ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای یاد گیری Autodesk 3ds max

amin alizadeh
01-08-2010, 16:40
سلام بچه ها

من کارشناسی معماری درس میخونم و از امروز تصمیم گرفتم 3d max رو یاد بگیرم و از همه شما مخصوصاً اونایی که 3d max رو یاد دارن خواهش میکنم کمکم کنند .

برای اولین بار میخوام یه سری کلید های کاربردی مثلاً :

1: پلانی که از محیط کد به 3d آوردیم رو چطوری ارتفاع (حجم) بدیم

2: دو تا حجم رو چگونه با هم یکی (union) کنیم

3:o snap ( گوشه گیر بودن خط ها ) چطوری فعال میشه

meysam 3d
01-08-2010, 20:40
سلام دوست عزیز به دنیای جذاب و بی پایان 3DSMAX خوش اومدی:9:

1: پلانی که از محیط کد به 3d آوردیم رو چطوری ارتفاع (حجم) بدیم
باید بگم که شکل هایی که از کد میاری به صورت lin هستند با انتخاب کردنش و از پنل مدیفای (دومین پنل) از منوی کرکره ای بالا گزینه extrude رو انتخاب کنید و با پارا متراش کار کنید تا ارتفاع مناسب رو بده.

2: دو تا حجم رو چگونه با هم یکی (union) کنیم
اگه منظور اینه که دو جسم جدا داریم و میخواهیم این دو جسم به صورت واحد بشن که با انتخاب یکی دیگری هم انتخاب شه :
باید یکی از جسم هارو با کلید راست روی اون و از convert to گزینه editabli poly رو انتخاب کنید و از پنل مدیفای میگردی کلید attach رو میزنی و روی جسم دوم کلید میکنی دومی به اون اضافه میشه اگه تعداد اجسام بالاست میتونی از لیست استفاده کنی(مربع کنار دکمه )
سومین سؤال رو هم نفهمیدم بیشتر توضیح بده
:26:

SSS_HHH_OOO
01-08-2010, 21:28
اسم تاپیک ویرایش شد
لطفا اسم مناسب انتخاب کنید برای تاپیک

در مورد سوال هم خوب شما اول باید یه کتاب یا سی دی آموزشی بگیرید بعد روش کار کنید.
چون چیزایی که پرسیدین خیلی پایه ای هستن بعضیاش و نشون میده با محیط هم آشنایی چندانی ندارید و بعد سوال در مورد حجم دادن به پلان کردید که بدون بلد بودن محیط برنامه و ابزارا ممکن نیست انجامش

من پیشنهادم اینه از آموزش های پایه ای شروع کنید

Lord-Voldemort
02-08-2010, 10:13
سوال اخریت هم با s رو شن می شه منظورشون ابزار snap

amin alizadeh
08-08-2010, 19:43
اسم تاپیک ویرایش شد
لطفا اسم مناسب انتخاب کنید برای تاپیک

در مورد سوال هم خوب شما اول باید یه کتاب یا سی دی آموزشی بگیرید بعد روش کار کنید.
چون چیزایی که پرسیدین خیلی پایه ای هستن بعضیاش و نشون میده با محیط هم آشنایی چندانی ندارید و بعد سوال در مورد حجم دادن به پلان کردید که بدون بلد بودن محیط برنامه و ابزارا ممکن نیست انجامش

من پیشنهادم اینه از آموزش های پایه ای شروع کنید

سلام
اگه میشه کتاب یا سی دی هایی که مخصوص معماری واسه 3d max هستند رو معرفی کنید چون من هنوز هیچ اطلاعاتی ندارم
ممنون

tatuy
09-08-2010, 19:23
Digital-Tutors