ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره خرید هدفون بی سیم

hamidhifi
02-08-2010, 23:01
با سلام،

دوستان یه مدتیه که میخوام یه هدفون بی سیم های فای برای گوش کردن به موسیقی در خانه بخرم ولی نمیدونم چه مدلی و با چه خصوصیاتی...
راستش برای اولین بار مدله فیلیپس shc-8440 رو دیدم تو یه مغازه به قیمت 80 تومن ولی وقتی تو اینترنت دیدم که discontinue شده و قیمتش هم دورو بر 30-40 دلاره جا خوردم...
مشخصات فنی خوبی هم نداره...نسبت سیگنال به نویزش در رو بر 55 دسی بل هست که این یعنی یه عالمه صدای هیسه ناخوشایند...
بعدش گفتم یه خورده بودجه رو بالا ببرم و رفتم تو نخ 8540 اون یه خورده مشخصاتش از قبلی بهتره (روی کاغذ البته) ولی با قیمت 120 تومنیش که تقریبا دو برابر قیمت جهانیش تو نت هست یکم بنظرم زیاده...

مدله فیلیپس SHD8900 هم هست که دیجیتاله 2.4 Ghz و مشخصاته عالیی داره و لی تو ایران بالای 200 تومنه...
مدلهای AKG و Sennheiser هم که دیگه عالین ولی قیمتشون سر به فلک میکشه...مثلا AKG مدل k506 که از رده خارجه و دیگه تو سایتش هم پیدا نمیشه دارن تو جمهوی 300 میفروشن..

بخدا دیگه مخم داره سوت میکشه...از یه مدله ساده شروع شده ولی حالا دیگه نمیدونم چی کار کنم...
میترسم این ارزونا رو بخرم(منظورم زیر 100 تومنه) بعدا از صداشون خوشم نیاد...

کسی از شما تجربه ای در این زمینه داره؟ لطفا راهنمایی کنید من خیلی عجله دارم

من همه نوع موزیکی گوش میدم از راک تا کلاسیک... از بیس زیاد خوشم میاد و از اون صداهای هیسه پس زمینه هم بیزارم...از نوع صدای هدفونهای open air هم بیشتر خوشم میاد
راستی این قیمتهای عجیب و قریب بازار اینجا برای چیه؟ مگه نظارت روی این اجناس نیست؟

پیشاپیش سپاسگذارم