ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در روشن کردن لپ تاپ ایسوس n61jv

msys
31-07-2010, 14:49
سلام دوستان
من وقتی دکمه پوور لپ تاپم رو میزنم چراغ num lock و caps lock روشن میشه و فن روی دور بالا کار میکنه ولی ال سی دی روشن نمیشه (سیستم بالا نمیاد ) باید چند بار لپ تاپ رو خاموش و روشن کنم تا سیستم بالا بیاد .
ممنون میشم اگر راهنمائی کنید .
در مورد کارت گرافیکش اینو بهگم که اتوماتیک سویچ نمیکنه.
پیش پیش خسته نباشید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majid_3ma
31-07-2010, 15:43
سلام دوستان
من وقتی دکمه پوور لپ تاپم رو میزنم چراغ num lock و caps lock روشن میشه و فن روی دور بالا کار میکنه ولی ال سی دی روشن نمیشه (سیستم بالا نمیاد ) باید چند بار لپ تاپ رو خاموش و روشن کنم تا سیستم بالا بیاد .
پیش پیش خسته نباشید
رم روتست کنید اول

LAPTOP SERVICE
31-07-2010, 16:15
بایوس مشکل پیدا کرده است.

msys
31-07-2010, 19:55
بایوس مشکل پیدا کرده است.
خوب حلا باید چه توری بایوس دستگاه رو درست کنم

Pami
31-07-2010, 21:54
اخیرا که دستگاه رو باز نکردید ؟ ( رم رو از اسلات در بیارید ؟ )

msys
01-08-2010, 09:26
اخیرا که دستگاه رو باز نکردید ؟ ( رم رو از اسلات در بیارید ؟ )

نه تا حالا بازش نکردم

M E H R A N
01-08-2010, 14:14
این کاری رو که بهت میگم انجام بده ببین فرقی میکنه یا نه.

بایوس رو به نسخه ی 210 آپدیت کن. در سایت ایسوس میتونی دانلودش کنی. قبلا در تاپیک n61j روش آپدیت را هم توضیح دادم.

بعد از آپدیت یکبار سیستم رو ریستارت کن تا عمل آپدیت تکمیل بشه. بعد یکبار دیگه ریستارت کن و برو توی تنظیمات دیفالت و اونجا همه تنظیمات رو از طریق load default settings یا همچین چیزی به تنظیمات کارخونه ای بر گردون و سیستم رو ریستارت کن.

msys
03-08-2010, 07:41
این کاری رو که بهت میگم انجام بده ببین فرقی میکنه یا نه.

بایوس رو به نسخه ی 210 آپدیت کن. در سایت ایسوس میتونی دانلودش کنی. قبلا در تاپیک n61j روش آپدیت را هم توضیح دادم.

بعد از آپدیت یکبار سیستم رو ریستارت کن تا عمل آپدیت تکمیل بشه. بعد یکبار دیگه ریستارت کن و برو توی تنظیمات دیفالت و اونجا همه تنظیمات رو از طریق load default settings یا همچین چیزی به تنظیمات کارخونه ای بر گردون و سیستم رو ریستارت کن.

بایوس با نسخه 211 و 217 و 219 آپدیت کردم درست نشد تنظیمات دیفالت رو هم پیدا نکردم:18:

msys
04-08-2010, 07:50
کسی نیست کمک کنننننننننننننننه
بابا نا میدم کردین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

WWKL8000
06-08-2010, 22:34
به احتمال زیاد یکی از رم های شما یا درست جا نخورده یا سوخته.اگه گارانتی داره ببر ین مرکز گارانتی وگرنه پشت دستگاه رو باز کنین و رم ها رو تست کنین.موفق باشین

amir_skyline
31-08-2010, 12:05
سلام دوستان
پیش پیش خسته نباشید

من هم همین مشکل رو دارم ! اما امروز بردم گارانتی. بایوس رو آپدیت کرد ولی درست نشد. لپ تاپ موند تا چک کنند. رفت تا 6 روز دیگه. به نظر شما مشکل چیه ؟! :41::41::41::41: