ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا نظریه ی مهابنگ در ست است

siavash60
02-08-2010, 12:42
سلام به نظر شما فرضیه ی مهابنگ تا چه حد می تونه درست باشه چون به نظر من اصلا قانع کننده نیست

Babak
02-08-2010, 21:09
سلام
نظر خودتون رو میفرمایید که چرا نظریه مهبانگ قانع کننده نیست؟

METRAKANA
02-08-2010, 21:29
سلام دوست گرامی
جواب دادن به این پرسش شما لازمه ش اینه که بقیه بدونن شما تا چه حد علم اخترشناسی اشنایی دارید
من خیلی دوست دارم که در این مورد با هم در ارتباط باشیم اگر شما بفرمایید چقدر در این زمینه اطلاع دارید

BioHazard
02-08-2010, 21:38
سلام
دیدم شاید بحث ممکنه پا بگیره ، برای شروع این عکس رو میزارم. دفعه ی اول 5 الی 10 دقیقه بهش خیره بودم.

بخاطر سنگین بودنش ، بصورت لینک میزارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Babak
02-08-2010, 22:59
نتایج 3 رصد مهم طی قرن گذشته به ستاره شناسان کمک کرد تا اطمینان حاصل کنند که جهان با بیگ بنگ آغاز شده است

اولین آنها این است که جهان در حال انبساط است
بدین معنی که فضای میان کهکشان ها در حال بزرگ و بزرگتر شدن است. این مشاهده منجر به این حدس شد که قبل ازانبساط همه چیز در جایی کنار هم قرار داشته است.
دوم اینکه این نظریه به خوبی قادر به توضیح فراوانی هلیم و دتریم ( ایزوتوب هیدروژن ) در جهان است .
دما و چگالی و محیط منبسط شونده جهان اولیه شرایط خوبی برای تولید این هسته‌ها با فراوانی که امروز شاهد آن هستیم می‌باشد.
دلیل سوم اینکه ستاره شان موفق به رصد تابش پس زمینه کیهانی – نابش بس از انفجار اولیه - از هر سمت کیهان شده اند . تابش پس زمینه کیهانی دلیل قاطعی بر تایید آغازی این چنین – با یک انفجار- برای جهان است . آفای استفان هاوکینگ در این مورد می‌گوید : این اکتشاف بی نظیر ، اکتشاف قرن است

انبساط جهان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%86

تابش زمینه کیهانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%DA%A9%DB%8C%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C

online_amin
03-08-2010, 22:08
سلام,

شبکه 4 یه مستند خارجی نشون داد که میگفتن اگر این کشف اثبات بشه نظریه مهبانگ زیر سئوال میره.

تو این مستند میگفتن که جهان در حال انبساط نیست بلکه در حال انقباض و جمع شدن هست. اونا میگفتن که با بررسی چند عکسی که به دست آورده بودن متوجه شدن بر خلاف تصور جهان در حال جمع شدن هست نه باز شدن.

یه چند تا دلیل هم گفتن که من هیچی یادم نمیاد.

راستی قضیه اون Dark Age چیه؟ یادمه تو کلاس سوم دبیرستان معلم فیزیک ما یه چیزهایی در این مورد گفت. میگفت که یه بازه زمانی بعد از بیگ بنگ هست که هیچ کس نمیدونه تو این بازه زمانی که خیلی خیلی خیلی خیلی کوچک هست (مثلا شاید یک صد میلیونیوم ثانیه !) چه اتفاقی افتاده. یعنی هیچ کس اون زمان رو نمیتونه تصور کنه. یه چیزی تو همین مایه ها...

میشه توضیح بفرمایید؟

shabe.saket
05-08-2010, 21:59
این نظریه خیلی جالبه. انقباض دنیا رو میگم.
بر اساس این نظریه جهان با انفجار بزرگ آغاز شده. در حال انبساط هست. روزی انبساطش صفر خواهد شد و شروع به انقباض خواهد کرد.
در نهایت با انقباض بزرگ خواهد مرد.

BioHazard
06-08-2010, 07:53
تا جایی که یادمه سر انبساط و انقباض دعواهای زیادی بود ، ولی الان توی ویکی گفته انبساط.

According to the Big Bang model, the Universe expanded from an extremely dense and hot state and continues to expand today. A common analogy explains that space itself is expanding, carrying galaxies with it, like raisins in a rising loaf of bread. The graphic scheme above is an artist's concept illustrating the expansion of a portion of a flat Universe.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک سوال هم مطرح شد که دلیل این انفجار چیست ؟

یادمه دانشمند گفت :احتمالا برخورد 2 دنیای موازی باعث آزاد شدن یا همون بیگ بنگ شده است (خود دنیاهای موازی هنوز تئوری هست)

BioHazard
06-08-2010, 08:33
نظریه ی ریسمان رو هم ببینید بد نیست. کانال 4 خودشو سر این نظریه کشت انقدر نشون داد :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

online_amin
06-08-2010, 08:44
راستی قضیه اون Dark Age چیه؟ یادمه تو کلاس سوم دبیرستان معلم فیزیک ما یه چیزهایی در این مورد گفت. میگفت که یه بازه زمانی بعد از بیگ بنگ هست که هیچ کس نمیدونه تو این بازه زمانی که خیلی خیلی خیلی خیلی کوچک هست (مثلا شاید یک صد میلیونیوم ثانیه !) چه اتفاقی افتاده. یعنی هیچ کس اون زمان رو نمیتونه تصور کنه. یه چیزی تو همین مایه ها...

میشه در مورد دارک ایج بحث کنید؟ Dark Age چیه دقیقا؟

amin666
11-08-2010, 16:59
تا جایی که من می دونم تا 10 به توان -43 ثانیه بعد از بیگ بنگ رو تقریبا همیه چیزش رو حساب کردن.دما وفشار و... .مسلما این یعنی 10به توان منفی 44 یا 45 و... رو نتونستن!شاید منظور این باشه.من نشنیدم تا حالا.یه سرچ تو نت بزن شاید پیدا کنی
دوم اینکه انبساط جهان که تئوری اثبات نشده نیست مثل ریسمان یا جهانهای موازی!به سادگی مشخصه که جهان در حال انبساط هست(نمی دونم گذار به ابی یا...).این رو به سادگی از طول موجهای کهکشانها در زمانهای مختلف می شه فهمید که ی هاصطلاحی داره که دقیق یادم نیست.ولی اختلاف این طول موجهای دریافتی از کهکشانهای مختلف نشون می ده که کهکشانها دارن دور میشن.پس dark energy کشکه که این همه در بارش بحث می کنن!انر÷ی تاریک داره جهان رو منبسط می کنه دیگه!تازه اونم از نوع شتابدار!( expansion theory)
ااهان.تو همین عکس از بیگ بنگ که تو صفحه اول لینک شده dark age مشخص شده