مشاهده نسخه کامل
: روشن ماندن تمام فن ها و فن سی پی یو در حالت استند بای
sajenphoto
02-08-2010, 09:21
با سلام
دوستان عزیز من جدیدا یه مشکل عجیب برام پیش اومده
جدیدا کامپیوترم را در حالت استند بای میزارم تمام فن ها کار میکنند حتی فن سی پی یو
من 5 سال کامپیوتر دارم تا به حال همچین مشکلی برام پیش نیامده بود
اگه میشه کمکم کنید؟:41:
اگه قبلا همچنين مشكلي با سيستم نداشتيد يك بار سيستم را clear cmos بكنيد حل مي شه
sajenphoto
03-08-2010, 17:49
ببخشید چطور باید این کار را انجام بدم؟
يكي از روشهاي زير:
- باتري سيستم را براي مدتي مانند 20 دقيقه از روي مادر برد برداريد.
يا
- كنار باتري مادر بردر 3 پين هست كه روي دو تاي ان جامپر قرار گرفته كافي جامپر را برداشته و برروي ان پين كه خالي است و پين مشترك قرارل بدهيد بعد برگردانيد سر جاي اول ....كامپيوتر را هم از برق بكشد
اينهم شكلش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي بعد از cmos كردن كامپيوتر ارور ميده كه بايد داخل بايوس شده و تنظيماتي مثل تاريخ و بوت را درست كني بعد save كني
Kianoosh
04-08-2010, 02:24
دوست عزیز
اول که بایوس رو پیش فرض کنید بعد دو تنظیمات بایوس دنبال گزینه ای ACPI standby mode بگردید و روی s2 only ست کنید خود بایوس و درایور چیپ ست مین رو بروز کنید شاید موس و کیبرد شما اجازه استند بای کامل نمی دن از کنترل پنل قسمت موس و کیبرد هاردور پراپرتیز تیک اجازه خروج از استند بای رو بردارید(همین کار رو از بایوس هم براشون بکنید) برای هر دو یه روش دیگه هم هست خیلی جالب نیست و جواب هم نداده اکثرا...
اگه بدون هیچ تغییر و دلیل خاصی این مورد اتفاق افتاد می تونی به خرابی پاور اتصالات و یا مشکل ویندوز هم فکر کنی....
اگه کار کرد و فنها خاموش شد ولی دیگه نتونستی از استند بای خارج کنی مشکل پاور و اتصالات مین هست (البته می تونی با فشار دکمه پاور از استند بای خارج کنی)
sajenphoto
04-08-2010, 21:48
دوست عزیز
اول که بایوس رو پیش فرض کنید بعد دو تنظیمات بایوس دنبال گزینه ای ACPI standby mode بگردید و روی s2 only ست کنید خود بایوس و درایور چیپ ست مین رو بروز کنید شاید موس و کیبرد شما اجازه استند بای کامل نمی دن از کنترل پنل قسمت موس و کیبرد هاردور پراپرتیز تیک اجازه خروج از استند بای رو بردارید(همین کار رو از بایوس هم براشون بکنید) برای هر دو یه روش دیگه هم هست خیلی جالب نیست و جواب هم نداده اکثرا...
اگه بدون هیچ تغییر و دلیل خاصی این مورد اتفاق افتاد می تونی به خرابی پاور اتصالات و یا مشکل ویندوز هم فکر کنی....
اگه کار کرد و فنها خاموش شد ولی دیگه نتونستی از استند بای خارج کنی مشکل پاور و اتصالات مین هست (البته می تونی با فشار دکمه پاور از استند بای خارج کنی)
ممنون از راهنماییتون
ولی من نمیدونم چطور باید برم به تنضیمات بائوس:13:
Kianoosh
05-08-2010, 05:08
ممنون از راهنماییتون
ولی من نمیدونم چطور باید برم به تنضیمات بائوس
وقتی که سیستم رو روشن میکنی کلید delete رو بزن و یا اصطلاحا وقتی به صفحه پست میرسی که داره سخت افزار شما رو شناسایی می کنه و نمایش میده همونجا نوشته از چه کلیدی برای رفتن به صفحه ستاپ یا بایوس باید استفاده کنی باز اگه نشد مدل مینت رو بگو....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.