ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظيم صفحه خريد سايت براي اتصال به سيستم پرداخت بانك ملي

alijit
31-07-2010, 18:19
سلام دوستان:
بنده مدتيه كه از بانك ملي درخواست سيستم پرداخت براي سايتم كردم. اونا هم درخواست ما رو قبول كردند و يه سري فايل نمونه به زبان asp.net دادند كه توي صفحه خريد سايت، متناسب با نيازم از اونا استفاده كنم. ولي من نتونستم از اين كدها سردربيارم و خيلي درهمند. ميخواستم ببينم كسي ميتونه زحمتشو بكشه و براي من و بقيه دوستاني كه بعدا به اين مسائل دچار مي شوند، از اين نمونه ها، يه سري كد آماده درست كنه و فقط جاي پارامترهاي فروششو خالي بزاره تا استفاده كنيم و دعاش كنيم. البته اگر هزينه اي هم داشته باشه، به روي چشم؛ بنده متقبل ميشم، بعدش ميزاريم همين جا تا بقيه دوستان هم استفاده كنند. در اين رابطه يه تاپيك هم توي فروم سايت بانك ملي هم باز شده ولي كسي متاسفانه پاسخگو نبود.
البته بنده به يك كد سادش نياز داشتم كه بتونم مشتريان تنها محصول سايتم را كه قيمت مشخصي هم داره را به سيستم پرداخت بانك ملي وصل كنم. نمونه كد ها را ميزارم اينجا تا دوستان بتونند ازش استفاده كنند و در صورت امكان، درخواست ما را هم اجابت كنند.پيشاپيش تشكر مي كنم.

tehro0n
31-07-2010, 20:39
شما کدی را که بانک داده را در اینجا قرار دهید که بشه کاری کرد!
برای بانک سامان رو دارم اما نمی دونم ملی چی به شما داده..

alijit
31-07-2010, 21:14
فايل ها را تو رپيد شير آپلود كردم. اين فايلها مجموعه نمونه ها به زبان هاي asp و php و perl ميباشد به همراه راهنماي كلي اتصال به اين سيستم در قالب سه فايل ورد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alijit
31-07-2010, 22:25
فايلها را تو رپيدشير آپلود كردم. اين فايل حاوي نمونه كدها به زبان asp و php و perl هستش. در ضمن سه فايل ورد هم داره كه توضيحاتي كلي در مورد اتصال به اين سيستم داده. ولي همون طور كه گفتم خيلي نمونه هاش قاتي پاتيه. البته شايد به علت مبتدي بودن، اينجوري برداشت كردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_H2_
02-08-2010, 21:19
سلام
من اطلاعات تئوریکی در این مورد دارم ولی تجربه عملی ندارم.
کدهای شما هم به زبان asp است.
اگر کمکتان میکند، میتوانم کدهایتان را به #C تبدیل کنم تا در Asp.Net ساده تر قابل استفاده باشد؟

alijit
04-08-2010, 11:52
دستتون درد نكنه آقاي _H2_ اگر لطف كنيد ممنون ميشم. فقط بي زحمت طريقه جايگذاري كدها در سايت را هم بعدش بفرماييد تا در اين رابطه به مشكل برخورد نكنيم.

_H2_
16-08-2010, 19:59
سلام
باید ببخشید مدتی کار داشتم.
نمونه خودتان را به ASP.Net تبدیل کردم و میتوانید از لینک مستقیم زیر دانلود کنید:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1007535697

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

alijit
17-08-2010, 04:59
از لطفتون خيلي ممنونم آقاي h2 بقيه دوستان نميتونند تو ادامه راه به ما كمك كنند؟

biseda_f
07-08-2011, 15:39
سلام به دوستان میتونید فایلارو دوباره آپلود کنید؟

_H2_
09-08-2011, 08:27
سلام

سلام به دوستان میتونید فایلارو دوباره آپلود کنید؟
مشکلی برای زیردامنه support.h02.ir ایجاد شده که انشاا... باید در تعطیلی مناسبی رفعش کنم ولی لینک دوم پست 7 همچنان کار میکند.