مشاهده نسخه کامل
: پورت usb
elc_tabriz
31-07-2010, 08:21
در مورد پورت usb هر کمکی می تونید بکنید دریغ نفرمایید.
اگه فایلی در مورد پروتوکل usb دارید، ممنون می شم در اختیارم قرار بدید.
و اینکه خروجی webcam (با پورت usb) با چه فرمتی به کامپیوتر انتقال داده میشه. البته می دونم فرمت jpeg
است منظورم طول بیت های اضافی است که همراه بیت های اطلاعات به کامپیوتر ارسال می شود.
روي چه چيزايي دست ميزاري ، من كه اگه بلد بودم الان كارمند SONY بودم !! :31:
من نميدونمااااا ولي معمولا اينا اسمبلي هستن يا زبان هاي ديگه با مثال كاربردي ؛ و احتمالا منابع خارجي رو اگه سرچ كني يه چيزايي پيدا بشه.
سلام
مختصر ومفید :
دو نوع ارتباط usb داریم host , device در مورد وبکم که device هست باید به یک هاست وصل بشه. هاست یا میزبان توانایی پیکر بندی وسایل را داراست مثلا شما نمتونید دو تا فلش مموری را به هم وصل کنید چرا چون هیچکدوم توانایی پیکربندی اون یکی را نداره چون هر دو تا device هستند. پس شما باید یک هاست بسازی که خیلی سخته. ولی یه را داره استفاده از میکرو های جدیدی که خودشون به طور داخلی ادوات usb دارند. مثلا at91sam7x256 فقط یک device داره ولی at91sam9260 هم هاست هم دیوایس داره. هر دو تاشون پردازنده 32 بیتی arm محصول اتمل هستند.
پروتکل وب کم یه چیز ثابت نیست و شباهت همه اینه که از یه کلاس خاص در usb استفاده میکنند. ولی هرکدام از یه پروتکل استفاده میکنند که استاندارد نیست و این داستانها را درایور آنها به هاست که معمولا pc است میفهماند.
راستی at91sam9260 یک درایو imagesensore هم داره که میتونی دوربین موبایل بهش وصل کنی.
برای اطلاعات بیشتر در مورد usb این کتاب را بخون:
اصول و راهنمای استفاده از پورت usb ترجمه: شهرام ظریف
Peji2010
19-08-2010, 15:06
دو نوع ارتباط usb داریم host , device در مورد وبکم که device هست باید به یک هاست وصل بشه. هاست یا میزبان توانایی پیکر بندی وسایل را داراست مثلا شما نمتونید دو تا فلش مموری را به هم وصل کنید چرا چون هیچکدوم توانایی پیکربندی اون یکی را نداره چون هر دو تا device هستند.
یه نوع دیگه هم هست به نام OTG یا On-The-Go که هم میتونه Master باشه (مثل Host) و هم میتونه Slave باشه(مثل Device ). یعنی دو دستگاه که USB OTG دارن میتونن مستقیما" به هم وصل بشن. میکروهای PIC24 و PIC32 و ARM ماژول USB OTG دارن.
masoud_iq
26-08-2010, 11:24
سلام
من خودم یه مدت تو کاره usb بودم و فقط اینو میتونم بهت بگم که usb پروتکل بسیار بسیار پیچیده ای داره و برای کار راحتتر با اون باید به سراغ MICRO های مخصوصش بری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
usb official web site:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.