مشاهده نسخه کامل
: کدام کتابخانه در تهران اینترنت وایرلس داره ؟
*LionHeart*
01-08-2010, 19:54
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مدتیه که دارم تو سطح تهران میگردم ولی هنوز نتونستم که یک کتابخونه پیدا کنم که اینترنت وایرلس داشته باشه
یه کتابخانه ملی بود که واسه افراد لیسانسه هست و ما دانشجو ها رو داخلش راه نمیدن
میخواستم بپرسم که کدام کتابخانه در تهران وایرلس داره ؟
پ.ن:از مدیران عزیز عذر خواهی میکنم که تاپیک رو در جای مناسبی نزدم
سلام
کتابخانه ی انصار وایرلس داره، البته فقط با لپ تاپ می تونید کانکت بشید نه وسیله ی دیگه ای !
کتابخونه ی مجهزی هم هست، لااقل کتابخونه مرکزیش که من عضوم امکانات خوبی داره
اینم آدرس سایتش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر اطلاعاتی بخواین داخل سایت هست
:11:
*LionHeart*
04-08-2010, 17:46
سلام
کتابخانه ی انصار وایرلس داره، البته فقط با لپ تاپ می تونید کانکت بشید نه وسیله ی دیگه ای !
اینم آدرس سایتش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی گلی کارین جوووووووووووووووووون :19: :10::10::10::10::10::11::11::11::11::11:
*LionHeart*
06-08-2010, 17:07
سلام
اینم آدرس سایتش :
سلام کارین عزیز
اتفاقا من این کتابخونه رو بعد از اون روزی که گفتین رفتم ولی هزینه ی هر ساعت وصل شدن به اینترنت از طریق وایرلس 600 تومن بود که اگه من وایمکس بگیرم خیلی به صرفه تر در میاد
آیا کتابخونه دیگری رو دوستان مد نظر ندارن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.