ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - راهنمایی درمورد ساخت هواپیمای مدل

baghozi
02-08-2010, 11:49
دوستان سلام

امروز داشتم ایمیل هام رو چک میکردم که به یه تبلیغ در مورد فروش هواپیماهای مدل برخوردم بعد از کمی جستجو علاقه مند به ساخت این هواپیماها شدم اما متاسفانه هیچ مرجعی برای آموزش پیدا نکردم

اگه دوستان اطلاعاتی دارند لطفا من رو راهنمایی کنند

ممنون

New Ray
02-08-2010, 16:03
من هم قبلا سرچ كردم ، البته يه چيزايي پيدا كردم ولي بحث كلي اينه :

معمولا هواپيماها يا هليكوپترها بزرگ ساخته ميشن مثلا يك متري. با باتري و موتورهاي كوچيك كه نميشه ، اونا از موتورهاي قوي و باتري هاي بزرگ استفاده ميكنن ( مثل باتري هاي ليتيوم يون ). يا موتورهاي سوختي مثل الكل و بنزين و ...

كار سختيه و بدون منبع خوب ممكنه هيچوقت به جواب نرسيد ... كنترلش هم كه ديگه عالي و راحت ! :27:

baghozi
03-08-2010, 13:47
من هم قبلا سرچ كردم ، البته يه چيزايي پيدا كردم ولي بحث كلي اينه :

معمولا هواپيماها يا هليكوپترها بزرگ ساخته ميشن مثلا يك متري. با باتري و موتورهاي كوچيك كه نميشه ، اونا از موتورهاي قوي و باتري هاي بزرگ استفاده ميكنن ( مثل باتري هاي ليتيوم يون ). يا موتورهاي سوختي مثل الكل و بنزين و ...

كار سختيه و بدون منبع خوب ممكنه هيچوقت به جواب نرسيد ... كنترلش هم كه ديگه عالي و راحت ! :27:

میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

کس دیگه ای نیست منو راهنمایی کنه؟

baghozi
04-08-2010, 17:05
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟

New Ray
06-08-2010, 11:48
حالا حتما بايد هواپيما باشه ؟ مثلا كشتي نميشه ؟! :31:

هواپيما و كلا پرنده ها خيلي كار ميخوان و حتي همه چيز هم درست باشه ممكنه قطعاتش پيدا نشه.
بعضي از شركتها ميسازن يا به صورت كيت عرضه ميكنن و شايد آموزش هم بدن.
اگه ميخواي با دانش خودت بسازي كاري بسي سخت است مثل راه رفتن در تاريكي . اما اگه منابع خوب و عملي پيدا كني ميتوني با كمي پول و اعصاب و روحيه زياد درستش كني. كنترلش هم كه احتمالا بايد كيت حاضري بخري.

اگه هواپيما از برد فرستنده دور شد ديگه كلاسش تعطيله !! :31:

baghozi
07-08-2010, 10:19
حالا حتما بايد هواپيما باشه ؟ مثلا كشتي نميشه ؟! :31:

هواپيما و كلا پرنده ها خيلي كار ميخوان و حتي همه چيز هم درست باشه ممكنه قطعاتش پيدا نشه.
بعضي از شركتها ميسازن يا به صورت كيت عرضه ميكنن و شايد آموزش هم بدن.
اگه ميخواي با دانش خودت بسازي كاري بسي سخت است مثل راه رفتن در تاريكي . اما اگه منابع خوب و عملي پيدا كني ميتوني با كمي پول و اعصاب و روحيه زياد درستش كني. كنترلش هم كه احتمالا بايد كيت حاضري بخري.

اگه هواپيما از برد فرستنده دور شد ديگه كلاسش تعطيله !! :31:

من هم اعصابش رو دارم هم حوصله فقط منابع ندارم
هزینه هم مهم نیست
لطفا کمک کنید:41: