ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک تخصصی بحث در مورد کلیپ های موزیک ساخته شده

Majid-6120
30-07-2010, 11:53
سلام

گفتم این تاپیک رو بزنم تا در مورد نحوه ساخت موزیک ویدئو های ساخته شده توسط افتر افکت بحث و گفتگو کنیم!

به مدت زمان خاصی در مورد کلیپ ساخته شده بحث میکنیم و بعد از اون میریم سراغ یه کلیپ دیگه!

برای انتخاب کلیپ هم با دوستان نظر میدن و به اکثریت نظرات کلیپ رو انتخاب می کنیم!

از کلیپ انتخاب شده یک لینک دانلود مناسب هم گذاشته میشه!

امیدوارم تاپیک پر باری بشه! فقط دوستان در این تاپیک به صورت تخصصی در مورد کلیپ ها بحث میکنیم و بقیه مباحث به صورت عادی در انجمن افتر افکت دنبال میشه!

خوش باشید!

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

اولین کلیپ رو با اجازه دوستان خودم انتخاب کردم!

Babak Tighe ----------------- Majid Rostamy

8 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Simin Secret
30-07-2010, 13:36
اتفاقا ديشب تو gem music براي تبليغات club gem دقت كردم ديدم خيلي از كارهاي اندرو استفاده شده مثل earth zoom-audio to animation و غيره

senaps
30-07-2010, 20:55
کاش ویدیوی سنگینی مثل ارش گوگولی رو انتخاب میکردین....
این کار توش ظاهرا اافکت های زیادی وجود نداره.....
یه بک گراند و طرف که یمخونه و در بعضی قسمت هاش میشه از همون تکنیک ارث زوم اندرو کرمر هم استفاده کرد....

در کل این کارو من بیشتر مکس و فوتوشاپ میبینم تا افتر!

Majid-6120
30-07-2010, 21:26
خب عمدا از ویدئو های سبک و آسون شروع کردم که تاپیک راه بیفته!......یواش یواش میرسیم به اونا!!!!!!

من خودم تویه همین ارث زوم مشکل دارم.......یعنی اصلا بلد نیستم......اگه شما واردی یه توضیح مفیدی بده!

senaps
31-07-2010, 00:38
یعنی شما مشکل دارین که چند تا تیکه عکس رو بذارین رو ردیف بالای سر همدیگه و بعدش با یه کمرا روی یه محور بدون خطا بکشیدیش بالا؟!!!!(شوخی کردم!)

دقیا کجاش مشکل دارین/! راستش این کارو (ارث زوم) تو اموزش ارث زوم فقط یه نحوه ی انجامشه و توی برخی قسمت ها (مثلا اموزشی که میگه نو این کالر!) هم قشنگ توضیحش داده و متد کلی انجام کار همونه....

Simin Secret
31-07-2010, 07:51
ممنون ميشم اگه آموزششو بزاري البته يه چوري كه ما اينترنت زغالي ها هم بتونيم ببينيم

ILLIDAN-D
31-07-2010, 14:51
یک چیز جالبه دیکه هم که فهمیدم در کل کلیپ اگر توجه کنید یک نور حالته تابش داخل آب هست که از Andrew kreamer پروژه Ancient Title برداشته شده و حدودا کل کلیپ رو فرا گرفته

در ضمن همون اول کلیپ oPtical Flare اش روی درخت می افته در صورتی که اون نقش خورشید رو داره و نباید روی درخت بیفته

Simin Secret
31-07-2010, 17:48
شما فيلم وايت نويز 2 رو ديدي طرف هر كي رو كه قراره بميره دورش يه نور زرد پديدار ميشه كه از پلاگين شاين توش استفاده شده رو ميبينه كه اگه اون شخص رو نجات بده نور حذف ميشه

White Noise 2:The Light

Majid-6120
31-07-2010, 20:04
یعنی شما مشکل دارین که چند تا تیکه عکس رو بذارین رو ردیف بالای سر همدیگه و بعدش با یه کمرا روی یه محور بدون خطا بکشیدیش بالا؟!!!!(شوخی کردم!)

دقیا کجاش مشکل دارین/! راستش این کارو (ارث زوم) تو اموزش ارث زوم فقط یه نحوه ی انجامشه و توی برخی قسمت ها (مثلا اموزشی که میگه نو این کالر!) هم قشنگ توضیحش داده و متد کلی انجام کار همونه....

اصلا بلد نیستم کلا!:31:.........شما یه آمورش خوشکل بذار تا ما هم ثواب بریم!

یک چیز جالبه دیکه هم که فهمیدم در کل کلیپ اگر توجه کنید یک نور حالته تابش داخل آب هست که از Andrew kreamer پروژه Ancient Title برداشته شده و حدودا کل کلیپ رو فرا گرفته

در ضمن همون اول کلیپ oPtical Flare اش روی درخت می افته در صورتی که اون نقش خورشید رو داره و نباید روی درخت بیفته

آره.....راست میگی......الان دقت کردم......چه سوتی بزرگی داده.......

راستی نور پردازی اون قسمت که بین سربازا دوربین حرکت می کنه چجوری انجام شده؟

senaps
31-07-2010, 21:58
اصلا بلد نیستم کلا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما یه آمورش خوشکل بذار تا ما هم ثواب بریم!
الان میرم تماشا میکنم،و میزارم تو وبلاگم کلا که همه ببینن!!!(وبلاگی که فی نیست....amd225.iblogger.org) اگه این کارو کردم،حتمی بهتو نخبر میدم تو همین تاپیک...

ILLIDAN-D
31-07-2010, 23:29
اگر کلیپ های سیروس کردونی رو ببینید که واقعا خندتون می گیره

مخصوصا کلیپ گوگوش رو که کلا سوتی هست

من همچنان تو کفه کلیپ Bob nothing on you موندم خیلی با سبکش حال کردم

Simin Secret
01-08-2010, 08:49
تو چيش موندي آهنگش-افكتهاش-تصويرش تو چي؟؟؟؟:5:

senaps
01-08-2010, 13:16
ویدیو ی جدید گوگوش که خیلی کار گرافیکی ضعیفی داره....متاسافنه اهالی دوبی که فقط افتر بلدن،دارن خیلی کار خرابی میکنن!!

Simin Secret
01-08-2010, 14:29
راست مي گي ديدم موزيك ويديوش رو خيلي كار بي خودي هست!!!:21:

imanshirani
01-08-2010, 20:19
ویدیو ی جدید گوگوش که خیلی کار گرافیکی ضعیفی داره....متاسافنه اهالی دوبی که فقط افتر بلدن،دارن خیلی کار خرابی میکنن!!

شرمنده ولی افتر هم بلد نیستن :11:

Simin Secret
02-08-2010, 08:22
يوليد بلد نيستن چه برسه به افتر و پريماير:27:

senaps
02-08-2010, 22:14
در حقیقت بسته به کارگردانه که از ادیتورش چی میخواد مثلا معروف ترین هاش:
علی فرجی یا همون الکس فرا،تا وقتی با امیر قاسمی هکاری میکرد،کارای خیلی توپی درست میکرد!!!نمونش گل گلدون صولتی که البته شاخ نبود ولی مسخره هم نبود(مثلا کلیپ جدید گوگوش که از پارتیکل استفاده ی زیادی و بی مورد شده و هزار تا مشکل دیگه!!)
کوجی هم که تنها کارگردان ایران بودش،اینم از وقتی دیگه با امیر قاسمی همراهی نمیکنه کاراش داره الکی گرافیکی میشه ....
راوی هم که اخیرا کار جالبی بیرون نداده!!!
امیر قاسمی خودش که تحصیل کرده ی این رشته(کارگردانی و ادیت! ظاهرا....) که اخیرا به دلیل مشکلات مالی دیگه ویدیو نمیسازه ولی خوب،کاررگدانیش هنوز هم اول از همه هستش....(ساخت سریال!)

یعنی،این ادیتور نیست که کاری مثل ویدویی گوگوش رو خراب میکنه،یا شیرازی ها که ویدیویی در حد بهت میرسم گریفین رو کار میکنه،این کارگدانه که مشخص میکنه چی باید توسط بیننده دیده بشه....این رو هم مد نظر داشته باشیم!

Javad_Ed
22-08-2010, 00:26
دوستان شرمنده
بهتر برای هر کلیپ خاص یک تاپیک ایجاد کنید و با گذاشتن قسمت مورد نظر....در موردش بحث کنید...
قفل:11: