مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری از اساتید 3dmax
artzavil
01-08-2010, 13:08
اساتید برای کار کردن با مکس و رندر گرفتن کارت گرافیک geforce gt 330 بهتره یا ati 5650? ممنون میشم کمک کنین.. میخوام لب تاپ بگیرم نمیدونم کدوم یکی از این 2تا برای 3d بیشتر جواب میدن..
meysam 3d
01-08-2010, 20:17
در برنامه های مکس و مایا برای رندر گرفتن گرافیک دخیل نیست cpu مهمه از گرافیک برای محیط استفاده میشه
به نظر من geforce بهتره یه سری امکانات داره. مثلا توی پلاگین های مربوط به داینامیک(physx) کمک میکنه و محاسبات دقیق تری داره
از سایرین هم نظر بگیر
artzavil
01-08-2010, 21:53
آها.. core i7 با core i5 خیلی تفاوت دارن؟ یعنی core i5 خیلی ضعیفه؟ اگر cpu core i7 باشه ولی گرافیک 512 میشه مکس کار کرد؟
N O V A L I S
01-08-2010, 22:13
core i5 از core i7 ضعیفتره ولی اگه اشتباه نکنم کلا CPU ی ضعیفی نیست.
میشه مکس کار کرد ولی گرافیک بالاتر تو محیط برنامه به شما امکانات بیشتری می ده.. راحت تر می تونید مدل رو بررسی کنید، با فعال کردن Hardware shading نورها و سایه ها رو با جلوه واقعی تری توی پنجره ی دید ببینید، و از مکس 2011 هم که موتور رندر Quicksilver به مکس اضافه شده که سرعت فوق العاده بالائی داره و عملکردش ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره (در واقع از کارت گرافیک استفاده می کنه). برای اینکه بتونید از Quicksilver استفاده کنید گرافیکتون باید Shader Model 3.0 (SM3.0) رو ساپورت کنه.. می تونید از این مسیر بررسیش کنید : Help> Diagnose Video Hardware
اگه می خوان سیستم بخرید به بخش مشاوره برای خرید قطعات برید دوستان خیلی بهتون کمک می کنن..
دوستان عزیز با گرافیک Geforce 9800GT و CPU چهار هسته ای intel میشه با مکس کارای سنگین گرافیکی انجام داد؟ ممنون
meysam 3d
17-08-2010, 14:31
منظور از کار سنگین چیه؟
من باهمین سیستم که گفتین کار میکنم تاحالا هم کارای زیادی کردم و بجز زمان رندر مشکل خاصی نداشتم.
منظورم مدل سازی های با face های زیاد و افکت های سنگینه
من الان سیستمم اینه
ATI radeon HD 4800
AMD phenom II X4 925
ولی بازم مشکل دارم.
من هم سیستمی که می خوام نصفش برای اینه که نمی خوام برای رندر معطل شم.
meysam 3d
18-08-2010, 09:03
اگه میخای از نظر زمان رندر مشکلی نداشته باشی باید یه دیتا سنتر مثل اونی که برای فیلم آواتار ساختن سفارش بدی که دیگه هیچ مشکلی نداشته باشی:31:
مشکل اصلی همه ما همینه (زمان رندر) وگرنه به راحتی با بهترین های جهان رقابت میکردیم.
ولی برای کارای رندر cpu چند هسته ای اصلا مهم نیست 1سرعت پردازش 2 حافظه کش این دوتا هرچه بیشتر بهتر دیگه خودت میدونی.
در مورد گرافیک هم من از قدرت ATI radeon HD 4800 اطلاعی ندارم ولی اگه این گرافیک در رده ای هست که بشه با geforce 1GB مقایسه کرد و شما باهاش خیلی مشکل داری پس شاید در طراحی مدلتون بهینه کار نمی کنید. و تعداد سگمنت های اضافه در هر مدل زیاده.پس باید دنبال ترفند های مدلینگ و متریال دهی بگردید.
موفق باشید.
AMIRAnime
25-08-2010, 13:29
میثم جان کارت های گرافیکی که الان تو دنیا مثلا والدیزنی برای رندر استفاده می کنن کارتهای AMD که می شه همون Ati من هم مثل تو فکر کی کردم gforce بهتره ولی این اشتباه خیلی تفاوت بین این دوتا هست که باید یه تایپیک جدا براش بنویسم.
در مورد رندر هم شما درست گفتید
اول کش cpu بعد تعداد هسته
حتی اگر کش بالا باشه احتیاجی به رم بالا نداری و با همون 4 گیگ همچی حله
ولی در مورد حافظه کارت گرافیک
هرچقدر بیشتر (پریویویه) بهتر ولی یه ره دیگه ای هم هست که بتونی راحت کار کنی وقتی حافظه vga کم اونم( refrenc) کردن فالیهای آبجگتت تویه فالیه اصلیته که حجم کارتو یک سوم می کنه
ببخشید دوستان من تو نصب max 2010 مشکل پیدا کردم. کجا باید مشکلمو مطرح کنم؟
mashkoook
31-08-2010, 16:25
سلام بچه ها این مکس منو کلافه کرده یه کم می خوام کارامو سنگین کنم میاد بیرون سیستمم مشخصاتش اینه :
cpu: core i 7 920
ram : 3* 2gig ddr3
vga : ati radeon 5770 1g gddr5
لطفا کمکم کنین!
esfehanei
31-08-2010, 16:34
سلام بچه ها این مکس منو کلافه کرده یه کم می خوام کارامو سنگین کنم میاد بیرون سیستمم مشخصاتش اینه :
cpu: core i 7 920
ram : 3* 2gig ddr3
vga : ati radeon 5770 1g gddr5
لطفا کمکم کنین!
