . بعدش ابزار stamp رو انتخاب کنید طوری که دایره بتونه کل قسمت انتخاب شده رو داخل خودش داشته باشه . بعد هم با آلت اونجا ر وانتخاب کنید . حالا همون سلکش رو ببرید جایی که میخواید پیاده سازی کنید طرح رو . بعد با همون دایره اونجا طرح رو پیاده کنید .
امیدوارم منظورتونو رو درست متوجه شده باشم .
اما شما خوب گرفتین
خوب داداش این چه کاریه
با patch یک قسمت رو انتخاب می کنم و بعد با ctrl +j اونو کپی می کنم و هر جا خواستم می برم
بعد با ctrl + e اون رو به ضمینه می چسبونم
خلاصش که دنبال یک میامبر که سریع کار بالا رو بکنه می گشتم که ظاهرا نیست :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.