مشاهده نسخه کامل
: بازکردن لبتاب
:40:سلام.از دوستان کسی هست یه توضیحی بده لبتاب چطوری باز میشه؟فقط از پیچ های پشتی؟
majid_3ma
31-07-2010, 11:40
مدل لپ تاپ رو بگید ببینیم بهتون بگیم یا در صورت امکان عکس هم میزاریم
واسه چی می خوای باز کنی مشکل داره؟
نترکونیش یه خرج سنگین بزاری رو دست خودت
كل لپتاپ رو ميـــخواي باز كني؟
درگاه رم و هارد خيـــلي راحت باز ميشه!
pooriya_hp
31-07-2010, 11:47
به توضیحات مجید جان اضافه کنم که:
به برندش و قطعه مورد نظر هم بستگی داره
از تون ممنونم.مدلش دل دی 600هستش .می خوام بازکردنش یاد بگیرم .پیچهای پشتی همش باز کردم ولی قابش درنمیاد.چیز دیگه ایی هم باید باز کنم یانه؟
از تون ممنونم.مدلش دل دی 600هستش .می خوام بازکردنش یاد بگیرم .پیچهای پشتی همش باز کردم ولی قابش درنمیاد.چیز دیگه ایی هم باید باز کنم یانه؟
شما چقد کنجکاوی!!:31:
اگه همه ی پیچها رو باز کردید نباید مشکلی باشه فقط یککم زور میخواد مواظب باشید بدنه رو زخمی نکنید.!
دستگاه که گارانتی نداره؟
فقط احتیاط کنید در موقع کار خیلی دیگه کنجکاو نشید...:31:
در ضمن از زورتون زیاد استفاده نکنید:31:
عکسشو نمیذارید؟
برا vosto1310 یکی کمک کنه!
عکسشو نمیذارید؟
برا vosto1310 یکی کمک کنه!
پیچاش رو بکن بعدش در میاد 3 ماه پیش بود فک کنم واسه خودمو باز کردم
pooriya_hp
04-08-2010, 20:44
دوستان چقدر سخت می گیرد من در روز 10تا لپ تاپ باز می کنم انقدر موضوع رو سخ نمیگیرم.
یکی میگه (( نترکونیش یه خرج سنگین بزاری رو دست خودت ))
او یکی میگه (( فقط یککم زور میخواد مواظب باشید بدنه رو زخمی نکنید ))
و....
اگه شما بخواهید یه لپ تاپ تمامشو بریزید بیرون باید:
اول پیچ های پشت دستگاه که کاملا واضح هستند رو باز کنید.
بعدش پییچ های زیر باتری (( برای در آوردن کیبورد ))
و بعد پیچ های زیر پوشش رم و زیر هارد رو باز کنید.
بعد با یه تیغ موکتبر کمی دور قسمت های سفت رو تراش بدید،حواستون باشه که به بدنه اسیب وارد نشه.
بعد ناخن هاتون رو زیر قرار بدید و به آرومی به سمت بالا بکشید.
الان دیگه کل بدنه اصلی ریخته بیرون.
برای باز کردن مانیتور هم باید:
پیچ های کناری و پیچ های زیرین رو بزا کنید که با کمی فشار در میآد.
تذکرات:
1. حواستون باشه که زیاد از حد فشار ندید.
2. قبل از در آوردن بدنه، هارد و رم و باتری رو در بیارید.
3. قبل از باز کردن دست خودتون رو به یه فلز بزنید.
4. قبل از باز کردن هیچ برقی به دستگاه متصل نباشه. (( باتری و شارژر ))
5. سعی کنید رو یه لپ تاپ خراب امتحان کنید.
6. از باز کردن لپ تاپ جدا پرهیز کنید.
7. ممکنه پیچ های دستگاه در قسمت های به جزء قسمت های توضیح داده باشند.
8. این آموزش روی لپ تاپ hp dv6000 انجام شده هست.
سوالی بود درخدمتم.
موفق باشید.
بازم از همه تون تشکر می کنم. من تمام پیچ ها باز می کنم .هر پیچی می بینم باز می کنم ولی باز در نمیاد.بخصوص قسمت هایی که فیش و یو اس بی و .... می خوره . کیبورد چجوری در بیارم؟ اصلا نیازی هست برای باز کردن لبتاب اول کیبورد رو در اورد؟
گارانتی هم نداره.
می خوام این کار انجام بدم:
خواهش می کنم با دقت بخونید وکمکی بفرمایید:
کارت صداش از کار افتاده و من از یو اس بی کارت صدا استفاده می کنم و اسپیکر بیرونی. حالا من می خوام فیشی که به یواس بی کارت صدا می خوره به جای این که به اسپیکر وصل کنم لختش کنم ببرم داخل لب تاب به سیم بلندگوی خود لبتاب وصل کنم .
من همون هفته اول که نوت بوکم رو خریدم ، دل و رودشا ریختم بیرون !