شما سیستمت عالیه چه ورژنی کار میکنید؟
ویندوزتون چیه؟
32 هست یا 64؟
شما اینا رو جواب بده بت بگم مشکل از کجاس
برای منم این مکس اذیت میکرد پاکش کردم رفتم سراغ مایا
mashkoook
31-08-2010, 16:53
من از max 2009 استفاده می کنم
وینوزمم 7 64bit هستش !!!!
esfehanei
31-08-2010, 17:58
خوب اول اینکه خود مکست هم 64بیتیه؟
اگه نیست سعی کن عوضش کنی و 64بیتی نصب کنی
______
دوم اینکه در چه مواقعی بیرون میاد؟
هر وقت که کار سنگیممیشه؟
______
ممکنه مشکل از خود مکس باشه که صد درصد هم همینطوریه
منم مکس 2010که کار میکردم اینجوری بود میومد بیرون
سعی کن مکس 9یا 2011 نصب کنی البته من هیچ کدوم اینا رو ندارم و نمیدونم خوبه یانه
_______
درکل هیچ ربطی به خوب سیستمت نداره
من اون اطلاعاتو گرفتم ببینم شاید 32 بیتیه ولی وقتی گفتی 64بیتیه فهمیدم که تو هم مثل منی
فک کنم بهتر باشه تو هم مثل من بیای مایا چون بهتره و تاحالا اینجوری نشده
mashkoook
31-08-2010, 18:07
مکسمم 64 بیتیه خیلی وق پیش یه کم با مایا کار کردم ولی بیشتر به مکس عادت کردم من خودم فک می کنم مشکل گرافیکی داره !
esfehanei
31-08-2010, 18:24
مکس کلا همینجوریه
از خیلیامن پرسیدم این مشکلو ولی کسی جواب نداشت چون خودم خیلی وقت بپاش گذاشتم
کلا بدرد نمیخوره چون ما اینو کرک شده میخریم برای همین این مشکلا هم عادیه و کاریش نمیشه کرد
من که خیلی عذاب کشیدم یه ماشین داشتم میساختم وسط کار از بین رفت دیگه هر چی برنامه برای مکس بود رو پاک کردم و رفتم سراغ مایا
دوستان حالا که کسی جواب نمی ده مشکلم رو همینجا میگم.
موقع نصب مکس 2010 که قبلا روی سیستمم نصب کرده بودم fatal error میده و نصب نمیشه.
چیکار کنم؟
meysam 3d
04-09-2010, 15:29
چی مکس همینه که هست؟
من قبلا هم گفتم بابا شما ها با مکس بهینه کار نمی کنید ،دیگه مدلینگ ماشین که کار سنگین حصاب نمیشه که
اولان شما بگو کارت با مکس چیه کار سنگین مثلا چه صحنه ایه؟
دوم پیشنهاد جدی میکنم برید ترفند های کار کردن با مکس رو یاد بگیرید فکر کنم آخرش باید یه تاپیک با این موضوع بزنیم.
و کلا اینکه شما ها هرچه بیشتر با کس کار کنی این ترفند ها رو بیشتر میفهمید.
اگه با صحنه های شلوغ دارید کار میکنید با آبجکتای زیاد از دستورات هاید زیاد استفاده کنید.
این سیستمی که شما گفتید خیلی عالیه با این سیستم میدونی چکار میشه کرد؟
esfehanei
04-09-2010, 16:50
من از مکس خوشم میومد
ولی از وقتی که اون مشکل ماشین برام پیش اومد
هر چی برنامه و آموزش مربوط به مکس رو سیستمم بود پاک کردم رفت
من قبلا هم گفتم بابا شما ها با مکس بهینه کار نمی کنید ،دیگه مدلینگ ماشین که کار سنگین حصاب نمیشه که
اولان شما بگو کارت با مکس چیه کار سنگین مثلا چه صحنه ایه؟
دوم پیشنهاد جدی میکنم برید ترفند های کار کردن با مکس رو یاد بگیرید فکر کنم آخرش باید یه تاپیک با این موضوع بزنیم.
دوست عزیز اگه این کارو بکنی لطف بزرگی می کنی. من خودم اولین مشتری این تاپیک میشم.
esfehanei
05-09-2010, 15:28
با اینکه من از مکس متنفرم ولی باز هم اگه همیچین تاپیکی رو بزنید استفاده میکنم
چون 1سال عمر عزیزمو گذاشتم پای مکس (لعنت الله علیه)
ولی همین چند وقت که رفتم سراغ مایا خیلی مدل های پیشرفته دارم میزنم
نمیدونم دلیلش چیه ولی من از مایا خیلی بیشتر از مکس خوشم اومد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.