مشاهده نسخه کامل
: نیاز به لپ تاپ دانشجویی، حتی استفاده سر کلاس برای تایپ جزوه
سلام
یه لپ تاپ می خوام دانشجویی که حتی سر کلاس نت برداری و نوشتن جزوه را با اون انجام بدم و مستقیم تایپ کنم.
مثل یه گوشی موبایل همیشه همراهم باشه.
کانفیگ مناسبی داشته باشه و ضعیف نباشه.
سبک باشه .
همه جور امکانات رو داشته باشه .
استحکام خوبی هم داشته باشه تا با جابجایی زیاد و استفاده زیاد زود خراب و مستهلک نشه.
enriquefk2
01-08-2010, 08:14
سلام
یه لپ تاپ می خوام دانشجویی که حتی سر کلاس نت برداری و نوشتن جزوه را با اون انجام بدم و مستقیم تایپ کنم.
سبک باشه .
استحکام خوبی هم داشته باشه تا با جابجایی زیاد و استفاده زیاد زود خراب و مستهلک نشه.
سلام بودجه رو بگید
سلام.
شما دوست عزیز نیاز به یک لب تاب سبک با عمر باتری بالا دارین.
شما میتونید از این مینی لب تاب ها با عمر باتری بالا بگیرین ولی به درد اجرای نرم افزار های سنگین نمی خورن.
یا مک بوک بگیرین که عمر باتریش تا 8-9 ساعته.
البته ما که میریم سرکلاس کاغذ و خودکار هم به زور با خودومون می بریم.
ایول بابا
ما سرکلاس با التماس استاد جزوه مینویسیم ...
با این صحبت هایی که کردین فقط نت بوک جواب گوی کار شماست...
اینم یه پیشنهاد:
ASUS Eee PC 1005PX
Atom N450@1.66GHz,512KB
DDR2 1GB 800MHz+250GB SATA
Windows 7 Starter
sinasalar2007
01-08-2010, 13:47
سلام
اولین و آخریا انتخابتون (HP TX2)
سلام بودجه رو بگید
علیک سلام
بدوجه 1.5
البته اگر ارزششو داشته باشه 2 میلیون
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
[/COLOR]
سلام.
شما میتونید از این مینی لب تاب ها با عمر باتری بالا بگیرین ولی به درد اجرای نرم افزار های سنگین نمی خورن.
مک بوک چجور لپ تاپیه؟
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
[/COLOR]
سلام
اولین و آخریا انتخابتون (HP TX2)
می شه بیشتر توضیح بدین؟
مک بوک لبتاب های شرکت اپل هستن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نسبت به سخت افزار قیمتشون بالاست.
اگه 3 ساعت باتری هم کفاف میده بهتره یک سونی 13-14 اینچ بگیری.(باتری یدک هم میتونی بگیری)
babakwind
01-08-2010, 23:13
سلام
سبک باشه .
بری باتری هم که شده (اگه واست مهمه که 10 ساعت شارج داشته باشی ) خوبه:20:
بودجتون؟
majidhosseini
02-08-2010, 22:45
سلام
سبک باشه .
واقعا ادم خوابه سر کلاس رو ول میکنه جزوه مینویسه؟
متاسفم
mondialogo
03-08-2010, 09:38
سلام.
راست میگه!!!
ما سر کلاس خوابیم تا برسه بخواییم جزوه تایپ کنیم!!!:27:
واقعا ادم خوابه سر کلاس رو ول میکنه جزوه مینویسه؟
متاسفم
واقعا از راهنماییتون ممنون.:41::31:
یه سوالی که اینجا مطرحه این که فرض کنیم یه لپ تاپ سبک و جمع و جور ، با کانفیگ مناسب و عمر باتری بالا پیدا شد.
استاد هم داره جزوه می گه و من هم دارم به سرعت تایپ می کنم.(حتی سریعتر از نوشتن سایر همکلاسی ها با خودکار و روان نویس :31:) .
بعد ناگهان استاد یه شکل یا نمودار می کشه ، همکاسی ها هم با خودکار شکل اونو تو جزوه هاشون می کشن، حالا این وسط من چکار کنم؟
فکر کنم استفاده از شکلهای تو word خیلی خشک و زمانبر و ناجور بشه، درسته؟
کسی امتحان کرده؟
یه سوالی که اینجا مطرحه این که فرض کنیم یه لپ تاپ سبک و جمع و جور ، با کانفیگ مناسب و عمر باتری بالا پیدا شد.
