مشاهده نسخه کامل
: کلیپ جدید آرش با چه افکتی کار شده ؟
mojitak08
01-08-2010, 16:24
سلام دوستان
کلیپ جدید آرش به نام دستابالا رو دیدین . خیلی افکتهای باحالی داره ؟
من فکر کنم اگه با افتر باشه با افکت Turbulence2D زده باشن / نظرتون چیه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Simin Secret
01-08-2010, 16:49
خوب اين كليپ روش خيلي از افكتها رو كار كردن بستگي داره البته يه سري افكت به صورت آماده هم داره ولي به نظرم trapcode , Lens Farel و بقيه افكتها كه در ادامه دوستان توضيح ميدن حتما!
همونطوری که گفتن،افکت های مختلفی روش کار شده....
مثلا صحنه هایی که یه دود میاد و میره،اونا کلا کار ویدیو کوپایلت و اندرو کرمر هستش که رن
گش عوض شده و تو جهت دیگه قرار گرفته....(بسته ی رایت گیر...)
قسمتی که من توش موندم،اون تیکه ی اخرشه که مثلا تو سالن کنسرتن....گلو ای که به رنگ سبز ها داده شده بسیار زیبا کار شده و چند بار امتحان کردم نشد....!!!
قسمت از یه چیز زوم شدن و به یه چیز دیگه رفتن،قبلا تو موزیک ویدیو کوردینال افیشال با اکون به نام دنجرس کار دشه بود که اینجا هم زیباست ولی به پای اون ویدیو نمیرسه و میشه با حرکت کمرا هم درستش کرد....(بد ترین حالت غیر حرفه ای!!!که من ترجیهش میدم...)
Simin Secret
02-08-2010, 07:52
يه ويديو بود دوربين ميرفت تو عينك دودي خواننده بعد از توي يه صحنه ديگه در ميومد كه خيلي خوب درستش كرده بودن
بله همون کوردینال افیشال و اکون به نام دنجرس....
ادرس ویدیو:
Kardinal Offishall - Dangerous ft. Akon
Simin Secret
03-08-2010, 08:09
اره خيلي كليپ قشنگي بود يه زماني شده بود سوژه gem tv همش همون رو پخش مي كرد خيلي باحال بود
درود !!!
این سوال بارها و بارها و بارها در انواع تاپیک مختلف و فرومهای مختلف عنوان شده ...
برای تشخیص روش ساخت یک برنامه یا هر جلوه جدید و ابتکاری تنها یک راه وجود دارد !!!
( تجربه ) ...
تجربه و داشتن تصاویر متعدد ذهنی یک فرد هست که می تواند بین کارها تمیز قایل شود و این تنها از راه تحقیق و تمرین وتمرین وتمرین بدست خواهد آمد در کنار کسب علم درست آن فن ...
نمی دانم ایجاد مجدد یک تاپیک دیگر و شبیه قبلی که جواب هم داده شده است توسط این دوست عزیز چه بوده است !!؟
شما اگر یک سرچ کوتاه در انجمن می زدید حتما با این تاپیک ( شبیه همین ) روبرو می شدید
به هرحال برای رسیدن به جواب صحیح لطفا به این آدرس رجوع نمایید :
خواهشا از پاسخ نادرست ( بعنوان پاسخ صحیح ) بدون موشکافی پرهیز کنیم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.