مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ 13 اینچ
s-a-l-i-m
31-07-2010, 08:47
من چند بار تو تاپیک 1.5 تا 2 میلیون گفتم که یک لپ تاپ می خوام که
1= 13 اینچ باشه حداکثر 14.1 و سبک
2= عمر باطریش بالا باشه
3= گرافیک و سی پی یو هم اگر بالا بود خب بهتر
چند تا چیز که باید اضافه می کردم و یادم رفت { هارد بالا و خروجی hdmi }
..........
خودم mac book رو بیشتر دست دارم ولی از وقتی این مدل Asus UL80JT رو دیدم کمی به سمت ایسوز تمایل پیدا کردم..
نظر شما چیه ؟؟؟ { بین این 2 یا بهتر }
راستی حداکثر قیمت 1,7 در نظر بگیرید.
راستی تاپیک های مشابه رو خواندم ولی اکثرا بحثش نا تمام بود و اخر یک کمک درست حسابی نکردند.
majid_3ma
31-07-2010, 12:51
دنبال سری Z باش اونم ایرانت رهجو
ایسوز باید حالا حالا ها کا کنه تا به سری Z برسه
وزن هم 1.480 هست
بدنه کربن
نازک ترین صفحه نمایش ال ای دی)
و ...
ninja3000sh
31-07-2010, 16:42
وزن هم 1.480 هست
بدنه کربن
و ...
دوست عزيز شما يه جور ميگي ايران رهجو كه الان همه فكر ميكنن ايران رهجو خودش داره لپ تاپهاي سوني رو توليد ميكنه.:27:
ايران رهجو درسته كه نمايندگي محصولاتي از قبيل لپ تاپ و ... تو ايرانه ولي اينو در نظر داشته باشين كه قيمتاش واقعا گرونه.:13::13:
ميخوايي مثال هم بزنم:
همين سري z ايران رهجو الان دو مدلش رو وارد بازار ايران كرده كه يكيش مدل z115GG و يكي هم مدل Z116GG هستش.(يه مدلش هم Z128GG هست كه اونم الان 1 ساله ميگه هفته ديگه مياريم:27::27::27:)
مدل Z115GG با نداشتن DVD رام و با داشتن هارد 500 گيگ معمولي قيمتش 2.390 تومن هست.:2::2:
در حالي كه همين لپ تاپ با مدل Z112GS و داشتن DVD رام و داشتن هارد 128 گيگ از نوع SSD با گارانتي هاي متفرقه 1.950 تومن هستش.
اگه دقت كني اختلاف قيمت 400 تومن هستش.حالا Z112GS كانفيگش از Z115GG كه ايران رهجو ميده هم بهتره.
يا همين Z116GG فقط به خاطر داشتن RAM6GB DDR3 قيمتش شده 2.800 تومن.:13::13:همون مدل Z112GS هم RAM 4GBDDR3 داره كه يه نفر نيست بگه آخه اضافه شدن 2 گيگ رم آيا 800 تومن رو لپ تاپ تاثير ميزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته قبول دارم كه هارد Z116GG مقدارش 256 گيگ از نوع SSD هستش.
ولي باز هم با توجه به كانفيگش معلوم ميشه كه ايران رهجو واقعا داره گرون ميفروشه.
در كل اينم بگم من تا بحال بشخصه اكثر سريهاي Z كه خريدم بدون گارانتي بوده و به هيچ وجه نقصي نداشتن.
سري Z ديگه شاهكار سوني هستش و احتمالش خيلي كمه نقص فني داشته باشن.
خب SALIM جان به نظرم يه دونه Z112GS بخر كه همه اولويتهايي كه بهش اشاره كردي به نحو احسن داره.:40:
موفق باشيد.
s-a-l-i-m
31-07-2010, 19:47
هر چی گشتم نتونستم ببینم قیمتش چنده تو ایران و اینکه چند ساعت باطریش عمر می کنه{ اخه 6 سلولی هست و فکر نکنم بیشتر از 3 الی 4 ساعت کار کنه } ؟؟؟
خروچی hdmi داره ؟؟؟ برام مهمه. و اینکه هاردش خیلی کمه..درسته که ssd هست ولی 128 خیلی کمه { همین لپ تاپ الانم که 128 هست تکون می خورم پر میشه}.
من هر وقت sony می خرم احساس رضایت کامل ندارم چون همش فکر می کنم که با پول کمتر می تونستم از برند دیگه ای خرید کنم که با این لپ تاپ یکیه از نظر مشخصات.
mohsenfhm
31-07-2010, 21:11
وزن هم 1.480 هست
بدنه کربن
و ...
