مشاهده نسخه کامل
: مهندسی عمران وصنایع غیر انتفاعی آمل و بابل بهتر است یا شبانه زبان انگلیسی(مترجمی،ادبیات)مراک ز استان منطقه2؟
Hossein1992
30-07-2010, 10:36
سلام
همون طور که میدانید این روزها بحث انتخاب رشته داغ است
ومن چون میدانم روزانه رشته خوبی نمی آورم قصد انتخاب روزانه را ندارم
شبانه های مهندسی را انتخاب کردم
اما حالا که رسیده ام به غیر انتفاعی و شبانه های زبان انگلیسی نمیدانم چه کنم
به نظر شما اولویت را به مهندسی عمران وصنایع غیر انتفاعی آمل و بابل بدهم یا به شبانه زبان انگلیسی(مترجمی،ادبیات)شهره ایی مثل یزد کرمان اهواز بوشهر سمنان کرمانشاه رشت خرم آبادو...(در کل شهرهای منطقه2)
با تشکرفراوان
سلام
من چون میدانم روزانه رشته خوبی نمی آورم قصد انتخاب روزانه را ندارم
مطمئن باشید که احتمال قبولی در هیچ رشتهای صفر نیست، پس اگر انتخاب رشتههای روزانه، جای کدرشتههای دیگهای رو که مورد نظرته زیاد اشغال نمیکنه، شانش انتخاب رشتههای روزانه رو از خودت نگیر.
به نظر شما اولویت را به مهندسی عمران وصنایع غیر انتفاعی آمل و بابل بدهم یا به شبانه زبان انگلیسی(مترجمی،ادبیات)شهره ایی مثل یزد کرمان اهواز بوشهر سمنان کرمانشاه رشت خرم آبادو...(در کل شهرهای منطقه2)
آن چه که بیشترین وزن را در این انتخاب شما داره، علاقهی شما است. در واقع علاقهی شما به یک رشته، فرصت شغلی مناسبتری هم در آینده برای شما ایجاد میکنه (البته اگر به دنبال استخدامیهای دولتی نیستید.)
اما این که از آمل و بابل نام بردید، به نظر یکی از اینها شهر محل سکونت شما است. به هر حال این را بدانید که بودن در شهر خود، مزایایی مانند نداشتن هزینهی ایاب و ذهاب برونشهری، خوابگاه و غذا و همچنین خسته نشدن و آرامش اعصاب بیشتر رو برای شما به ارمغان میاره، اما رفتن به هر شهر دیگهای این مزایا رو تبدیل به تهدید میکنه که روی فعالیتهای تحصیلی شما هم ناخودآگاه تأثیر میذاره.
اما در مورد غیرانتفاعیها شما باید برد اعتباری این نوع مدارک تحصیلی رو هم مورد نظر قرار بدهید، به طور کلی سطح دانشگاههای غیرانتفاعی از نظر علمی پایینتر از دانشگاههای دولتی (اعم از شبانه و روزانه) است. همچنین هزینهی تحصیل در این نوع دانشگاهها به مراتب بیشتر از دانشگاههای شبانه است. (البته بازم میگم اگه شهر خودتون باشید، هزینههای ایاب و ذهاب و غذا و خوابگاه کسر میشه؛ در مقایسه با این که برید یه شهر دیگه و شبانه بخونید.) مسایل دانشگاههای غیرانتفاعی ممکنه در انگیزهی تحصیلی شما هم تأثیر بذاره.
اگه بخواید برید شبانه، اعتبار دانشگاه امتیاز خوبی برای این انتخابتونه.
این شهرهایی هم که گفتید شبانههاشون به ترتیب [رشت، یزد، اهواز، سمنان، کرمانشاه، کرمان و خرمآباد] رتبههای بالاتری میخوان.
به هر حال این خیلی مهمه که شما با چه هدفی میخواید برید دانشگاه. اگه پولش براتون مسألهای نیست، غیرانتفاعی شهر خودتون امتیاز خوبی برای انتخاب داره!
به نظر من که عمران رو بزن.
مدرکش زیاد مهم نیست از کجا می گیری.
اگه فامیلی توی شرکتی داشته بیکار نمی مونی.
تازه این غیر انتفاعی ها میگن خوب نمره میدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.