مشکلی که ممکنه پیش بیاد این هست که اگر دقت نکنید ممکنه USB و Wireless key و ... آسیب ببینه
در خود سایت دل نحوه ی disassembly کردن دستگاه را به کل توضیح داده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
در ضمن مشکل شما با کمی هزینه برای تعمیر دستگاه حل میشه.......
خودتون را به زحمت نندازید
من همون هفته اول که نوت بوکم رو خریدم ، دل و رودشا ریختم بیرون !
مشکلی که ممکنه پیش بیاد این هست که اگر دقت نکنید ممکنه USB و Wireless key و ... آسیب ببینه
در خود سایت دل نحوه ی disassembly کردن دستگاه را به کل توضیح داده .
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
در ضمن مشکل شما با کمی هزینه برای تعمیر دستگاه حل میشه.......
خودتون را به زحمت نندازید
دوستمون رو حس کنجکاوی می خواد بازش کنه تا اون جا که فهمیدم فقط می خواد یاد بگیره و لپ تاپ مشکلی نداره:31:اینم راهی نره جز این که بازش کنه.
ولی به نظر من یکی که وارد عملی این کارو انجام بده بهتره. هم یاد میگیری هم ریسکت میاد پایین از این که دستگاهت خراب شه:27:
WWKL8000
06-08-2010, 23:29
بله برای deassemble کردن کامل باید کیبورد در بیاد. برای این کار طلق روی دستگاه که دکمه پاور هم روش هست از سمت راست دستگاه با کمی فشار بلند کنید.ضامن ها رو از پشت لو لای مانیتور آزاد کنید.(جای پیچ گوشتی داره )حالا طلق رو بردارید.پیچ های خود کیبورد رو باز کنید.بعدشم که مشخصه
دوستان واقعا ممنونم ازهمه شما.حالاکسی هست راهنمایی که:
یه لبتاب هست باطریش خرابه .بابرق مستقیم همیشه کار می کنه اما چندروزیه تا دکمه پاور زده میشه سه چهار ثانیه روشن وبعد خاموش میشه .باید دوسه دقیقه صبر کرد بعد دوباره دکمه پاورزدتادوباره برای چند ثانیه روشن بشه......لازم به ذکره لبتاب سالم بوده وبعد از اخرین بار که خاموش شده دیگه اینجوری شده
دوستان واقعا ممنونم ازهمه شما.حالاکسی هست راهنمایی که:
یه لبتاب هست باطریش خرابه .بابرق مستقیم همیشه کار می کنه اما چندروزیه تا دکمه پاور زده میشه سه چهار ثانیه روشن وبعد خاموش میشه .باید دوسه دقیقه صبر کرد بعد دوباره دکمه پاورزدتادوباره برای چند ثانیه روشن بشه......لازم به ذکره لبتاب سالم بوده وبعد از اخرین بار که خاموش شده دیگه اینجوری شده
اینگونه مشکلات دلایل زیادی می تونه داشته باشه و همینگونه و به راحتی نمی شه در موردش نظر داد.
باید به تعمیرگاه های نوت بوک مراجعه کنید.
واقعا ممنونم ازهمه شماها :
حالا یک سوال :
بجای شارژر لبتاب آیا وسیله ایی دیگه هست که بشه استفاده کردو باهاش لبتاب مستقیم روشن کرد؟
لبتا ب من:
Dell d 600
خواهش میکنم یه راهی به من معرفی کنید.
majid_3ma
09-08-2010, 08:02
دستگاه اینورتر هست که 12ولت رو به 220 تبدیل میکنه
مارک بلکین از همه بهتره
دستگاه اینورتر هست که 12ولت رو به 220 تبدیل میکنه
مارک بلکین از همه بهتره
:18:
220 رو به 12 یا 12 رو به 220؟؟؟
دوستان عزیز اگه امکان داره یک وسیله ایی چیزی برام معرفی بفرمایید که بشه به جای شارزر اون و به برق ولب تاب وصل کرد. میشه یه آدابتور دوازده ولت بهش وصل کرد؟
لبتا ب من:
Dell d 600
majid_3ma
10-08-2010, 07:55
:18:
220 رو به 12 یا 12 رو به 220؟؟؟
1- اگه دقت کنید نوشتم 12 به 220 ولت یعنی وقتی تو ماشین نشستی میتونی با استفاده از فندکی ماشین نوت بوک رو شارژ کنی
2- برای 220 به 12 ولت همین آداپتور های معمولی این کار رو میکنند
بازکردن دل دی 600 .
Dell™ Latitude™ D600 Service Manual
Before You Begin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
System Components ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Memory Module, Mini PCI Card, and Modules ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reserve Battery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Keyboard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Display Assembly and Display Latch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Palm Rest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Docking Doors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bluetooth™ Card ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Microprocessor Thermal-Cooling Assembly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Microprocessor Module ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Flashing the BIOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Speakers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Base Latch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
System Board ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pin Assignments for I/O Connectors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mini Recommended Spares List ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.