استاد هم داره جزوه می گه و من هم دارم به سرعت تایپ می کنم.(حتی سریعتر از نوشتن سایر همکلاسی ها با خودکار و روان نویس :31:) .
بعد ناگهان استاد یه شکل یا نمودار می کشه ، همکاسی ها هم با خودکار شکل اونو تو جزوه هاشون می کشن، حالا این وسط من چکار کنم؟
فکر کنم استفاده از شکلهای تو word خیلی خشک و زمانبر و ناجور بشه، درسته؟
کسی امتحان کرده؟
خوب دیگه جزوه نوشتن این چیزا را هم داره...
ولی خوب از پاور پوینت یا نرم افزار های مشابه هم میشه استفاده کرد...
ولی خوب اگه بتونید این کار را بکنید باید به اعتماد نفس شما آفرین گفت:31:
راستی نمی شه از این قلمها و صفحات دیجیتالی استفاده کرد؟
راستی نمی شه از این قلمها و صفحات دیجیتالی استفاده کرد؟
به هر حال سرعتتون از نوشتن با خودکار کمتره!!
دوست عزیز این کارایی که شما میخوای بکنی در شرایط فعلی تقریبا نشدنیه!!
میدونی چرا ؟
یه جورایی هنوز فرهنگش جا نیافتاده.
من خودم اومدم یه بار اینکارو تو کلاس بکنم اینقدر نگام کردن که نفهمیدم چی دارم میکنم.!!:41:
golnaz r
08-08-2010, 19:08
فکر میکنم نت بوک های acer خیلی مناسب باشن براتون
اما اگه بخواین یه صفحه دیجیتالی هم با خودتون ببرین این طوری یه میز تحریر لازم دارین:20:
در ضمن برای جزوه نوشتن میتونید از نرم افزارهایی که صدا رو به متن تبدیل میکنن استفاده کنین البته من یه مدل برا شرکت ها دیدم که خیلی گرون بود ولی ارزون در حد کاربرای عادی هم هسش
alidata2010
08-08-2010, 19:09
لپ تاپ نبر سر کلاس میگن بچه سوسولی:31:
mr.abedini
08-08-2010, 19:54
سلام
میتونی MSI:CX420 بگیری
قیمتش 900000تومنه
REGISTERED-USER
08-08-2010, 20:26
سلام
سبک باشه .
ماشالله چه دانشجوی باکلاس و فعالی :27:
شما جدا با این هدف میخوای لپ تاپ بگیری ؟ رک بگم این هدف فقط برای پز دادنه ! توی معتبرترین دانشگاه ها زرنگ ترین دانشجو ها فقط با کاغذ و قلم نت بر میدارند .... میگفتی برای ارائه پرزنشن بهتر بود :31:
شما هر لپ تاپی که بگیری یک قلم و پد باهاش بگیر که هندرایتینگ فارسی رو ساپورت کنه حله والا مولتی تاچ بخوای بخری گرونه
بعد جزوه میخوای برداری شکل کشیدن جی میکنی ؟ paint میخوای استفاده کنی ؟ :31:
به هر حال سرعتتون از نوشتن با خودکار کمتره!!
دوست عزیز این کارایی که شما میخوای بکنی در شرایط فعلی تقریبا نشدنیه!!
میدونی چرا ؟
یه جورایی هنوز فرهنگش جا نیافتاده.
من خودم اومدم یه بار اینکارو تو کلاس بکنم اینقدر نگام کردن که نفهمیدم چی دارم میکنم.!!:41:
درسته شاید فرهنگش هنوز جا نیافتاده باشه. اما اگر کار درستی باشه که هست ، کم کم جاش میاندازیم.:31:
فکر میکنم نت بوک های acer خیلی مناسب باشن براتون
اما اگه بخواین یه صفحه دیجیتالی هم با خودتون ببرین این طوری یه میز تحریر لازم دارین:20:
البته می شه یه کار دیگه ای هم کرد .
البته از Tablet PC هم می شه استفاده کرد. یعنی لپ تاپی که صفحه اش گردانه و لمسیه و با استفاده از قلم نوری هم میشه روش نوشت و شکل کشید و ... .
نرم افزار Microsoft Office One Note هم خوراکه شه.
اینطوری که فهمیدم حتی تو مدارس خارج ، بعضی ها از این روش برای کلاس استفاده می کنند چه برسه به کالج.
