ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سولات یک مبتدی

Dex
30-07-2010, 05:40
سلام دوستان

یه سری سوالات معمولی دارم که ممنون میشم جواب بدید ( هیچ جای نت نتونستم پیداشون کنم )

-شرایط رفتن به رشته دانشگاهی مهندسی صنایع چیه و چه مدرکی میخواد ؟

-مدرک من دیپلم کار و دانش کامپیوتر هست ، آیا میتونم با این مدرک به رشته صنایع برم ؟
-از طریق کاردانی پیوسته میتونم وارد این رشته بشم ؟

-اگه جوابهاتون منفیه میتونم دوباره از سال دوم دبیرستان شروع به درس خوندن کنم و مدرک مورد نیاز برای رفتن به این رشته رو فراهم کنم ؟

-برای رفتن به این رشته ، پیش دانشگاهی الزامیه ؟

Rainbow
30-07-2010, 10:52
باید پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک یا علوم تجربی بگیری که البته بهتره ریاضی فیزیک بگیری ، بعد تو کنکور ریاضی فیزیک شرکت کنی حالا یا دانشگاه آزاد و یا کنکور سراسری
اگه بخوای دوباره برگردی از سال دوم شرع کنی به خوندن کلی معطلی داری ... بهتره همون پیش دانشگاهی رو بگیری

Dex
31-07-2010, 07:06
ممنون

خیلی بد شد

الان من با این مدرک بدرد نخوری که دارم ، کدوم رشته رو میتونم با توجه به نیازهام توی دانشگاه انتخاب کنم ؟
راستش من ریاضی 2 رو با معلم خصوصی پاس کردم و از ریاضیات به شدت وحشت دارم ( همین طور برنامه نویسی )
میترسم توی رشته It یا نرم افزار ، مهندسی کامپیوتر یه جورایی کم بیارم و پشیمون بشم

رشته ای نیست که بتونم روش حساب کنم و بعد از فارق التحصیل شدن بتونم توی بازار کار ، خودی نشون بدم ؟

میتونید رشته هایی که با این مدرک تحصیلی میتونم انتخاب کنم رو نام ببرید؟

از دست این فکرا دیگه خواب و خوراک ندارم
لطفا راهنماییم کنید

Rainbow
01-08-2010, 18:14
ممنون

خیلی بد شد

الان من با این مدرک بدرد نخوری که دارم ، کدوم رشته رو میتونم با توجه به نیازهام توی دانشگاه انتخاب کنم ؟
راستش من ریاضی 2 رو با معلم خصوصی پاس کردم و از ریاضیات به شدت وحشت دارم ( همین طور برنامه نویسی )
میترسم توی رشته It یا نرم افزار ، مهندسی کامپیوتر یه جورایی کم بیارم و پشیمون بشم

رشته ای نیست که بتونم روش حساب کنم و بعد از فارق التحصیل شدن بتونم توی بازار کار ، خودی نشون بدم ؟

میتونید رشته هایی که با این مدرک تحصیلی میتونم انتخاب کنم رو نام ببرید؟

از دست این فکرا دیگه خواب و خوراک ندارم
لطفا راهنماییم کنید

فکر نکن که بقیه هم که مدارک دیگه ای گرفتن ، وضعیت بهتری نسبت به شما دارن
اگه واقعا کامپیوتر دوست داری ، می تونی بری کاردانی کامپیوتر نرم افزار بخونی و بعد کنکور کاردانی به کارشناسی بدی ... البته بگم که باید زحمت بکشی ... هنرستانی ها ، مثل خود من که وارد دانشگاه شدن با حجم انبوهی از ریاضی و دروس تخصصی کامپیوتر مواجه میشن که تا بحال باهاش برخورد نکردن ... تقصیری هم ندارن ریاضیات زیادی
تو هنرستان باهاشون کار نکردن و وقتی میرن دانشگاه یک دفعه دچار شوک میشن .
توصیه من اینکه قبل از دانشگاه رفتن یک مقداری برنامه نویسی کامپیوتر رو قوی کنی و دوباره تمام کتابهای ریاضی دبیرستان رو مرور کنی تا با پایه قویتری وارد محیط دانشگاه بشی