نمي خوام بحث رو شروع كنم . زماني كه اسوس داشت به طور حرفه اي در زمينه ي قطعات كامپيوتر فعاليت ميكرد سوني تو همون تلويزيون و ... مونده بود . تاريخچه ي اسوس خيلي از اين حرفها بالاتره .
بهتره مك بوك اير رو ببيني بعد بگي كه z سوني صفجه نمايش سوني داره :31:
Microsoft24
31-07-2010, 21:30
من چند بار تو تاپیک 1.5 تا 2 میلیون گفتم که یک لپ تاپ می خوام که
..........
با سلام به شما دوست عزیز ،
از تاپیک تون میهش فهمید ، تجربه ی خوبی از خرید محصولات سونی نداشتید (مثل خودم!) ، خوب خوشبختانه و یا متاسفانه ، بیشترین خرابی رو در زمینه ی محصولات IT , همیشه سونی داشته و داره! و کسی منکر این نیست ،
خب ، گرایش شما به سمت اپل برای من جالبه ، چون کاملا مشخصه که با دیدن مک بوک پرو دو دل شدید!
من به شما ، مک بوک پرو با پارت نامبر MC375LL/A رو به شما پیشنهاد میکنم ، (قیمت : 1,750,000 تومن!)
1= 13 اینچ باشه حداکثر 14.1 و سبک
۱۳ اینچ ه! (نازک ترین صفحه نمایش LED بعد از مک بوک ایر متعلق به مک بوک پرو ست !)
2= عمر باطریش بالا باشه
عمر باتری ، ۱۰ ساعت
3= گرافیک و سی پی یو هم اگر بالا بود خب بهتر
پردازنده ، Core2Duo و حافظه ی گرافیکی 320M GT ، فکر کنم مناسب باشه! (با Core ix مقایسه نکنید!)
چند تا چیز که باید اضافه می کردم و یادم رفت { هارد بالا و خروجی hdmi }
هارد ش هم ۳۲۰ ه!
در مورد خروجی HDMI هم باید خدمتتون عرض کنم که ، سیستم های اپل از پورت Mini Display Port استفاده میکنند ، که به راحتی شما با داشتن این پورت ، هر سه پورت VGA ، DVI و HDMI رو دارید!
خودم mac book رو بیشتر دست دارم ولی از وقتی این مدل Asus UL80JT رو دیدم کمی به سمت ایسوز تمایل پیدا کردم..
نظر شما چیه ؟؟؟ { بین این 2 یا بهتر }
راستی حداکثر قیمت 1,7 در نظر بگیرید.
راستی تاپیک های مشابه رو خواندم ولی اکثرا بحثش نا تمام بود و اخر یک کمک درست حسابی نکردند.
ببینید ، پیشنهاد من به شما بعد از اپل ، برند ایسوس است !
البته ، اگر به اپل و دنیای مکینتاش علاقه مند هستید ، می تونید این بحث رو تو تاپیک زیر ادامه بدید!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چی گشتم نتونستم ببینم قیمتش چنده تو ایران و اینکه چند ساعت باطریش عمر می کنه{ اخه 6 سلولی هست و فکر نکنم بیشتر از 3 الی 4 ساعت کار کنه } ؟؟؟
خروچی hdmi داره ؟؟؟ برام مهمه. و اینکه هاردش خیلی کمه..درسته که ssd هست ولی 128 خیلی کمه { همین لپ تاپ الانم که 128 هست تکون می خورم پر میشه}.
هارد های SSD ، سرعت بالاتر و مزایای زیادی دارند، ولی خب در مورد حجم حافظه حق با شماسات به نظر منم 128GB کمه!
من هر وقت sony می خرم احساس رضایت کامل ندارم چون همش فکر می کنم که با پول کمتر می تونستم از برند دیگه ای خرید کنم که با این لپ تاپ یکیه از نظر مشخصات.
با افتضاحی که سونی تو کنفرانس معرفی سری جدید ، لپ تاب هاش ، زد ، الان پایین ترین قیمت ها رو داره!:27:
حرف آخر ،
یکم دقت کنید ، پشیمون نمیشید!:13: فاصله ی زیادی بین یک برند خوب:8: و یک برند درجه ی ۲ و ۳ :2: هست! بعضی برند ها شاید تو لوازم خانگی ، عالی باشند ، اما در زمینه ی IT حرفی برای گفتن نداشته باشند و درجه ی ۲ و ۳ حساب شند!!! پس این دو هیچ ربطی به هم ندارند!
موفق باشید ،
امید
s-a-l-i-m
01-08-2010, 08:32
مرسی ......دیگه تکمیل شدم {از نظر روحی }:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.