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
لپ تاپ نبر سر کلاس میگن بچه سوسولی:31:
اتفاقا تنها چیزی که بهم نمیاد و نمی چسبه بچه سوسول بودنه :31::5:
شما جدا با این هدف میخوای لپ تاپ بگیری ؟ رک بگم این هدف فقط برای پز دادنه !
یکی از دلایلم اینه.
ولی کلا می خوام اطلاعاتم و دسترسی به اونها همیشه همراهم باشه. برای پرزنتیشن هم حتما لازمم می شه.
و یکی از دلایل اصلیم هم توسعه کارم و آموزشه.
پس دیدی اهل پز دادن نیستم و برای کارم دلیل دارم:46:
شما هر لپ تاپی که بگیری یک قلم و پد باهاش بگیر که هندرایتینگ فارسی رو ساپورت کنه حله والا مولتی تاچ بخوای بخری گرونه
بعد جزوه میخوای برداری شکل کشیدن جی میکنی ؟ paint میخوای استفاده کنی ؟ :31:
نمی خوام با قلم بنویسم بلکه با کیبورد سریعتر تایپ می کنم. قلم و پد رو هم برای اشکال و نمودارها و غیره می خوام.
اما مگه پدی هم هست که هندرایتنگ فارسی رو ساپورت کنه؟
skull_avatar
10-08-2010, 03:54
البته می شه یه کار دیگه ای هم کرد .
البته از Tablet PC هم می شه استفاده کرد. یعنی لپ تاپی که صفحه اش گردانه و لمسیه و با استفاده از قلم نوری هم میشه روش نوشت و شکل کشید و ... .
نرم افزار Microsoft Office One Note هم خوراکه شه.
اینطوری که فهمیدم حتی تو مدارس خارج ، بعضی ها از این روش برای کلاس استفاده می کنند چه برسه به کالج.
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
اتفاقا تنها چیزی که بهم نمیاد و نمی چسبه بچه سوسول بودنه :31::5:
خوب اون کالجی که شما می فرمایین که توش استاد با گچ پای تخته سیاه نمودار نمیکشه که ، روی اسلاید داره نشون میده بقیه هم شبکه هستن احتیاجی به ترسیم ندارن.اونجا اگه آدم بدون لپ تاپ و فقط با کاغذ و قلم بیاد سر کلاس بشینه ملت تعجب می کنن.
به دلایل فرهنگی که دوستان گفتن و همین طور عرف نبودن این کار که باعث میشه استاد سرعتش رو با جزوه نویسی بقیه تنظیم کنه تا تایپ شما عقب افتادن از درس سر کلاس رو به همراه داره واسه همین اکثرا قید این کار رو میزنن و گرنه خیلیا طالبش هستن.
به هرحال توصیه من به شما اینه که قبل از خرید یه بار تو خونه شرایط رو با pc شبیه سازی کنید ببینید اون انتظاری که دارید رو می تونید برآورده کنید.
اگه تصمیم به خرید گرفتید به نظر منم بهترین گزینه واسه این کار همون نت بوک های در حد 400 تومن هست واسه نمودار هم اگه یه گوشی تاچ داشته باشید حله اگرم نه به نظر من بهترین راه اینه که فقط نمودار ها و شکل ها رو تو جزوتون بکشید ازش عکس بگیرید داخل word کپی کنید.(راه حل راحتتر اینه که مثله بقیه آدم کلا سر کلاس بخوابه بعدا از جزوه اون دانشجو زرنگه که جولو کلاس نشته عکس بگیره بریزه رو کامپیوتر ببینه.:5:)
پ.ن:آخر ترم که شد جزوه های خوشگلتون رو آپلود کنید تا ما دانشجوهای خواب آلود اینقدر شب امتحان لنگ جزوه نباشیم. :10:
توی کلاس ما یکی اینطوری کرد بیچاره توی کل دانشگاه و توی کل شهر سوژه شد ! بابا این کارا چیه ؟ ! شما هم پولت زیادیه نمیدونی چطوری خرج کنی !
درسته شاید فرهنگش هنوز جا نیافتاده باشه. اما اگر کار درستی باشه که هست ، کم کم جاش میاندازی
کار سختی پیش رو دارین چون فکر کنم اول باید از همین فروم شروع کنید..:31:
کار سختی پیش رو دارین چون فکر کنم اول باید از همین فروم شروع کنید..:31:
البته قبول دارم سخته.
اما فکر کنم امکان پذیر باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.