ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب یکی از این 2 پاور

sina-star
31-07-2010, 16:14
با سلام

دوستان بالاخره بعد از نظرات شما عزیزان و در نظر گرفتن بودجه ، آخرین تصمیم من یکی از این 2 پاور شده ، که خواهش می کنم دوستان اهل فن نظرشون رو بفرمایند تا من دیگه پاورو بخرم :11:

فقط اینو بگم که پاور آنتک فاقد گارانتی هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
31-07-2010, 16:17
سلام
با Green GP1000B Gold بیشتر موافقم
کیفیت فوق العاده همراه با گارانتی فوق العاده!

HardWare Professor
31-07-2010, 16:22
بی شک gp1000gold انتخاب بهتر و معقول تریست//

+گارانتی 50 ماهه

sina-star
31-07-2010, 16:49
سلام

+گارانتی 50 ماهه

واقعا ؟ :18: من انتظار داشتم که همتون آنتک رو بگید ! آخه همه این پاور رو به عنوان بهترین گزینه معرفی میکردن !!

sasan816
31-07-2010, 16:52
منم با Green GP1000B Gold موافقم

harrypotter
31-07-2010, 17:28
ببینید شما هر کدوم رو بخرید از لحاظ کارایی ضرر نکردی. پاور Antec هم اینقدر با کیفیت و اصولی هست که مشکلی براش پیش نیاد. منتهی این وسط برای اطمینان خرید 1000 گولد منطقی تر به نظر میاد. چون اگه خدای نکرده مشکلی برای پاور پیش بیاد در عرض دو روز یه پاور نو دستتون هست.

Badbakhting
01-08-2010, 02:13
gp1000gold من هم شنیدم خوبه

sina-star
01-08-2010, 11:28
سلام
+گارانتی 50 ماهه
ببینید شما هر کدوم رو بخرید از لحاظ کارایی ضرر نکردی. پاور Antec هم اینقدر با کیفیت و اصولی هست که مشکلی براش پیش نیاد. منتهی این وسط برای اطمینان خرید 1000 گولد منطقی تر به نظر میاد. چون اگه خدای نکرده مشکلی برای پاور پیش بیاد در عرض دو روز یه پاور نو دستتون هست.

منم با Green GP1000B Gold موافقم با تشکر از راهنمایی همه دوستان :11:

دیگه رفتم گرین 1000 رو بگیرم ها !! بعدش از دستم گلایه نکید که چرا Antec رو نگرفتی ها ! خلاصه گفتم ها :31:

Ultra_Black
01-08-2010, 11:30
با تشکر از راهنمایی همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه رفتم گرین 1000 رو بگیرم ها !! بعدش از دستم گلایه نکید که چرا Antec رو نگرفتی ها ! خلاصه گفتم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش مبارکتون باشه
پاور خیلی فوق العاده ای هست
مطمئنا پشیمون نخواهید شد!:46:

Ch@pooL
01-08-2010, 12:35
سلام اقا اگه هنو نگرفتی صب کن
من نمی دونم چه سیستمی مد نظرته که به 1000 وات رسیدی من با این سیتمم دارم با پاور 550 corsair وات کار میکنم
اون یکی رو نمی شناسم گرین تویه کارهایه وات بالا توصیه نمیشه با عدد ارقام هم کار ندارم با چیز دیگه کار دارم
من بهت توصیه میکنم یا corsairیا cooler masterاین که تو سایتشون هم می تونی ببینی چند واتش به دردت می خوره

harrypotter
01-08-2010, 16:19
من نمی دونم چه سیستمی مد نظرته که به 1000 وات رسیدی من با این سیتمم دارم با پاور 550 corsair وات کار میکنم
اون یکی رو نمی شناسم گرین تویه کارهایه وات بالا توصیه نمیشه با عدد ارقام هم کار ندارم با چیز دیگه کار دارم
من بهت توصیه میکنم یا corsairیا cooler masterاین که تو سایتشون هم می تونی ببینی چند واتش به دردت می خوره
عزیزم ده ها نفر هستن که دارن از پاور های 800 وات به بالای گرین ساتفاده میکنن و مشکلی براشون پیش نیومده.
گرین اسمش گرین هست ولی تمام قطعاتش با قطعاتی که در پاور های Enermax Silverstone Cooler Master OCZ استفاده میشه یکی هست و بعضی مدل ها هم همون مدل های معروف شرکت های پاور ساز معروف هست.
ضمنن پاور 500 وات به زور جواب یه 4870 رو میده وای به حال 4870 + 4870X2

