PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بین این 4 نوت بوک کدوم رو انتخاب کنم؟!

teraktor2003
01-08-2010, 11:06
سلام
بین این مدل ها اولویت با کدومه؟! به ترتیب ؟!
SONY CW 2 RGX/B
SONY SR 599 GDB
SONY EA2FGX/B
این اخری سری EA تازه اومده ؟! یکی از مغازه دارها می گفت هنوز ازمایشش رو پس نداده ممکنه مشکل دار باشه!
و در اخر
ASUS L80
بیشتر کارهای گرافیکی و مهندسی مورد نیازه
اگه خودتون پیشنهادی دارین(وزن زیر 2.2)ممنون می شم بدین
مرسی.

گرافيكار
01-08-2010, 12:04
من فني نميتونم نظر بدم
چون محدوده وزن رو گفتي
به نظر من بهترين گزينه ها 14 اينچاي سونيه
خودم از دوستان مشورت خواستم
كه خيلي به خواسته هاي شما نزديك بود
و در نهايت به سري EB و CW رسيدم
در نهايت يه توصيه دارم
سعي كن دو دل نشي كه اگه بشي ميشي مثل من كه هيچي نشدم:20:

enriquefk2
01-08-2010, 12:04
سلام
بین این مدل ها اولویت با کدومه؟! به ترتیب ؟!
SONY CW 2 RGX/B
SONY SR 599 GDB
SONY EA2FGX/B
این اخری سری EA تازه اومده ؟! یکی از مغازه دارها می گفت هنوز ازمایشش رو پس نداده ممکنه مشکل دار باشه!
و در اخر
ASUS L80
بیشتر کارهای گرافیکی و مهندسی مورد نیازه
اگه خودتون پیشنهادی دارین(وزن زیر 2.2)ممنون می شم بدین
مرسی.
اگه وزن لپ تاپ و جابه جایش خیلی مهمه واسه شما بدون فکر SONY SR 599 GDB
اما اگه نه SONY EA2FGX/B بهتره بدون شک البته قیمتشم یکم بیشتره گرافیک این مدل از 3 مدل لپ تاپ که گفتی خیلی بهتره

teraktor2003
01-08-2010, 12:33
مرسی
من روی EA به یک نتیجه قطعی برای خرید رسیدم ولی می گم تنها دلیلی که ترسیدم این بود که فروشنده یه مغازه دیگه تو پایتخت گفت این جدید اومده ممکنه خوب نباشه!
کسی تجربه 1 ماه کار کردن با این لپ تاپ رو داره؟!

enriquefk2
01-08-2010, 13:03
مرسی
من روی EA به یک نتیجه قطعی برای خرید رسیدم ولی می گم تنها دلیلی که ترسیدم این بود که فروشنده یه مغازه دیگه تو پایتخت گفت این جدید اومده ممکنه خوب نباشه!
کسی تجربه 1 ماه کار کردن با این لپ تاپ رو داره؟!
فروشنده شعر گفته اگه مشکلی داشت به شما پیشنهاد نمی دادم
این لپ تاپ هایی که میان بازار از موسسه استاندارد ابتدا تست میگیرن ازشون اینجوری که نیست هر کی هر چی خواست بده بازار بفروشه

iBoy
01-08-2010, 14:43
فروشنده شعر گفته اگه مشکلی داشت به شما پیشنهاد نمی دادم
این لپ تاپ هایی که میان بازار از موسسه استاندارد ابتدا تست میگیرن ازشون اینجوری که نیست هر کی هر چی خواست بده بازار بفروشه

موسسه استاندارد ایران ؟ اونم روی لپ تاپ ؟؟؟؟

hoha881
01-08-2010, 16:34
بابا سونی حتما اول لبتابش رو امتحان کرده بعد فرستاده بازار.
البته با این مشخصات بهتره یک کول پد بگیری چون با این گرافیگ و cpu حتما بعد یک ساعت بازی سنگین داغ میکنه(اونم تو چله تابستون)

enriquefk2
01-08-2010, 21:24
موسسه استاندارد ایران ؟ اونم روی لپ تاپ ؟؟؟؟
بله پسر جان موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي کارش همینه اگه لپ تاپ مشکل داشته باشه برگشت میخوره

teraktor2003
02-08-2010, 11:13
سلام
نظرتون در مورد SONY EA16 چیه؟!
لپ تاپ خوبیه؟! داغ نمی کنه؟! مشکل خاصی نداره؟!

iBoy
02-08-2010, 15:09
بله پسر جان موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي کارش همینه اگه لپ تاپ مشکل داشته باشه برگشت میخوره

یعنی الان همه لپ تاپ های سری F و CW برگشت می خورن ؟؟

کی اینو به شما گفته ؟
چون من بیاد ندارم که بعد از این همه عمرم، یکبار مجبور شده باشم جنسی که از خارج وارد کرده ام را ببرم استاندارد تا چکش کنن !!! قطعات کامپیوتری و لپ تاپ که دیگه جای خود دارند !!

با این حساب و حرف شما، همه قطعات کامپیوتری که وارد ایران میشن هم یک دور میرن سازمان استاندارد و چک می شن ؟؟؟؟

یا اصلا یک سئوال دیگه، این لپ تاپ های سری F سونی رو مگه استاندارد چک نکرده بود ؟؟

enriquefk2
02-08-2010, 22:14
یعنی الان همه لپ تاپ های سری F و CW برگشت می خورن ؟؟

کی اینو به شما گفته ؟
چون من بیاد ندارم که بعد از این همه عمرم، یکبار مجبور شده باشم جنسی که از خارج وارد کرده ام را ببرم استاندارد تا چکش کنن !!! قطعات کامپیوتری و لپ تاپ که دیگه جای خود دارند !!

با این حساب و حرف شما، همه قطعات کامپیوتری که وارد ایران میشن هم یک دور میرن سازمان استاندارد و چک می شن ؟؟؟؟

یا اصلا یک سئوال دیگه، این لپ تاپ های سری F سونی رو مگه استاندارد چک نکرده بود ؟؟
ببین دعوا سره همینه
لپ تاپ های سونی چک شده بودند مشکلی هم نداشتن از نظر موسسه استاندارد لپ تاپ ها که پس از سه بار تایید صلاحیت شدن نباید مجددا روی همون محصولات آزمایش بشه که بر خلاف این قوانین تست میگیرن لپ تاپ های سریه F و CW مردود میشن واسه همین نمایندگی های سونی اعتراض میکنن که بر خلاف قوانین بوده و تست ها علمی نبودن

hasansoft
03-08-2010, 01:36
SONY EA2FGX/B