ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فلش مموری

Dolce
31-07-2010, 01:35
سلام دوستان...
من فلش مموریم رو که به ضبط ماشینم یا DVD خونه وصل میکنم یه ارور میده که میگه No File...
قبلاً این مشکل رو نداشتم...یوهو اینطوری شده...چیکار کنم؟

جاسم کدخدایی بنت
07-08-2010, 15:17
خوب یعنی فایلی توش نیست یا اینکه اگه مشکلی داره
غرمت کنید از اول بریزین

ArashMiniStar
08-08-2010, 07:30
یه بار فلشتو فرمت کن.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بزرگترین نظر سنجی برای ایرانیان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amd>intel
08-08-2010, 07:54
HP USB Disk Storage Format Tools

با اين فرمت كنيد

---------- Post added at 07:54 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------

HP USB Disk Storage Format Tools

با اين فرمت كنيد

danialsalehi
08-08-2010, 09:06
سلام اقایون
یه سوال داشتم
این فلش هایی که وقتی فایلی داخلش میریزی بیشتر فایل ها رو خراب میکنن و دیگه اون فایل ها باز نمیشن.امکان درست شدنشون هست/؟
یا مشکلشون سخت افزاریه؟؟
اصلا چرا این اتفاق میوفته؟؟
یکی از دوستان من یه فلش مموری کینگ استون 8 گیگ خرید. بعد از حدود 6 ماه اینجوری شد و الان بیشتر از 1 گیگ وقتی فایل بریزه توش. فایل ها رو خراب میکنه
یه فلش دیگه هم هست که 32 گیگه و هر جی فایل داخلش بریزی خراب میکنه

امکان درست شدنشون هست؟؟؟؟

جاسم کدخدایی بنت
09-08-2010, 17:09
فلشت اصل نیست برادر

شاید از سایت همون فلش فرمت کن شاید درس شن

danialsalehi
09-08-2010, 20:50
فلشت اصل نیست برادر

شاید از سایت همون فلش فرمت کن شاید درس شن

سلامی دوباره
ببخشید. این جواب سوال من بود؟؟ یا با دوستی که تاپیک رو ایجاد کردند گفتید؟؟؟

بعد اینکه یعنی چی از سایت همون فلش فرمت کن؟؟؟

از سایت هم میشه فرمت کرد؟؟؟

hose
10-08-2010, 08:55
سلام به تمامی دوستان :20:
آره منم 4 تا فلش مموری دارم که همینطوری شدن ........ وقتی اطلاعات رو می ریزی روش اطلاعات خراب میشن ....قابل استفاده دیگه نیستن
نمیدونم چیکار کنم ........مدلشم کینگستون هستش

آنتی
10-08-2010, 09:15
سلام به تمامی دوستان :20:
آره منم 4 تا فلش مموری دارم که همینطوری شدن ........ وقتی اطلاعات رو می ریزی روش اطلاعات خراب میشن ....قابل استفاده دیگه نیستن
نمیدونم چیکار کنم ........مدلشم کینگستون هستش
سلام خدمت اساتید
فلش های موردنظر همانطور که دوستان هم گفتند تقلبی است به همین دلیل دنبال راهی برای درست شدن آن نباشید چون درست نمی شوند

موفق باشید

آنتی
10-08-2010, 09:20
سلامی دوباره
ببخشید. این جواب سوال من بود؟؟ یا با دوستی که تاپیک رو ایجاد کردند گفتید؟؟؟

بعد اینکه یعنی چی از سایت همون فلش فرمت کن؟؟؟

از سایت هم میشه فرمت کرد؟؟؟
هر فلش معتبری مسلما ساخته یه شرکت معتبره که همون شرکت یه سایت داره و توی اون سایت برنامه ای برای فرمت کردن محصولات خودش گذاشته
ولی احتمالا زیاد فلش شما تقلبی است و سایت هم اونو پشتیبانی نمی کنه
موفق باشید
البته بدون اجازه از picher جواب دادیم (معذرت)

جاسم کدخدایی بنت
10-08-2010, 09:31
حق با آنتی کاملا صحیح

amd>intel
10-08-2010, 09:40
نکاتی برای تشخیص فلش های تقلبی با برند کینگستون

به تازگی تعدادی USB فلش تقلبی با برند کینگستون از منبعی ناشناس وارد بازار شده است. در ادامه به نکاتی ساده برای تشخیص و تفکیک این فلش درایوها از گونه اورجینال آن اشاره میکنیم.

این فلش درایوهای ۳۲ گیگابایتی در واقع از یک حافظه ۵۱۲ مگابایت برخوردار هستند و فقط به صورت نرم افزاری ظرفیت آنها ۳۲ گیگابایت شناسایی میشود، که پس از چندین بار کاربرد معمولی، مشکل ایجاد شده غیر قابل استفاده خواهند شد.
همانطور که در تصاویر زیر مشاهده میکنید این فلش درایو های تقلبی از لحاظ ظاهری شبیه به مدل اورجینال بوده اما در صورتی که این قطعه لمس شود تفاوت کیفیت آن مشهود خواهد یود.
به منظور حصول اطمینان از اورجینال بودن فلش درایوهای کینگستون توجه به نکات زیر توصیه میشود:

۱. به لبه فلزی فلش درایو دقت کنید، دارا بودن نوشته های حک شده بر روی این لبه نشان از اورجینال بودن کالا دارد. ۲. وجود لیبل گارانتی معتبر خود دلیل اصالت کالاست ۳. کالای خود را با پشتیبانی شرکت خدمات گارانتی با سابقه و معتبر تهیه نمایید. ۴. در مورد فلش درایو های کینگستون با گارانتی سریر سرویس شما میتوانید شماره سریال چاپ شده بر روی لیبل گارانتی را در بخش اصالت کالای وب سایت چک نموده و از صحت و مدت زمان گارانتی قطعه خود باخبر شوید.