PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سری DELL Latitude

Tazeh Kar
01-08-2010, 19:04
سلام به همه دوستان عزیز:10:
بعد از مدت طولانی که دنبال یه لپ تاپ خوب ، قوی و با دوام بالا گشتم برای کارای عمومی و نرم افزارهای تخصصی رشته عمران این اواخر تصمیم قطعی گرفتم که از سری Latitude خرید کنم و رفتم که جدید ترین مدل اون یعنی E6510 رو بخرم که گفتند تموم شده و تا آخر هفتهبراشون می رسه . از این جهت تصمیم گرفتم تا وقتی که هنوز پولی ندادم نظر شما رو هم در مورد این سری و این مدل خاص بدونم.
اینکه تا حالا کسی از این سری خرید داشته ؟ از خریدش راضی بوده ؟ مشکل خاصی با اون نداشته ؟
کارت گرافیکش که از نوع حرفه ای است می تونه تا چند سال آینده بازیی مثل GTA رو اجرا بکنه ؟
و در کل هر نظری که در مورد این لپ تاپ داشته باشید ممنون می شم راهنمایی کنید .
با تشکر از همه
مدلLatitude E6510
پردازندهIntel®Core™ i7 - 720QM
صفحه نمایش15.6 "وضوح تصویر نمایشگرLED-backlit HD (1366 x 768) Anti-glare
حافظه4.0GB,
هارد دیسک500GB, 7200RPM SATA hard drive
کارت گرافیکNVIDIA NVS 3100M 512MB
شبکه کابلی10/100/1000
درايو نوری8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capabilityUSB
درگاه4فایر وایر1394√وب کم1.3 مگاپیکسلکارت خوانبا قابلیت خواندن 6 نوع کارت حافظه شبکه بی سیم√خروجی مانیتور√خروجی HDMI√PCMCIA√PCI Express√
باتری9cell - 85
سیستم عاملWindows 7
ساخت اروپا
گارانتى سه ساله زيگورات

قیمت 2 میلیون(البته رمش 8 گیگ هستش)

(مرجع سایت زیگورات)

Tazeh Kar
02-08-2010, 11:28
سلام دوباره به همه دوستان
از اینکه لطف فرمودید و سوال بنده را به طور تمام و کمال سفید گذاشتید کمال تشکر رو دارم :31:
واقعا یکی نیست که اطلاعاتی در این مورد داشته باشه؟:11:

iBoy
02-08-2010, 15:05
2 میلیون یکم بالا نیست ؟

piroooz
02-08-2010, 16:18
سلام به همه دوستان عزیز:10:
بعد از مدت طولانی که دنبال یه لپ تاپ خوب ، قوی و با دوام بالا گشتم برای کارای عمومی و نرم افزارهای تخصصی رشته عمران این اواخر تصمیم قطعی گرفتم که از سری Latitude خرید کنم و رفتم که جدید ترین مدل اون یعنی E6510 رو بخرم که گفتند تموم شده و تا آخر هفتهبراشون می رسه . از این جهت تصمیم گرفتم تا وقتی که هنوز پولی ندادم نظر شما رو هم در مورد این سری و این مدل خاص بدونم.
اینکه تا حالا کسی از این سری خرید داشته ؟ از خریدش راضی بوده ؟ مشکل خاصی با اون نداشته ؟
کارت گرافیکش که از نوع حرفه ای است می تونه تا چند سال آینده بازیی مثل GTA رو اجرا بکنه ؟
و در کل هر نظری که در مورد این لپ تاپ داشته باشید ممنون می شم راهنمایی کنید .
با تشکر از همه
مدلLatitude E6510
پردازندهIntel®Core™ i7 - 720QM
صفحه نمایش15.6 "وضوح تصویر نمایشگرLED-backlit HD (1366 x 768) Anti-glare
حافظه4.0GB,
هارد دیسک500GB, 7200RPM SATA hard drive
کارت گرافیکNVIDIA NVS 3100M 512MB
شبکه کابلی10/100/1000
درايو نوری8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capabilityUSB
درگاه4فایر وایر1394√وب کم1.3 مگاپیکسلکارت خوانبا قابلیت خواندن 6 نوع کارت حافظه شبکه بی سیم√خروجی مانیتور√خروجی HDMI√PCMCIA√PCI Express√
باتری9cell - 85
سیستم عاملWindows 7
ساخت اروپا
گارانتى سه ساله زيگورات

قیمت 2 میلیون(البته رمش 8 گیگ هستش)

(مرجع سایت زیگورات)
خوب همون طور که میدونید لب تاپ های Latitude دل سری مهندسی و فول پورت و جان سخت در برابر محاسبات سنگین و...میباشند.
به نظر من اگه واقعا با کاربریتون مچ هست در انتخاب شک نکنید...

max_3d
02-08-2010, 16:20
2 میلیون یکم بالا نیست ؟
آره بازم قیمتش بالاست البته قیمتش رفته بالا چرا که دوست گرامی میگه 8 گیگ رمشه وLED-backlit HD هست این دو قیمتشو برده بالا همچنین قیمت گارانتی

piroooz
02-08-2010, 16:42
آره بازم قیمتش بالاست البته قیمتش رفته بالا چرا که دوست گرامی میگه 8 گیگ رمشه وLED-backlit HD هست این دو قیمتشو برده بالا همچنین قیمت گارانتی
عزیز این لب تاپ در رده کاربری معمولی نیست...
برای همین اون هایی که مشخصات را نگاه میکنند میگن گرونه...
این مدل هم تازه اومده و هنوز قیمتش تعدیل نشده...
ولی این مدلی که ایشون گذاشتند من تو سایت دل کاستومایز کردم قیمت همون حدود 2 تومن شد

Tazeh Kar
02-08-2010, 20:50
سلام با تشکر از دوستانی که لطف کردن نظر دادن .
راستش یکی از دلایل انتخابم هم همین قیمت زیاد این سری هستش چون من که نمی خوام هر روز یه لپ تاپ بخرم بنابراین گفتم یه چیزی بگیرم که چند سالی رو بدون تعمیرگاه بگذرونم .
عمده محصولات دل قیمت حدود 1 میلیون دارند و حالا که یه مدلی 2 میلیون قیمت داره باید یه خبری باشه ؟ ( تازه ایران که تحریمه ولی این محصول (و حتی باطریش) 3 سال وارانتی دارن)
حالا نظر شما چیه من درست فکر می کنم یا نه :46:
با تشکر

piroooz
02-08-2010, 21:38
سلام با تشکر از دوستانی که لطف کردن نظر دادن .
راستش یکی از دلایل انتخابم هم همین قیمت زیاد این سری هستش چون من که نمی خوام هر روز یه لپ تاپ بخرم بنابراین گفتم یه چیزی بگیرم که چند سالی رو بدون تعمیرگاه بگذرونم .
عمده محصولات دل قیمت حدود 1 میلیون دارند و حالا که یه مدلی 2 میلیون قیمت داره باید یه خبری باشه ؟ ( تازه ایران که تحریمه ولی این محصول (و حتی باطریش) 3 سال وارانتی دارن)
حالا نظر شما چیه من درست فکر می کنم یا نه :46:
با تشکر
اگر قضیه استحکام هست با توجه به ویژگی های که سری Latitude داره مطمئنا از این لحاظ بی نظیره ...
گارانتی هم اگه سه سال تعویض باشه عالیه...
ولی خوب اگه قرار باشه کسی درست از چیزی استفاده نکنه فولاد هم باید پیش این موجود دو پا لنگ بندازه:31:
ختم کلام کلمه استحکام ، مقاومت و خر کار بودن جزء ویژگی های این سری هست

mortezaon
02-08-2010, 21:50
سلام
من چند تا از کارآموزام این سرس را خریدن من از نزدیک حدودا 1.5 باهاش کار کردم
تری دی مکس و یه رندر سنگین هم گرفتم
البته لپ تاپ کار اموزم همین سری بود و زیر دکمه ها هم نور داشت که تو شب خیلی بدرد بخور هست
بدنه محکمش هم که دیگه عالیه
شارژرش همفوق العاده باریک هست
همه چیش ردیفه با لپ تاپ های ناز نازی فرق می کنه
من مهندس عمرانم تورسته ما بچه هایی که تو کارگاه ها یا تو جاده پیمانکاری می کنن این لپ تاپ را انتخاب می کنن

.

