مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد SSD G.SKILL
سلام .
راجع به بوت سریع و سرعت بالای هاردای SSD (حداقل تو read ) چیزای زیادی شنیده بودم و یه موردشم به چشم دیده بودم .
اما سرعت بوت و read و write این مدلی که من دارم :
FALCON FM-25S2S-64GBF1
در عمل فرق زیادی هم با یه هارد معمولی نداره . آپدیت firmware هم کردم ، تفاوت محسوس نبود . اینا همشون اینطورین یا این یکی اشکال داره ؟ از دوستایی که SSD دارن و عملاً استفاده کردن خواهش میکنم راهنمایی کنن .
اینم مشخصاتش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرچه این SSD شما جزو SSD های سریع به حساب نمیاد .. ولی تفاوت سرعت باید محسوس باشه. سیستم عامل روی همین SSD نصب شده دیگه ؟
با برنامه HD Tune Pro ، یک تست Random Access در حالت Read بگیرید و اسکرین شاتش رو اینجا قرار بدید.
stream عزیز : متاسفانه الان نصب نیست . اما همون موقع ( حدود 3 ماه پیش ) هم با xp هم با win7 امتحانش کردم و با HDTune هم تست گرفتم . نتیجه با اون چیزی که G.SKILL نوشته تا جاییکه یادمه فرق اساسی نداشت .
اما من سرعت فوق العاده بوت سیستم با یه pqi که مشخصاتش شبیه همین بود رو دیده بودم . سرعت نصب و اجرای نرم افزار هم روش عالی بود . اینه که گفتم شاید یه جای کار می لنگه . با اینحال ایراد بخصوصی هم نمیشه روش گذاشت .
هدف از زدن این تاپیک هم بیشتر آگاهی از تجربه کاربری دیگران بود نه گرفتن تست پرفرمانسهای مختلف .
ضمناً از توجه شما هم ممنونم .
اما همون موقع ( حدود 3 ماه پیش ) هم با xp هم با win7 امتحانش کردم و با HDTune هم تست گرفتم . نتیجه با اون چیزی که G.SKILL نوشته تا جاییکه یادمه فرق اساسی نداشت .سازنده ها هیچ وقت (به جز در یکی دو ماه اخیر) نتایج تست های Random Access (نه تست معمولی HD Tune) رو در مشخصات SSD نمی نوشتند.. GSkill هم برای همین مدل SSD شما هم هیچ جا چنین نتایجی رو درج نکرده ..
اما من سرعت فوق العاده بوت سیستم با یه pqi که مشخصاتش شبیه همین بود رو دیده بودم . سرعت نصب و اجرای نرم افزار هم روش عالی بود . اینه که گفتم شاید یه جای کار می لنگه . با اینحال ایراد بخصوصی هم نمیشه روش گذاشت .برای همین از شما خواستم تست بگیرید، تا ببینیم جای از کار می لنگه یا خیر .
هدف از زدن این تاپیک هم بیشتر آگاهی از تجربه کاربری دیگران بود نه گرفتن تست پرفرمانسهای مختلف .جایی که این تاپیک رو زدید ( مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) هدفتون رو کاملا مشخص می کنه .. هدف ما هم در این انجمن گرفتن تست پرفورمونسهای مختلف نیست.
ضمناً از توجه شما هم ممنونم . خواهش می کنم ..
ممنون.
تیم به روز رسانی G.SKILL در صفحه ارائه firmware جدید دو شات از نتیجه HDTune رو گذاشته بود (قبل و بعد) .
و البته به قول شما نه Random Access رو .
کاری که باید بکنم کمی وقت گیره .... آخرای هفته ....
سلام . بابت تاخیر پیش اومده ..... معذرت.
عکسها نیازی به توضیح من ندارن ( نیاز به توضیح شما دارن ! )
اگه راهنمایی ای میکنید علاوه بر دکمه شریف تشکر اینجا هم قبلنکی تشکر میکنم .
پی نوشت : یادم رفت بنویسم ویندوز XP sp3 بود و برنامه اضافه یی هم نصب نبود و به دلایلی فعلا مجبورم با xp بسازم .
نتایجتون تقریبا طبیعیه ... البته اشکال کار رو خودتون گفتید.
یک سری از Command های SSD (مهمترینشون TRIM) ، فقط در ویندوز 7 قابل استفاده هستن و همین باعث میشه در ویستا یا XP کارایی SSD ها به شدت نسبت به 7 پایین تر باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.