PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید مودم ADSL

Miss P30WORLD
01-08-2010, 20:17
دوستان من یه مودم usb corecess 3112 ug دارم که آسیاتک لعنتی میگه خرابه!
چون دیر وصل میشه یعنی بعد از اینکه سیستم رو روشن میکنم یه 7...8 ساعت شایدم بیشتر شایدم کمتر بعضی اوقات وصل میشه! حالا نمیدونم از خطه یا از مودم

میخواستم مودم مطمئن و امتحان پس داده ای رو معرفی کنید که ببنیم مشکلم حل میشه یا نه
1- قیمتش چنده
2- از کجا تهیه کنم
3- آیا تنظیمات خاصی میخواد برای نصب و وصل؟

cold398
01-08-2010, 22:04
دوستان من یه مودم usb corecess 3112 ug دارم که آسیاتک لعنتی میگه خرابه!
چون دیر وصل میشه یعنی بعد از اینکه سیستم رو روشن میکنم یه 7...8 ساعت شایدم بیشتر شایدم کمتر بعضی اوقات وصل میشه! حالا نمیدونم از خطه یا از مودم

میخواستم مودم مطمئن و امتحان پس داده ای رو معرفی کنید که ببنیم مشکلم حل میشه یا نه
1- قیمتش چنده
2- از کجا تهیه کنم
3- آیا تنظیمات خاصی میخواد برای نصب و وصل؟

چقدر میخواین هزینه کنین ؟

Miss P30WORLD
01-08-2010, 23:33
نمیدونم! مثلا 40 تومن با 50 تومن با 60 تومن واسه یه مودم چه فرقی داره :31:

cold398
02-08-2010, 10:03
نمیدونم! مثلا 40 تومن با 50 تومن با 60 تومن واسه یه مودم چه فرقی داره :31:

ASUS - AM 604 مودم خیلی خوبی حدودا 40 تومن

Persian_Metal
02-08-2010, 10:17
بنظرم اگه میخواهید ضرر نکنید ، و برای منزل میخواین بگیرین مودم TP-Link TD-8811 گزینه مناسبی است.
قیمتش هم 20.000 تومان
یا علی

Miss P30WORLD
03-08-2010, 14:50
خوبه که!
بعد مودم های شما پورت لن اینا داره؟
من زیاد سر در نمیارم
فقط درایورشو نصب کنم بعد خودش آسیاتکو میشناسه؟
اینترناله؟ چراغ مراغ داره؟ چجوریاست؟

masood hashemy
03-08-2010, 21:56
با سلام
ببخشید من پیش یکی از دوستانم یک مودم adsl برند tp-link دیدم که اندازش تقریبا اندازه spliter بود و فقط یک port داشت فکر کنم یک پورت usb هم داشت.
میخواستم ببینم از جایی میتونم بخرم؟ قیمت؟

Saeid.Online
05-08-2010, 08:41
دوست عزیز من هم همین مشکل رو با آسیاتک داشتم . با همین مودمی که گفتید.

الان مودم Asuse X13 گرفتم . خیلی هم راضی هستم . قیمتش هم 34000 تومان هست.

در ضمن ASUS - AM 604 کم پیدا میشه . منم گشتم نبود.مودم خوبی هست .

X13 اگه اشتباه نکنم بعد ASUS - AM 604 اومد و جدیدتر هست.

cold398
05-08-2010, 11:18
دوست عزیز من هم همین مشکل رو با آسیاتک داشتم . با همین مودمی که گفتید.

الان مودم Asuse X13 گرفتم . خیلی هم راضی هستم . قیمتش هم 34000 تومان هست.

در ضمن ASUS - AM 604 کم پیدا میشه . منم گشتم نبود.مودم خوبی هست .

X13 اگه اشتباه نکنم بعد ASUS - AM 604 اومد و جدیدتر هست.

ASUS - AM 604 بازار پره من دیروز دیدم :18:

soroush_66
08-08-2010, 13:00
سلام دوستان
من می خواستم مودم بگیرم
دنبال یه مودم با امکانات به روز و قیمت زیر 50 تومان هستم در ضمن دو تا pc رو می خوام در اینده وصل کنم
پیشنهاد شما چیه ؟

Miss P30WORLD
15-08-2010, 01:13
دوستان متوجه شدم مشکل از مودم هست
کارشناس میگفت asus combo بگیر
من میخوام مودم از کیس برق نگیره و مودم رو بتونم به 2 تا پی سی وصل کنم
در مورد لن هم توضیح بدید

poiqwe
15-08-2010, 21:14
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...

poiqwe
15-08-2010, 21:17
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.

poiqwe
17-08-2010, 18:58
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________________________________________ __
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن

من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه

باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
__________________________________________________ ___

من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...

poiqwe
17-08-2010, 19:13
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________________________________________ __
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن

من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه

باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
__________________________________________________ ___

من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...