لطفن بدون منبع و دلیل منطقی صحبت نکنید

Ch@pooL
01-08-2010, 16:28
برادر داری شدیدن اشتباه میکنی من گفتم با آمارو ارقام کاری ندارم الان سیستم من اینه و راحت دارم کار میکنم

CPU:I7 920
VGA: 5870
RAM :3*2GB BAllistix
MB:Asus P6T
HDD:500
پاورم هم 550 coresair است میخوای از تو کیسم فیلم بگیرم؟
شماها که میگین گرین به خاطر اینکه تا حالا با coolermaster or coresair کار نکردین و نمیدونیین چی هست
من الان غیر از سیستم خودم هر چی سیستم جم کردم با coolermaster تحویل دادم و خیلی هم راضیم
اونم که میگی با بالای 800 وات گرین استفاده میکنن بدون مشکل هنر کردن با پاور 800 وات صایران هم من برات آی7 جم میکنم

Ultra_Black
01-08-2010, 16:40
برادر داری شدیدن اشتباه میکنی من گفتم با آمارو ارقام کاری ندارم الان سیستم من اینه و راحت دارم کار میکنم

شماها که میگین گرین به خاطر اینکه تا حالا با coolermaster or coresair کار نکردین و نمیدونیین چی هست
من الان غیر از سیستم خودم هر چی سیستم جم کردم با coolermaster تحویل دادم و خیلی هم راضیم
اونم که میگی با بالای 800 وات گرین استفاده میکنن بدون مشکل هنر کردن با پاور 800 وات صایران هم من برات آی7 جم میکنم

cpu:i7 920
GPU:5870 sapphire
RAM:3*2 GB ballistix
HDD : 500

خب گرین چه مشکلی داره؟
و چی از Corsair و امثالهم کم داره...؟!
شما می تونید یه پاور بر فرض مثال همون Corsair به من تو ایران نشون بدید که نشان 80Plus Gold داشته باشه؟! (اگه باشه قیمتش چنده؟!!!)

Ch@pooL
01-08-2010, 16:56
درسته قیمت coresair
30 40 تومان تو هر محصولش بیشتر از گرینه ولی ارزشش رو داره
چون شما اگه رو این سیستم مثلا خودم 550 گرین ببندی اول پورتشو نداره که ببندی دوما اگه داشته باشه یه ماه مهمونه ته
امتحان کنید

Ultra_Black
01-08-2010, 17:15
درسته قیمت coresair
خیلی بیشتر از 30-40 تومن!!!
Corsair HX1000 حدود 280 تومن قیمتش هست که تازه نشان 80Plus Silver داره (اگه اشتباه نکنم!) و معلوم نست اگه Gold بود قیمتش چقدر بود؟!!

چون شما اگه رو این سیستم مثلا خودم 550 گرین ببندی اول پورتشو نداره که ببندی دوما اگه داشته باشه یه ماه مهمونه ته
امتحان کنید
به نظرتون این از پاور خودتون چی کم داره؟!
کدوم پورتش کمه؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ch@pooL
01-08-2010, 18:06
یه 6+2 کم داره
گارانتی اصلشم 5 سالاست که البته اینجا 2 سالاشو من دیدم
تو همین تاپیک یکی از طرفدارانه گرین شبیه سیستم منو داش گوقت 850 بستم برا چی برا این که نمیشه به اطلاعات گرین اطمینان کرد چون توش بوی
دستکاری ایران میاد

