ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال ؟؟؟؟؟

M A T I N
31-07-2010, 22:00
سلام:10:
من چند وقته یه چیزی برام سوال شده :
چرا بعضی وقت ها که ماه و خورشید هر دو تا رو به روی هم تو آسمون هستن ما ماه رو حلال میبینیم ؟
در صورتی که ما تقریبا از همون زاویه که خورشید به ماه نور میده داریم ماه رو میبینیم ولی ماه حلاله(یعنی نمیتونیم ماه رو کامل یا بیشترشو ببینیم)
اگه بخوایم اختلاف زمان20-30 دقیقه ای رسیدن نور رو هم در نظر بگیریم بازم فک نکنم خیلی تاثیری داشته باشه .

Babak
01-08-2010, 19:18
سلام

در صورتی که ما تقریبا از همون زاویه که خورشید به ماه نور میده داریم ماه رو میبینیم ولی ماه حلاله(یعنی نمیتونیم ماه رو کامل یا بیشترشو ببینیم)نه. این درست نیست. زمین و کره ماه در طول یه ماه (زمان) یک چرخه کامل 360 درجه نسبت به هم رو طی میکنن. زوایا کاملا فرق داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بخوایم اختلاف زمان20-30 دقیقه ای رسیدن نور رو هم در نظر بگیریم بازم فک نکنم خیلی تاثیری داشته باشه . اختلاف زمان رسیدن نور خورشید به ماه نسبت به زمین بین مثبت 1.5 ثانیه تا منفی 1.5 ثانیه متغیره.

M A T I N
02-08-2010, 13:57
سلام

نه. این درست نیست. زمین و کره ماه در طول یه ماه (زمان) یک چرخه کامل 360 درجه نسبت به هم رو طی میکنن. زوایا کاملا فرق داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون به خاطر جواب ...
راستش منم انتظار داشتم یه چیزی مثل عکس اتفاق بیفته وقتی روی یک خط هستن ولی بازم حلال داشت , احتمالا من دقت نکردم یا به خاطر همین تقریبا هام بود.:13:

اختلاف زمان رسیدن نور خورشید به ماه نسبت به زمین بین مثبت 1.5 ثانیه تا منفی 1.5 ثانیه متغیره.
منظورم از 20 اختلاف بین ماه و خورشید بود ...

بازم ممنون
...موفق باشی...:10:

Bret_Hart
20-08-2010, 22:55
این هم سوال من هم بود ممنون