ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو با بودجه ی 27 تومان

انصاری جوینده
31-07-2010, 11:09
سلام به دوستان عزیز می خواستم راهنماییم کنید تا بدونم با بودجه ی نهایت 27 تومان چه ماشینی میتونم بگیرم که هم زیبا باشه و هم کم هزینه سرعت و شتابم برام مهمه لطفا اگه پیشنهادتون دست دوم هست بفرمایید موقع خریدش به چه نکاتی باید بیشتر دقت کنم
سپاس فراوان از راهنماییتون

AmiRreZA_RAcEr
01-08-2010, 03:01
هیوندای آوانته گزینه ی خوبیه
بعدشم کیا سراتو
این دوتا به نظرم با خواسته هات تقریبا هماهنگی داره ( البته قیافه جفتشون یکم عامه پسند نیست اگر میپسندیشون بهترین انتخابن ! )
اگرم نه
مگان خوبه اما شتاب جالبی نداره ولی زیبا و مطمئن و راحته

brad pitt
01-08-2010, 10:36
با 27 تومان شتاب و قدرت

هیوندای آوانته صفر

ماکسیما دست دوم

مزدا 3

meto_895
01-08-2010, 12:20
هیوندا اوانتهمیتونی بخری

اتوماتیک26 و دنده ای 23 تومان است

اما به نظر من زانتیا 2 فیس لیفت دست دو تمیز گیر بیار چون صفرش 28.5

یا مزدا 3 دست دو که به نظرم بهترین ماشین اینه

زانتیا با مزدا 3 موقع فروش برات مشکل پیش نمیاد چون مشتری زیاد دارند مخصوصا زانتیا

farshad bugatti
01-08-2010, 14:26
زانتیا که به هیچ عنوان توصیه نمیشه حالا اونم زانتیا 2....
مزدا 3 کارکرده از گزینه های خوبی برای شماست
اوانته هم از گزینه های خیلی خوبیه و اون چیزایی هم که شما میگید داره یعنی قدرت و شتاب خوب و نسبت به بقیه کم هزینه تره...
و بزرگترین مزیتش هم صفر کیلومتر بودنشه... یعنی با 25 تومن میتونی صفرشو بخری البته مدل دندهای مدل اتوماتیکش 3 تومن گرونتره.

amirata71
02-08-2010, 09:08
من هم آوانته رو پیشنهاد میکنم راستش منم خیلی در مورد این که بهترین ماشین زیر 30 تومان کدومه تحقیق کردم که در این تحقیقات دوستان این فروم هم با تجربیاتشون بسیار بسیار کمکم کردند که نتیجه تحقیقات هم اینجوری شد :
اول : هیوندا آوانته دلیل : بیشترین قدرت در این قیمت _ بهترین شتاب در این قیمت وحتی قیمت هایی خیلی بالاتر از این ها _ کم اصطهلاک ترین _ مصرف بنزین تقریبآ کم _ جادارو راحت _ امکانات قابل قبول _ ایمنی خوب نقطه ظعف: ظاهری که همه کس نمی پسندند
دوم :رنو مگان :دلیل : ایمنی عالی _ کم مصرف ترین _نقطه ضعف : شتاب گیری بد و موتوری ضعیف تر از دیگران و البته اصتهلاک بسیار زیاد و گرونی قطعاتش
سوم: زانتیا دلیل: شتاب خوب سواری راحت بازار فروش خوب البته نقطه ضعف زانتیا هم گرونی لوازم و مصرف زیاده و البته ایمنی افتضاح
اگه جایی اشتباه کردم استادان ببخشند و تصحیح کنند

البته مزدا 3 هم خوبه اما فکر نکنم با 27 تومان بشه تمیزشو گیر آورد
البته سراتو هم هست که می شه گفت همون آوانته هست که امکاناتش بیشتره شتابش کمتره و البته کیفیت ساختش با توجه به وارداتی بودنش از آوانته بهتره و نکته منفی در موردش نداشتن کارت سوخته