ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كانون تبليغاتي؟

delta-pt
31-07-2010, 12:33
سلام دوستان من ميخوام يه كانون تبليغاتي ثبت كنم اما با شرايطي كه الان حاكمه و كل ملت هم كانون تبليغاتي زدند نميشه زياد درآورد مثلآ مثل قديم نميشه فقط تكيه ات به كارت ويزيت و بنر باشه ميخواستم ببينم كسي از دوستان ايده و طرح جديد سراغ نداره ؟

ILLIDAN-D
31-07-2010, 15:41
بستگی به سرمایه شما داره

سرمایه اولیه خودتون رو اعلام کنید من ایده در اختیارتون بزارم

delta-pt
31-07-2010, 21:17
سلام من حدود 4 ميليون كلآ ميخوام سرمايه بزارم (خريد كامپيوتر ، در صورت نياز نوت بوك و ميز و تشكيلات) + پيش پرداخت مغازه

ILLIDAN-D
31-07-2010, 23:24
شما می تونید یک شرکت تبلیغاتی بزنید که نوع کارش مثل تاکسی تلفنی باشه ( ناراحت نشید بقیه پست رو بخونید )

می تونید چندین نفر که کار های مختلفی یاد دارند رو همکار خود کنید و حالت آفیش بهشون کار بدید

مثلا شماره 7تا گرافیست که باهاتون اعلام همکاری می کنند رو دارید

به شما سفارش چندتا بنر می دن زنگ می زنید به این چند نفر سفارش رو می دید و درصدی از این پول به شما تعلق می گیره

اینجوری می تونید با جمع کردن

چندین گرافیست چندین تیزر ساز چندین تصویر بردار یا حتی دکور ساز همکاری کنید

برای کار های اولیه واسطه ی خوبی هستید ولی اگر واقعا کارتون درست باشه مطمئن باشید که همون اشخاصی که اینجوری بهشون پروژه میدید میان با جون و دل کار می کنن براتون

شرکتتون پا می گیره و شما می تونید با تبلیغات بسیار زیبای این گروه ها معروف شید و اسمی در استان خودتون در بیارید

مثال :

من یک گرافیست هستم شما با بنده صحبت می کنید که آقا من برای شما پروژه تهیه می کنم ولی 30% پول رو بر می دارم یا کمتر باهاتون سره پروژه ها صحبت می کنم این کار رو تا تاریخ --- می خوام

مزیت ها : چون شرکت تازه تاسیس هست شرکت شما مطمئنا طول می کشه تا به چرخه مالی برسه پس از عهده دادن حقوق ماهیانه بر نمیاید وقتی حقوق ماهیانه نباشه یعنی اینکه 100% افرادی که دارن براتون کار می کنن نسبت به کارشون متحد نیستن و کار های فوق العاده انجام نمی دن

ولی وقتی مثلا من دارم یکجا کار می کنم و شما هم برای من یک کمک در آمد هستین خوب از خدام هست که کار کنم

بعد وقتی ببینم که کار های شما بیشتز از شرکتی هست که دارم در حال حاضر کار می کنم
پس مسلما میام کلا و ثابت برای شما کار می کنم

البته نه فقط اینجوری شروع کنید

ولی این ایده رو تو برنامه کاری شرکتتون بزارید

موفق باشید

delta-pt
31-07-2010, 23:58
سلام و تشكر منم همچين فكري داشتم ميخواستم ابتدا واسطه اي كار كنم درضمن نميخوام فعلآ شركت ثبت كنم و ميخوام با يه مغازه ي معمولي شروع كنم چون هم پول و هم حوصله ي پادويي رو ندارم - من الان نياز به ايده دارم مثْلآ يكي از دوستان گفت شما ميتونيد بيل بورد هاي شهرداري رو بخريد ديدم فكر خوبيه شما ايده ي ديگه اي سراغ نداره ؟

ILLIDAN-D
01-08-2010, 01:18
نه بیلبورد های شهرداری گزینه ی خوبی نیست

شما می تونید با بروشور های تبلیغاتی شروع کنید

یه طراحی توپ بزنید ببرید شرکت های تولیدی کلفت نشون بدید

بازار یابه خوب هم نیاز دارین

delta-pt
01-08-2010, 13:37
سلام و تشكر
دوست عزيز آيا ثبت شركت تائثيري در پيشرفتم داره ؟