alborz_k
01-08-2010, 18:14

دوست عزیز ، کسی نگفته که coolermaster , corsair بدن!! حرف اینه که پاور های گرین هم خوب هستن و نسبت به قیمتوشن کارایی فوق العاده ای دارن . پاور1000 وات گرین (در اصل پاور 1000 وات seventeam )یکی از برترین پاور های جهان هست که چه از نظر کارایی و چه کیفیت و چه صدای تولیدی ، هیچ حرفی باقی نمی ذاره!! در ضمن با توجه به قیمت 220-230 تومنیش هم هیچ پاوری در اون محدوده نمی تونه باهاش رقابت کنه!!(برای هر پاور خارجی با این کیفیت باید بیش از 350 هزار تومان هزینه کرد )
شما پاورتون رو چند گرفتین؟

Ch@pooL
01-08-2010, 18:35
دقیق یادم نیست 80 90

sina-star
01-08-2010, 20:17
من بهت توصیه میکنم یا corsairیا cooler masterاین که تو سایتشون هم می تونی ببینی چند واتش به دردت می خورهدوست عزیز تو تاپیک قبلی مشخصات نسبی سیستم رو نوشتم
منظورتون با این سیستم ، سیستم منه ؟
سیستم من حداقل 850 وات میخواد که با در نظر گرفتن 200 وات اضافی برای آیندنگری میشه 1000 وات و بیشتر

در مورد پاورهای پیشنهادی هم بگم که کولر مستر رو من اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم و در تاپیک قیلی هم که از دوستان نظراتشون رو خواستم دیدم که همه دوستان با من هم نظر هستن و هیچ کس پاور کولر مستر رو پیشنهاد نداد (در حالی که تو لیست 5 تا پاور بود)

در مورد کراس ایر هم بله این پاور فکر کنم که از گرین بهتر باشه ولی از قیمشتون هم خبر دارین ؟

من الان غیر از سیستم خودم هر چی سیستم جم کردم با coolermaster تحویل دادم و خیلی هم راضیمشکی در این نیست که کولر مستر اسم بیخودی درآورده و محصولاتش رو با قیمت های کزایی میفروشه
خیلی از دوستان هم با من هم عقیده هستن

درسته قیمت coresair
30 و 40 تومن ؟ مطمئنی عزیزم ؟
پاور 1235 وات گرین 205 تومن ، پاور 1200 وات کراس ایر 380 تومن !!

حالا همه اینها به کنار
اگر قرار باشه این همه هزینه بشه ! پاور Antec TPQ 1200 که بدون شک بهترین پاور موجود هست ! اونم با 280 تومن !

امتحان کنید نمیدونم چرا نسبت به پاورهای گرین چرا این همه بد بین هستید ولی این رو بدونید که تا بحال شاید بیشتر از 30 تا پاور گرین برای خودم و آشنایان خریدم (در کل هر سیستمی بستم با پاور گرین بستم )
ولی تا بحال تو این چند سال من هنوز که هنوزه خرابی پاور گرین رو ندیدم !! اینو جدی میگم ! من هنوز خراب شدن گرین رو ندیدم !

alborz_k
01-08-2010, 20:52
البته کولر مستر هم پاور های فوق العاده ای داره که چیزی از کارایی و کیفیت کم نداره ، قیمت های بالاش هم بیشتر به سیاست وارد کننده اش بر می گرده متأسفانه!!
یک نکته ی دیگه ، منم هنوز خرابی گرین رو ندیدم! :دی
---------------------------------------------------
علاوه بر توان خروجی ،بهتره پاور ها رو با توجه به استاندارد هایی که دارن با هم مقایسه کنید تا بحث دقیق تر و تخصصی تر بشه .

Ch@pooL
01-08-2010, 23:12
ولی من واقعا برام سواله چه سیستمی 850 وات نیاز داره لطفا لینک بدهید حتما آی 7 980 می خوای ببندی!!!!!!

اتفاقا منم هرچی سیستم جم کردم کولر بوده و تا حالا برگشتی نداشتم

sina-star
01-08-2010, 23:49
ولی من واقعا برام سواله چه سیستمی 850 وات نیاز داره لطفا لینک بدهید حتما آی 7 980 می خوای ببندی!!!!!!

نخیر عزیزم AMD بستم !!
حالا شما چه گیری دادی به CPU ؟ مصرف CPU که در مقابل گرافیک خیلی کمتره !

هر کارت 4870 حدود 200 وات برق مصرف میکنه ، خوب حالا 3 تا کارت 4870 = مصرف 600 وات
همانطور که می بینید فقط مصرف کارت گرافیک من میشه 600 وات !!
CPU هم که حداکثر 140 وات مصرف میکنه
حالا قطعات خورده رو هم یکی ، یکی حساب کنم شاید به 900 وات هم برسه !!

در ضمن حالا اینکه چیزی نیست !
سیستم هایی هستند که حتی 1200 وات هم براشون کافی نیست یا بزور کافی میشه !

اتفاقا منم هرچی سیستم جم کردم کولر بوده و تا حالا برگشتی نداشتم

کسی نگفت که کولر مستر بده و زود خراب میشه !!!
پاور های گرین هم خیلی خوبه و برگشتی نداره و پاور های کولر مستر هم خوبه و برگشتی نداره
ولی این وسط تکلیف این 30% الی 40% گرونی کولر مستر چیه ؟
هر دو پاور در یک سطح کیفیت هستند
تنها تفاوتش اینکه مثلا پاور 535B گرین اونم با فن LED خیلی زیبا میشه 75 تومن ولی کولر مستر 500 وات سادش میاد میشه 108 تومن ؟
این کجاش معقولانه هست ؟
نه جدا ، کدام عقل سلیمی اینو قبول میکنه ؟

علاوه بر توان خروجی ،بهتره پاور ها رو با توجه به استاندارد هایی که دارن با هم مقایسه کنید تا بحث دقیق تر و تخصصی تر بشه .

اتفاقا منم کاملا با این نظر شما موافقم :11:

آقا اصلا بیاید بحث رو دوباره از اول بگیریم ، شاید نظر دوستان عوض شد :31:

harrypotter
02-08-2010, 09:35

اینتور که از صحبت های شما معلوم میشه شما نه علمش رو داری و مهم تر از اون منطقش رو.

ess_1362
02-08-2010, 12:00
راستش من از اول چون پستهاي وستان را ديدم از پست دادن منصرف شدم
چون همه GP1000B را توصيه كردن ولي من نظرم روي ANTEC بود
به هر حال شما هر كدوم را كه بگيري تفاوتي نمي كنه چون هر دو مورد جزء برند هاي مطرح هستند و كيفيت و كارايي خوبي دارند

ضمنا اضافه كنم كه گرين توليد كننده نيست و همونطور هم كه در پستهاي قبلي اشاره شد قطعات پاور تسط يك شركت معتبر(كه قبلا اسم برده شد) توليد ميشه
البته در پاسخ اون دوستمون هم بگم كه از قضا قطعات پاور هاي COOLERMASTER را اگر اشتباه نكنم هم همين شركت معتبر توليد مي كنه!!!:31:

Ch@pooL
02-08-2010, 12:26
اینتور که از صحبت های شما معلوم میشه شما نه علمش رو داری و مهم تر از اون منطقش رو.

به به آقای منطق دان و علم شناس بابایی اون موقع که تو داشتی روشن کردن پی سی تو یاد میگرفتی من داشتم سیتم جم میکردم مینداختم به مردم اتفاقا اون موقع ترم اول دوم دانشگاه بودم و هیچی هم سرم نمی شد ولی خوب کار خوب بود چون این کار نیاز به علم نداره حالا شما اگه به این میگی علم حسابت جداس
از نظر علمی هم بنده دانشجویه آی تی ام که اگه از علم و دانش چیزی سرت میشه 10 20 واحد با سخت افزار فرقشه چارت دانشگاه هست اگه خواستید میل میکنم براتون یعنی کردم
اونم که گفتم به آمار و ارقام کاری ندارم آمارو ارقام خوده گرینو میگم مگرنه سایت درست حسابی باشه چرا قبول نکنم
مثلا همین
p30world
قبل از این که شما اینطور با این لحن بپری وسط متن داشتیم یه بحث زیبا در باره ی برند های مختلف می کردیم هرکس هم سلایقو تجربیات خودشو میگفت ولی.....

Ch@pooL
02-08-2010, 12:34
نخیر عزیزم AMD بستم !!
حالا شما چه گیری دادی به CPU ؟ مصرف CPU که در مقابل گرافیک خیلی کمتره !

هر کارت 4870 حدود 200 وات برق مصرف میکنه ، خوب حالا 3 تا کارت 4870 = مصرف 600 وات
همانطور که می بینید فقط مصرف کارت گرافیک من میشه 600 وات !!
CPU هم که حداکثر 140 وات مصرف میکنه
حالا قطعات خورده رو هم یکی ، یکی حساب کنم شاید به 900 وات هم برسه !!

در ضمن حالا اینکه چیزی نیست !
سیستم هایی هستند که حتی 1200 وات هم براشون کافی نیست یا بزور کافی میشه !

کسی نگفت که کولر مستر بده و زود خراب میشه !!!
پاور های گرین هم خیلی خوبه و برگشتی نداره و پاور های کولر مستر هم خوبه و برگشتی نداره
ولی این وسط تکلیف این 30% الی 40% گرونی کولر مستر چیه ؟
هر دو پاور در یک سطح کیفیت هستند
تنها تفاوتش اینکه مثلا پاور 535B گرین اونم با فن LED خیلی زیبا میشه 75 تومن ولی کولر مستر 500 وات سادش میاد میشه 108 تومن ؟
این کجاش معقولانه هست ؟
نه جدا ، کدام عقل سلیمی اینو قبول میکنه ؟

اتفاقا منم کاملا با این نظر شما موافقم :11:

آقا اصلا بیاید بحث رو دوباره از اول بگیریم ، شاید نظر دوستان عوض شد :31:

راست میگید در مورده کراس فایر فکر نکرده بودم روی یه کارت داشتم فکر می کردم
وقتی داستان بشه سه تا کارت مصرف خیلی میره بالا
در مورده سی پی یو و مصرفه پایینشم حق باشماس 980 تازه دیده بودم تو کفش بودم
ولی نسبت به گرین هنوز بدبینم مگر اینکه لینکه مقایسه ای چیزی بدی که کیفیت همه ی پاورهای گرین رو(هر کودوم در کلاس خودش مسلما از یه پاور 400 توقع خاصی نداریم)رو تظمین کنه یا مثلا یه سال که گرین جایزه ی کیفیت برده باشه

alborz_k
02-08-2010, 15:54
راست میگید در مورده کراس فایر فکر نکرده بودم روی یه کارت داشتم فکر می کردم
وقتی داستان بشه سه تا کارت مصرف خیلی میره بالا
در مورده سی پی یو و مصرفه پایینشم حق باشماس 980 تازه دیده بودم تو کفش بودم
ولی نسبت به گرین هنوز بدبینم مگر اینکه لینکه مقایسه ای چیزی بدی که کیفیت همه ی پاورهای گرین رو(هر کودوم در کلاس خودش مسلما از یه پاور 400 توقع خاصی نداریم)رو تظمین کنه یا مثلا یه سال که گرین جایزه ی کیفیت برده باشه
چون برند گرین ایرانی هست ، نمی تونید یک تست از سایت خارجی پیدا کنید ، ولی این تست شهر سخت افزار ایران رو ببینید:
در معتبر و دقیق بودن این تست و دانش فنی مسئولینش هیچ شکی نداشته باشین!
اون جای خالی رو با s.h.a.h.r.s.a.k.h.t.a.f.z.a.r پر کنید .

چون همه GP1000B را توصيه كردن ولي من نظرم روي ANTEC بود
به هر حال شما هر كدوم را كه بگيري تفاوتي نمي كنه چون هر دو مورد جزء برند هاي مطرح هستند و كيفيت و كارايي خوبي دارند

این حرفا چیه؟!!! شا حق وتو دارین!!:دی
من چون با 1000 وات گرین کار کردم و با توجه به کیفیتش و صداش که نشندیم!! :دی اون رو پیشنهاد دادم!
در این که antec 1200 یکی از برترین و حرفه ای ترین پاور ها دنیاست ، هیچ شکی نیست .