iBoy
02-08-2010, 22:46
پس یک سری هم به لپ تاپ های lenovo مثل دو مدل زیر بزن

Thinkpad T410
IdeaPad Y560

hasansoft
03-08-2010, 01:26
این سری عالیه ولی قیمتت خیلی بالاست
دوست من با همین کانفیگ 4 گیگ 1490 گرفته با گارانتی و بیمه
ازش پرسیدم GTA هم ورژن جدیدش رو باش بای کرده،اکه خواستی تلفنش رو میتونم بهت بده

Tazeh Kar
03-08-2010, 07:39
سلام به دوستان با تشکر مجدد ( همه رو یه جا تشکر می کنم :31:)
دوستان لطف کردن و خیالم رو نسبت به انتخابم تا حدود زیادی راحت کردن . فقط یه سوال دیگه که دارم اینه که سایز 14 اینچ یا 15 اینچ کدوم یکی ؟ ( راستش قصه هاش رو خودم بلدم - بزرگتر = سنگین تر = حمل سخت تر = .... ) ولی می خوام تو یه جمع بندی ببینم برای استفاده من کدوم مناسب تره ؟
ممنون

hasansoft
03-08-2010, 08:16
بهتره 6410

iBoy
03-08-2010, 10:01
یعنی این دل بهتر از لنوو ها هست که من گفتم ؟

hasansoft
03-08-2010, 11:17
۱۰۰٪ بهتره

iBoy
03-08-2010, 12:27
۱۰۰٪ بهتره

چرا ؟ به خاطر اجرا شدن بازی ها ؟
منظور من عمر و ماندگاری بیشتر هست که فکر نمیکنم دل بهتر باشه هااا !

Tazeh Kar
03-08-2010, 16:03
سلام به همه
hasansoft عزیز شما که گفتی یه 2 خط دلیلش رو هم می گفتی دیگه .
iBoy عزیز اون دو مدلی که شما گفتی رو یه بررسی اجمالی با این مدل کردم که فرق های زیادی با هم داشتن ولی چون تا حالا یه IBM رو از نزدیک ندیده بودم اظهار نظر نکردم . ولی در نگاه اول مدل های دل برتر به نظر می رسیدند.
با تشکر

piroooz
03-08-2010, 17:47
چرا ؟ به خاطر اجرا شدن بازی ها ؟
منظور من عمر و ماندگاری بیشتر هست که فکر نمیکنم دل بهتر باشه هااا !
عزیز هیچ موقع کلی راجع به یه برند صحبت نکن...
مطمئن باش از لحاظ ماندگاری و جان سختی سری Latitude دل معروف هست...
این سری را با کانفیگ های زیر یه تومن دل مقایسه نکن...
یه سرچی توی نت بزنی متوجه میشی من چی میگم...

piroooz
03-08-2010, 17:52
دوستان لطف کردن و خیالم رو نسبت به انتخابم تا حدود زیادی راحت کردن . فقط یه سوال دیگه که دارم اینه که سایز 14 اینچ یا 15 اینچ کدوم یکی ؟ ( راستش قصه هاش رو خودم بلدم - بزرگتر = سنگین تر = حمل سخت تر = .... ) ولی می خوام تو یه جمع بندی ببینم برای استفاده من کدوم مناسب تره ؟
ممنون
خوب خودت دیگه میگی قصه هاش را بلدی:31:
بستگی به میزان حمل ، نحوه حمل و قدرت بدنی شما داره:31:
ولی به نظرم سایز 14 در مجموع یکی از مناسبترین هاست...
راستی حتما راجع به وزنش و سایزش به یه نتیجه مطلوب برس بعد خرید کن ...
اغلب ما فقط کانفیگ را میبینیم و بعد از چند ماه یا زودتر به این نتیجه میرسیم که انتخاب ما با شرایط حمل و نقل همخونی نداره...
البته علت عمدش هم خوب تا حدودی تجربی بودن این مورد هست

iBoy
03-08-2010, 19:52
آخه من به دلیل اینکه قرار لپ تاپم صبح تا شب هرروز روشن باشه، به این نتیجه رسیدم که بیشترین طول عمر رو Lenovo داره .. اما حالا شما میگین که latitude عمر بالاتری نسبت به lenovo داره..
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟

Tazeh Kar
03-08-2010, 20:10
خوب خودت دیگه میگی قصه هاش را بلدی:31:
بستگی به میزان حمل ، نحوه حمل و قدرت بدنی شما داره:31:
ولی به نظرم سایز 14 در مجموع یکی از مناسبترین هاست...
راستی حتما راجع به وزنش و سایزش به یه نتیجه مطلوب برس بعد خرید کن ...
اغلب ما فقط کانفیگ را میبینیم و بعد از چند ماه یا زودتر به این نتیجه میرسیم که انتخاب ما با شرایط حمل و نقل همخونی نداره...
البته علت عمدش هم خوب تا حدودی تجربی بودن این مورد هست

سلام به همه
( تو پرانتز می پرسم ببخشید پیروز جان این عکس آواتارت عکس کیه (ببخشید ها ))
راجع به نظرتون خیلی ممنونم راستش من اینقدر به وزن و سایز اهمیت می دادم که یه بار هم تصمیم گرفتم برم سراغ سری Z , ولی از یکی از دوستان هم رشته ای که 13 اینچی داشت پرسیدم گفت برای نرم افزارهایی که منو های زیادی دارن زیر 15 نگیر از این رو رفتم سراغ 15 .
حالا می خواستم بدونم کسی تجربه مشابه داشته ؟
ممنون

Tazeh Kar
03-08-2010, 20:33
سلام
من همین الان تو سایت زیگورات بودم دیدم مدل E6510 رو که تا دیروز زده بود coming قیمت زده یعنی موجوده و اگه می خواهید اقدام کنید .
با تشکر

hasansoft
03-08-2010, 23:01
جهت اطلاع من چند روز پیش سونی 127 را گرفتم از سرزمین ،6510 و 6410 I7 را با 4 کانفیگ داشت 1490 و با اس اس دی هم داشت 1850

majidhosseini
03-08-2010, 23:45
ممنون
اگه طراح هستی 15 اگه نه 14
استفاده از 14 و نرم افزار هایی مثله کتیا خیلی سخته اذیت میکنه
اما بقیه موارد جز طراحی 14 تایید میشه

Tazeh Kar
04-08-2010, 04:16
سلام تشکر می کنم از دوستانی که نظر دادن
حسن جان مثل اینه که بگی سمند مدل 14 میلیونی داره 20 میلیونی هم داره خوب آدم 14 میلیونی رو بگیره دیگه ؟؟؟
مجید جان شما هم از اینکه لطف کردین تخصصی جواب دادین ازتون خیلی ممنونم .
ممنون

piroooz
04-08-2010, 11:38
آخه من به دلیل اینکه قرار لپ تاپم صبح تا شب هرروز روشن باشه، به این نتیجه رسیدم که بیشترین طول عمر رو Lenovo داره .. اما حالا شما میگین که latitude عمر بالاتری نسبت به lenovo داره..
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
درسته لب تاپ های Lenovo هم استحکام مناسبی دارند و برای ساعات طولانی مناسب هستند...
ولی این را فراموش نکنید که بیس و پایه لب تاپ های latitude دل مخصوص رندرهای سنگین برای ساعات طولانی با توجه به کارت گرافیک مخصوص این کار یکسری ویژگی های دیگه که این لب تاپ را منحصر به فرد میکنه از این لحاط...
اینم یه توضیح کوچیک درباره این سری:
کلاس نوت بوک های حرفه ای و صنعنی Dell با این نام خوانده می شود جائیکه علاوه بر استحکام بدنه و استفاده از شاسی آلومینیوم-منیزیوم در ساخت دستگاه، به موارد دیگری همچون پورت های ورودی و خروجی متعدد و کامل و مدت بسیار طولانی گارانتی بر می خوریم که در دیگر مدل ها هیچگاه با هم دیده نمی شود. از دیگر مواردی که در مورد این سری باید به آن اشاره کرد استقامت و پایداری مناسب آنها در کارکرد در شرایط سخت آب و هوائی و طراحی ویژه برخی قسمت ها برای مقاومت در برابر ضربه و سقوط از ارتفاع است که استفاده از هارد دیسک های مبتنی بر حافظه فلش موسوم به SSD در مدل های جدید این کلاس از جمله این قسمت های مقاوم به حساب می آید . این موارد البته همگی باعث افزایش قیمت محصولات این خانواده می شود تا جائیکه در شرایط مساوی با دیگر نمونه ها از لحاظ سخت افزاری، Latitude ها تقریبا همیشه از قیمت بالاتری برخوردارند.