مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد HDRI های رزولوشن بالا
سلام مجدد.
یه صحنه دارم که می خوام در اون از یه فایل HDRI که رزولوشنش بالاست(8k در 4k و حجم 90mb) و منتال ری استفاده کنم. ولی با یه پیغام خطا مواجه میشم(مربوط به رم میشه فکر کنم). رزولوشن فایل رو که کم می کنم خطا نمیده ولی میخوام اگه بشه با آخرین کیفیت رندر بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشی هم که استفاده می کنم به این صورته که یه کره خیلی بزرگ میسازم و یه متریال بهش میدم که تو مپ self illuminationش فایل HDRI رو قرار میدم. Default light رو هم خاموش میکنم. و آبجکتم رو وسط کره قرار میدم.
چه کار کنم که خطا نده؟ آیا روش بهتری هم برای رندر HDRI هست؟ اگه هست لطفآ کامل توضیح بدید.
SSS_HHH_OOO
03-08-2010, 12:39
برای نور پردازی صحنه نیازی نیست یه تصویر خیلی بزرگ در این حد داشته باشی
با اندازه خیلی کوچیکتر هم نورپردازی کامل انجام میشه
فقط یه نکته هم هست تصویر اچ دی آری که برای نور پردازی استفاده میکنی تو فتوشاپ یه مقدار تارش کن تا نور پردازی دقیق تر و بهتر بشه
روش بهتر هم اینه بدی تصویر رو به environment بعد بکشیش تو متریال ادیتور و بذاریش رو حالت spherical بعد یه اسکای لایت بذاری و تو تنظمیات اسکای لایت تیک use environment map رو فعال کنی
خیلی ممنون.
یه چیز دیگه... پس تصویر به این بزرگی کجا استفاده میشه؟ بعد اگه تارش کنم رفلکتش روی آبجکت دقیق میشه یا نه؟
meysam 3d
03-08-2010, 15:10
سلام
اگه ازتصویر hdrبرای نور پردازی استفاده میکنی همو که دوستمون گفت نیازی نیست خیلی بزرگ باشه ولی اگه قراره رو یک جسم با رفلکت بالا تاثیر بزاره نیازی به تار کردنش نیست ولی زیاد هم نباید بزرگ باشه.اندازه یه تصویر hdr مناسب و استاندارد 2048*1024 هست که همه جزئیات هم در اون مشخصه.
درضمن موتور رندر و نوع شدر های استفاده شده در متریال هم باید در نظر گرفته شه و یه تصویر hdr به اون داده بشه
مثلا توی منتال ری توی اینوایرونمنت تصویر رو مستقیم نمی زارن و تصویر محیط با بکگراند فرق میکنه و مفاهیمی که هرکدوم کلی جای بحث داره کلا توی یه کار اصولی قبل از شروع و تهیه منابع تصویری باید همه چیز رو در نظر داشته باشی تا نه چیزی کم بیاد و منجر به افت کیفیت بشه ونه زیاد که زمانرو هدر بده.
ببخشید که پرحرفی کردم موفق باشی:31:
SSS_HHH_OOO
04-08-2010, 12:47
خوب اون تصویر به اون بزرگی رو حتی میشه جای بکگراند و برای رفلکت های خیلی طبیعی استفاده کرد
همه موتورای رندر سه بخش جدا گانه برای گرفتن تصویر اچ دی آر دارن که یکیشون رفلکت هست
میتونی اون بزرگه رو به رفلکت بدی و تصویر تار شده کوچیک رو به بخش نورپردازی
یه صحنه دارم که می خوام در اون از یه فایل HDRI که رزولوشنش بالاست(8k در 4k و حجم 90mb) و منتال ری استفاده کنم. ولی با یه پیغام خطا مواجه میشم(مربوط به رم میشه فکر کنم). رزولوشن فایل رو که کم می کنم خطا نمیده ولی میخوام اگه بشه با آخرین کیفیت رندر ب گیرم
سلام دوست عزیز
برای وارد کردن فایل های حجیم در مایا مثل hdri به این مسیر بروید
منوی window-setting/Performance-Performance-display بروید دراین قسمت max texture & max resolution را بیشتر کنید.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.