Ch@pooL
02-08-2010, 17:13
عجب مقاله ای بود آقا دستت درد نکنه نظرم نسبت به گرین عوض شد ان شاء ا.. که این سازنده ی داخلی موفق شه ولی از AcBel بعید بود فکر میکردم برنده باشه
در کنار شایستگی کولر هم تایید شد ولی از این به بعد گرین میبندیم هم ارزونتر هم کیفیتش اینجوری که ما فهمیدیم یکسان ممنون از اطلاع رسانیتون

sina-star
02-08-2010, 20:54
به به آقای منطق دان و علم شناس بابایی اون موقع که تو داشتی روشن کردن پی سی تو یاد میگرفتی من داشتم سیتم جم میکردم مینداختم به مردم اتفاقا اون موقع ترم اول دوم دانشگاه بودم و هیچی هم سرم نمی شد ولی خوب کار خوب بود چون این کار نیاز به علم نداره حالا شما اگه به این میگی علم حسابت جداس
از نظر علمی هم بنده دانشجویه آی تی ام که اگه از علم و دانش چیزی سرت میشه 10 20 واحد با سخت افزار فرقشه چارت دانشگاه هست اگه خواستید میل میکنم براتون یعنی کردم
اونم که گفتم به آمار و ارقام کاری ندارم آمارو ارقام خوده گرینو میگم مگرنه سایت درست حسابی باشه چرا قبول نکنم
مثلا همین
p30world
قبل از این که شما اینطور با این لحن بپری وسط متن داشتیم یه بحث زیبا در باره ی برند های مختلف می کردیم هرکس هم سلایقو تجربیات خودشو میگفت ولی.....عزیز دلم ، اول از همه اینو بگم که ما حالا این تاپیک رو زدیم تا با نظر شما دوستان عزیز و بحث های منطقی به یک نتیجه بهتر برسیم ، واقعا این صحبت ها در شأن و شخصیت هیچ کدام از شما نیست ! :11:

ولی یک نکته رو هم باید بگم که :
استفاده سالهای زیاد از کامپیوتر یا خواندن کامپیوتر در سالهای قبل به هیچ عنوان دلیل بر بیشتر دانستن کامپیوتر نیست

بنده خودم به عنوان دانشجوی کامپیوتر تا بحال هیچ درسی در مورد کامپیوترهای امروزی نخودم و بدبختانه تمام درسهای ما مربوط به سخت افزارها و نرم افزارهای 10 سال پیش هست ، نه امروز

شما در هیچ رشته ای نمیتونید کتابی پیدا کنید که در مورد کارتهای گرافیک امروزی و یا پاورهای بالای 500 وات یا حتی در مورد یک مادربرد ساده مطلبی نوشته شده باشه !!
پس به نظر من زیاد ربطی به دانشگاهی بودن و این رشته کامپیوتر خوندن نداره !!
برای خود من هر روز که مطلب جدیدی یاد میگیرم این نکته ثابت میشه که در رابطه با علوم کامپیوتر ، هنوز بیسواد هستم
البته در میزان سواد و حرفه شما در کامپیوتر شکی نیست

چون همه GP1000B را توصيه كردن ولي من نظرم روي ANTEC بودخیلی ممنون از نظر شما احسان جون
نظر خود منم دقیقا رو پاور Antec بود ، ولی با توجه به نظر دوستان تصمیم به خرید گرین گرفتم :19:

ولی احسان جون به نظر خود شما برای اورکلاک کردن (در سطح متوسط ، نه زیاد !) پاور Antec بهتر نیست ؟ یا فرقی نمیکنه ؟

