ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا آمدن با تاخیر کامپیوتر

rahnemoun
02-08-2010, 15:36
الان چند روزه که یک مشکلی برای کامپیوترم پیش آمده اونهم اینه که سرعتش خیلی پایین آمده بخصوص وقتی که روشنش می‌کنم، تو صفحه اولیه ویندوز که یک چیز متحرک هست که از چپ به راست حرکت می‌کنه، قبلا بین 6-7 بار که می‌رفت، وارد ویندوز میشد ولی الان بیش از 30 باید بره!!! بعد هم تا مدتی صفحه کاملا سیاه میشه،‌بعد هم که وارد ویندوز میشه، اون موزیکی که در شروع پخش میشه رو خیلی بد پخش میکنه، مثل حالتی که گیر داشته باشه.
ضمنا Task MAnager هم اکثرا روی 90-100 هست. حتی وقتی فقط برنامه IE رو اجرا می‌کنم، یکدفعه میه روی 100 و بعد از مدتی میاد پایین!
چیزی که لازم به گفتنه اینه که این اتفاق از موقعی افتاد که من توی نت می‌‌خواستم آدرس یک صفحه رو توی Favorites بذارم که شروع کرد به Error دادن و بهیچ وجه هم اون Error نمی‌رفت و هیچ بخش دیگه کامپیوتر هم کار نمی‌کرد و در نهایت من مجبور شدم که با استفاده از کلید روی CAse اونو Restart کنم که بعد Restart شدن، کلی طول کشید که بالا بیاد و بعد هم صفحه Check Disk آد همراه با کلی Error و در نهای بعد از حدود 1 ساعت!!! مجددا راه‌اندازی شد و از اون موقع تا حالا این مشکل رو پیدا کرده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...

مرسی - رامین :11:

TREASURES
02-08-2010, 15:55
یه آنتی ویروس قوی نصب کنید ( آپدیت کنید ) احتمالا ویروسی باشه....

rahnemoun
02-08-2010, 15:59
نه، کاسپرسکی روش نصبه و حداقل روزی یکبار هم آپدیت میشه...
ضمنا وقتی فایل های اینو روی کامپیوترهای دیگه می‌برم هم هیچ اثری از ویروس نشون نمیده

TREASURES
02-08-2010, 16:12
به قسمت PROCCESSES در TASK MANAGER برید ببینید کدوم برنامه هست که سی پی یو رو اشغال کرده ؟

rahnemoun
02-08-2010, 17:02
برنامه System Idle Process همیشه بالای 90 هست، بقیه بیشترش صفر هستن، یا 1 یا 2

EXTREME
02-08-2010, 20:36
این نوع مشکلا معمولا نرم افزار یه
شما اول از همه باید ویندوز رو عوض کنید و بدون اینکه دراوها رو باز کنید یه آنتی ویروس نصب کرده وآپدیت کنید
بهتره برای آنتی ویروس از node32 استفاده کنید چون هم حجم آپدیتش کمه و هم حجم کمتری از cpu و رم رو درسیستم
نسبت به kasper اشغال میکند و کل سیسیتم رو به غیر از درایو ویندوز بقیه ی درایوهارو اسکن ویروس بکنید
هارد رو هم اسکن برای بد سکتور بکنید قبلش هم یه defragment بکنید
او چکی هم که قبل ویندوز داره به خاطره اینه که احتمالا یکی از فایل های سیستمی دچار مشکل شده

Saeed_S17
12-09-2010, 12:36
هاردتو Defrag كن.Register با نرم افزار رجيستر كلينر تميز كن و بعد رجيسترو Defrag كن.همه ي اين كارارو ميتوني با نرم افزارTuneUp Utilities انجام بدي.به نظر من ورژن 2008 از همه بهتره.موفق باشي.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Saeed\Desktop\fg

amd>intel
23-10-2010, 14:00
tuneup utility رو نصب كنيد و اجرا كنيد

manreza71
23-10-2010, 16:04
مشخصات سیستمت چیه ؟؟
چی ویندوزی استفاده میکنی ؟؟

alireza1411
23-10-2010, 23:15
کاملا مشکوک به ویروس داشتنه. با رسکیو دیسک اسکن کنید قبل از اینکه با فلش ویندوز دوستاتون رو هم ویروسی کنید :31: آخه ممکنه ویروسش خفن باشه و تو سیستم نشون نده. این که تاسک منیجر نتونسته پراسزی که رو 90 و 100 درصد رو اشغال کرده تو پراسز های عادی نشون بده خطرناکه. همیشه همه پراسز ها رو تو بخش پراسز نشون نیمده. از بخش RESOURCES mONITOR استفاده کن. من دو سه تا برنامه دارم که تو پراسز صفر درصدی هستن و یا اصلا نشون داده نمیشن ولی ریسورس هاررو به شدت استفاده میکنن. احتمالا این مشکل برای شما اتفاق افتاده یا یا ویروسی که اینکارو کرده.