مشاهده نسخه کامل
: سیستم مناسب برای مونیتور E2250T
سلام به همه دوستان
من یک سیستم خیلی قدیمی دارم با Cpu Celeron 3G و 1 Gig رم و ویندوز Xp و کارت گرافیک Geforce mx 440 64mb .. از این سیستم با رزولوشن 1024در 728 "فقط" = برای "محیط اینترنت یا" نهایتا دیدن فیلم یا DvD استفاده میکنم .. میخوام اگر بشه "فقط مانیتورم" رو عوض کنم .. و مانیتور فعلیم که سی آر تی هست گوشه های تصویر تار شده و اذیت میکنه ...
تصمیم دارم یک مانیتور خوب بخرم .. و امروز یک تحقیقی کردم و دیدم 1مدل مونیتور Led در بازار هست از ال جی مدل E2250T و نمیدونم این مونیتور خوبی هست یا نه
در رابطه با ریسپانس تایم 5ml هم که سوال کردم گفتند خیلی کم قابل تشخیصه با مقدار 2ml و تفاوتی در عمل دیده نمیشه و اینو هم نمیدونم درسته یا خیر
سوالم این هست که : 1- کلا Full HD چی هست و برای من که اصلا (Game) بازی نمیکنم و فقط DvD میبینم و یا فایلهای تصویری معمولیتر مثل avi و mp4 و غیره .. با این کارت گرافیکی که عرض کردم آیا باید کل سیستم و کارت گرافیکم رو ارتقا بدم که بتونم از این مانیتور استفاده کنم یا با همین سیستم معمولی با این مانیتور میشه از محیط اینترنت و یا دیدن فیلم با همین شرایط استفاده کرد ؟
اگر بخوام یک کارت گرافیک خوب و همچنین Mainboard + cpu (که کارت روش گذاشته بشه) و کلا سیستم را عوض کنم (بدون مانیتور = کل کیس در حد 1 میلیون و 200-300 )
چی باید بخرم ؟
با سپاس و تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید
Ultra_Black
01-08-2010, 17:08
سلام
تصمیم دارم یک مانیتور خوب بخرم .. و امروز یک تحقیقی کردم و دیدم 1مدل مونیتور Led در بازار هست از ال جی مدل E2250T و نمیدونم این مونیتور خوبی هست یا نه
مانیتور خوبیه
چقدر میتونید برای مانیتور هزینه کنید؟
در رابطه با ریسپانس تایم 5ml هم که سوال کردم گفتند خیلی کم قابل تشخیصه با مقدار 2ml و تفاوتی در عمل دیده نمیشه و اینو هم نمیدونم درسته یا خیر
درسته
ولی تو فیلمهای اکشن و سریع کمی قابل تشخیص هست
سوالم این هست که : 1- کلا Full HD چی هست و برای من که اصلا (Game) بازی نمیکنم و فقط DvD میبینم و یا فایلهای تصویری معمولیتر مثل avi و mp4 و غیره .. با این کارت گرافیکی که عرض کردم آیا باید کل سیستم و کارت گرافیکم رو ارتقا بدم که بتونم از این مانیتور استفاده کنم یا با همین سیستم معمولی با این مانیتور میشه از محیط اینترنت و یا دیدن فیلم با همین شرایط استفاده کرد ؟
به هر مانیتوری که توانایی پخش 1920x1080 پیکسل رو داشته باشه Full HD میگن
و سیستم تصویر و رزولوشن فیلمهای Blu Ray هست
مسلما باید کارت گرافیکنون رو هم عوض کنید،چون گمان نکنم با این کارت حتی بتونید تو حالت معمول تو آخرین رزولوشن مانیتور بزارینش!
اگر بخوام یک کارت گرافیک خوب و همچنین Mainboard + cpu (که کارت روش گذاشته بشه) و کلا سیستم را عوض کنم (بدون مانیتور = کل کیس در حد 1 میلیون و 200-300 )
چی باید بخرم ؟
اینجا تاپیک بزنید
و کاربرد و انتظاراتتون از سیستم رو هم ذکر کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسختون .. بله در اون قسمتی که فرمودید تاپیک میزنم
در رابطه با هزینه مانیتور هم چون مهمه تا 500 هزار یا حتی بیشتر حاضرم هزینه کنم .. اما به غیر از این مورد که تا این قسمت شما چه مانیتوری پیشنهاد میفرمایید ...
( این را هم اضافه بکنم که : زاویه دید این مانیتورها برای من واقعا اذیت کننده هست و دوست دارم مانیتوری بخرم که در عین داشتن کیفیت بالا ... زاویه دیدش مثل crt باشه (اگر باشه البته) خصوصا از زوایای دید بالا و یا پایین صفحه سیاه نشه !؟!
من شنیدم این زاویه دید بد مربوط به پنل های tn هست و ظاهرا پنلهای بهتر را شرکتهای ارائه کننده گرانتی معتبر در محصولاتشون ندارند یا من بی اطلاعم
آیا مانیتور با کیفیتی وجود داره (با خصوصیت Led Backlight ) مشکل زاویه دید از بالا یا پایین را نداشته باشه ؟
و یا مجبور هستم مانیتوری که نزدیک به این خصوصیات را داشته باشه خریداری کنم ؟)
با سپاس
Ultra_Black
01-08-2010, 18:32
ممنون از پاسختون .. بله در اون قسمتی که فرمودید تاپیک میزنمخواهش می کنم
در رابطه با هزینه مانیتور هم چون مهمه تا 500 هزار یا حتی بیشتر حاضرم هزینه کنم .. اما به غیر از این مورد که تا این قسمت شما چه مانیتوری پیشنهاد میفرمایید ... بنده جای شما باشم به کاملترین مانیتور حال حاضر بازار یعنی Asus MS238H فکر می کنم (حدود 360 تومن)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( این را هم اضافه بکنم که : زاویه دید این مانیتورها برای من واقعا اذیت کننده هست و دوست دارم مانیتوری بخرم که در عین داشتن کیفیت بالا ... زاویه دیدش مثل crt باشه (اگر باشه البته) خصوصا از زوایای دید بالا و یا پایین صفحه سیاه نشه !؟!
من شنیدم این زاویه دید بد مربوط به پنل های tn هست و ظاهرا پنلهای بهتر را شرکتهای ارائه کننده گرانتی معتبر در محصولاتشون ندارند یا من بی اطلاعم
بله عمده مشکل پنل های TN زاویه دید محدوشون هست که تو WLED ها کمی برطرف شده ، ولی اصل مشکل به خودی خود پا برجاست و مسلما هیچ وقت مثل مانیتور های CRT نمیشه
از طرف دیگه درسته مانیتورهای پنل IPS زاویه دید خیلی بالاتری نسبت به پنل های TN دارند ولی دو مشکل عمده دارند که انتخابشون رو محدود میکنه:
1.قیمت خیلی بالا (مخصوصا تو کشورمون)
2. زمان پاسخگویی بالاتر نسبت به پنل های TN (زیاد برای بازی و فیلم مناسب نیستن)
به همین دلایل بهتره که از همون پنل TN و تکنولوژِی WLED استفاده کنیم
و یا مجبور هستم مانیتوری که نزدیک به این خصوصیات را داشته باشه خریداری کنم ؟)بله همونطور که قبلا هم گفتم و شما خودتون هم عرض کردید
باید نزدیکترین مانیتور با این خصوصیات رو خریداری کنیم ک به نظر من بهترینشون همون Asus MS238H هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.