عجب مقاله ای بود آقا دستت درد نکنه نظرم نسبت به گرین عوض شد ان شاء ا.. که این سازنده ی داخلی موفق شه ولی از AcBel بعید بود فکر میکردم برنده باشه
در کنار شایستگی کولر هم تایید شد ولی از این به بعد گرین میبندیم هم ارزونتر هم کیفیتش اینجوری که ما فهمیدیم یکسان ممنون از اطلاع رسانیتوناین نتیجه گیری شما واقعا خوشحال کننده هست
چرا که تنها راه افت قیمت پاورهایی مثل کولر مستر ، خرید نکردن این پاورها و در نتیجه کمتر شدن تقاضای خرید هست !

harrypotter
02-08-2010, 21:12
مثلا همین
p30world
قبل از این که شما اینطور با این لحن بپری وسط متن داشتیم یه بحث زیبا در باره ی برند های مختلف می کردیم هرکس هم سلایقو تجربیات خودشو میگفت ولی.....

اینکه شما از مدت های مدید قبل به دنیا اومدن ما داشتی سیستم جم میکردی و میفروختی دلیل بر علم نمیشه. اسمبل و نظر!!!! دادن رو همه میتونن انجام بدن.
چون از سال72 ما تو خوندمون کامپیوتر داشتیم دلیل نمیشه بنده متخصص سخت افزار یا عالم مطلق کامپیوتر باشم.

قصد توهین ندارم ولیاستادان داشنگاههای ما چی باشن که دانشجوهاشون چی از آب در بیان. اونا شاید علم پایه رو داشته باشن ولی مثل خیلی ها علم به روز رو ندارن.
هیمن 20 واحدی هم که درس میدن مطالبش و منابعش جدید نیست. شما که باید بهتر از هر کسی بدونید که IT رشته ای مثل باستان شناسی و تاریخ نیست یه چیزی هست که روز به روز مدرن تر و جدید تر میشه.

اکثر پاور های گرین نمونه های معتبری از برند های مطرح داره مثل همین 1000 گولد که OCZ 1000M هم همین پاور هست یا 885 که Silverstone DA85 فک کنم باشه. همینطور اکثر قطعات داخل پاور از اونجا که تولید کننده شون یکی هست با پاور های دیگه از جمله کولر مستر و انرمکس و ... مشترک هست.

مورد بعد اینکه ما و سایر دوستان توی این تاپیک و تاپیک قبلی آقا سینا اگه نظر چندان علمی نمی دادیم ولی منطقی بود ولی پست اول شما اومد کار رو خرابی کرد(توجه کنید پست من قبل پست شما

و اما سینا جان من نظر آخرم رو میگم. انتخاب بین این دو مثل اینه که بگی یا مادر یا پدر که نمیتونی. هر در محشر هستن ولی ریز ترین احتمال رو باید در نظر گرفت آگه خدای ناکرده پاور Antec چیزیش بشه(با در نظر گرفتن کیفیتی دوام کارایی و پایداری) اونوقته که 250 تومن پودر میشه ولی پاور گرین رو که بگیری حداقل اگه چیزیش بشه گارانتی فورن براتون تعویض میکنه.

Ch@pooL
03-08-2010, 09:11
آقا من حرفم این نیست که من در این زمینه دانشمندم شما گفتید نه علم داری نه منطق گفتم اولا این کار علم چندانی نیاز نداره
دوما دیگه در این حد علم دارم که بتونم نظرم رو بگم همین من که نگفتم نظر من قبول کنید دیدید که من نظر شما رو قبول کردم من فقط هدفم گفتن نظرم و دفاع کردن ازش بود که امیدوار بودم به راهنمایی دوستم بیانجامه که به راهنمایی خودم انجامید از این بابت هم از همه تشکر می کنم
در مورد دانشگاه قبول دارم که دیفالت اطلاعات روز نیست ولی بعضی از استادها یه چیزایی از دهنشون میپره
من تو شبکه ,تومعماری رم و حافظه,تو معماری سی پی یو مخصوصا آرم ها که من اصل نمی دونستم چی هست به لطف دانشگاه یه چیزایی یاد گرفتم نبا ید نا حق کرد ولی اینم قبول دارم 40 سال ام سیستم جم کنی یه اپسیلون به اطلاعات فنی ایت اضافه نمیشه غیر از این که مدل های تو بازار چی هستن
با این تفاسیر منم میگم گرین بگیر اما اگه آنتک هم بگیری اینجوری نیست که خراب شه باید بندازیش دور باید ببری تعمیر گاه غیر مجاز که چه بسا بهتر از نمایندگی هم باشه

ess_1362
03-08-2010, 11:54
ولی احسان جون به نظر خود شما برای اورکلاک کردن (در سطح متوسط ، نه زیاد !) پاور Antec بهتر نیست ؟ یا فرقی نمیکنه ؟

چون در سطح متوسط قرار هست اور كنيد به نظر من همون گرين را بگيريد
ANTEC بيشتر براي اوركلاك حرفه اي كاربرد داره

sina-star
04-08-2010, 15:19
قصد توهین ندارم ولیاستادان داشنگاههای ما چی باشن که دانشجوهاشون چی از آب در بیان. اونا شاید علم پایه رو داشته باشن ولی مثل خیلی ها علم به روز رو ندارن.

و اما سینا جان من نظر آخرم رو میگم. انتخاب بین این دو مثل اینه که بگی یا مادر یا پدر که نمیتونی. هر در محشر هستن ولی ریز ترین احتمال رو باید در نظر گرفت آگه خدای ناکرده پاور Antec چیزیش بشه(با در نظر گرفتن کیفیتی دوام کارایی و پایداری) اونوقته که 250 تومن پودر میشه ولی پاور گرین رو که بگیری حداقل اگه چیزیش بشه گارانتی فورن براتون تعویض میکنه.اول از همه اینو بگم که واقعا اینو خیلی درست گفتید :40:

استادی که واقعا سطح سوادش خیلی ، خیلی بالاست و مخ برنامه نویسی هست وقتی در مورد سیستم های روز ازشون سوال میپرسید : متاسفانه هیچ چیزی برای گفتن ندارن

آقا من حرفم این نیست که من در این زمینه دانشمندم شما گفتید نه علم داری نه منطق گفتم اولا این کار علم چندانی نیاز نداره
دوما دیگه در این حد علم دارم که بتونم نظرم رو بگم همین من که نگفتم نظر من قبول کنید دیدید که من نظر شما رو قبول کردم من فقط هدفم گفتن نظرم و دفاع کردن ازش بود که امیدوار بودم به راهنمایی دوستم بیانجامه که به راهنمایی خودم انجامید از این بابت هم از همه تشکر می کنم
در مورد دانشگاه قبول دارم که دیفالت اطلاعات روز نیست ولی بعضی از استادها یه چیزایی از دهنشون میپره
من تو شبکه ,تومعماری رم و حافظه,تو معماری سی پی یو مخصوصا آرم ها که من اصل نمی دونستم چی هست به لطف دانشگاه یه چیزایی یاد گرفتم نبا ید نا حق کرد ولی اینم قبول دارم 40 سال ام سیستم جم کنی یه اپسیلون به اطلاعات فنی ایت اضافه نمیشه غیر از این که مدل های تو بازار چی هستن
با این تفاسیر منم میگم گرین بگیر اما اگه آنتک هم بگیری اینجوری نیست که خراب شه باید بندازیش دور باید ببری تعمیر گاه غیر مجاز که چه بسا بهتر از نمایندگی هم باشه
دوست عزیزم :
نظر شما هم برای من خیلی ارزش داره و باور کنید این نظر شما باعث شد که من درمورد پاور Crosair هم که اصلا قصد خرید نداشتم تحقیق کنم و دیدم که پاور خیلی خوبی هست و حتی از گرین هم بهتر هست ، فقط تنها مشکلی که داره قیمتش خیلی بالاست

چون در سطح متوسط قرار هست اور كنيد به نظر من همون گرين را بگيريد
ANTEC بيشتر براي اوركلاك حرفه اي كاربرد داره پس با نظر اکثریت ، انتخاب نهایی همون گرین 1000 وات شد.

با نهایت تشکر از دوستان گرامی :11: