ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میزان کش در هارد و تاثیر آن برسرعت

معصومه123
30-07-2010, 09:47
سلام سوالی دارم آیا هارد یک ترابایت 64 مگ کش سرعتش از هارد یک ترابایت 32 مگ کش بیشتر است یا نه؟
اگر بیشتر است محسوس و قابل توجه است یا نه؟
یک نفر به من گفت هارد هرچقدر کش بیشتری هم داشته باشد اگر مادربرد ساپورت نکند تاثیری در سرعت ندارد این درست است یا نه؟ من یک هاردی می خواهم بخرم که سرعتش از هاردهای معمولی بالاتر باشد البته شنیدم اسکازی سرعت بالا و قیمت بالایی دارد اما مخصوص سرور است من شنیدم هاردهایی معادل اسکازی است با نام ای ساتا که مخصوص کامپیوترهای غیرسرور است اما سرعتش مانند اسکازی بالا ست.

B.J.U
30-07-2010, 17:21
سلام سوالی دارم آیا هارد یک ترابایت 64 مگ کش سرعتش از هارد یک ترابایت 32 مگ کش بیشتر است یا نه؟
بله
چون یک ترا بایت فقط حجم است

اگر بیشتر است محسوس و قابل توجه است یا نه؟
فکر کنم

یک نفر به من گفت هارد هرچقدر کش بیشتری هم داشته باشد اگر مادربرد ساپورت نکند تاثیری در سرعت ندارد این درست است یا نه؟

کاملا درست گفته

من یک هاردی می خواهم بخرم که سرعتش از هاردهای معمولی بالاتر باشد البته شنیدم اسکازی سرعت بالا و قیمت بالایی دارد اما مخصوص سرور است من شنیدم هاردهایی معادل اسکازی است با نام ای ساتا که مخصوص کامپیوترهای غیرسرور است اما سرعتش مانند اسکازی بالا ست.

این ن.ع هادر ها خیلی گرون هستن
مثلا یه ددونه یه ترابایتی 500 هزار تومنه!
ولی همون هارد های ساتا سرعتشون خوبه که بیشتر هارد ها هم ساتا هستن

alidata2010
30-07-2010, 17:29
اگه سرعت بالا میخوای باید از هارد های ssd استفاده کنی که سرعتشون بیش از دوبرابر هارهای معمولیه والبته گرون هستند.
راه ارزونترش اینه که دوتا هارد بگیری وبه صورت raid0 ازشون استفاده کنی که در این صورت هم سرعتت تقریبا دو برابر میشه