مشاهده نسخه کامل
: سولات یک مبتدی
سلام دوستان
یه سری سوالات معمولی دارم که ممنون میشم جواب بدید ( هیچ جای نت نتونستم پیداشون کنم )
-شرایط رفتن به رشته دانشگاهی مهندسی صنایع چیه و چه مدرکی میخواد ؟
-مدرک من دیپلم کار و دانش کامپیوتر هست ، آیا میتونم با این مدرک به رشته صنایع برم ؟
-از طریق کاردانی پیوسته میتونم وارد این رشته بشم ؟
-اگه جوابهاتون منفیه میتونم دوباره از سال دوم دبیرستان شروع به درس خوندن کنم و مدرک مورد نیاز برای رفتن به این رشته رو فراهم کنم ؟
-برای رفتن به این رشته ، پیش دانشگاهی الزامیه ؟
باید پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک یا علوم تجربی بگیری که البته بهتره ریاضی فیزیک بگیری ، بعد تو کنکور ریاضی فیزیک شرکت کنی حالا یا دانشگاه آزاد و یا کنکور سراسری
اگه بخوای دوباره برگردی از سال دوم شرع کنی به خوندن کلی معطلی داری ... بهتره همون پیش دانشگاهی رو بگیری
ممنون
خیلی بد شد
الان من با این مدرک بدرد نخوری که دارم ، کدوم رشته رو میتونم با توجه به نیازهام توی دانشگاه انتخاب کنم ؟
راستش من ریاضی 2 رو با معلم خصوصی پاس کردم و از ریاضیات به شدت وحشت دارم ( همین طور برنامه نویسی )
میترسم توی رشته It یا نرم افزار ، مهندسی کامپیوتر یه جورایی کم بیارم و پشیمون بشم
رشته ای نیست که بتونم روش حساب کنم و بعد از فارق التحصیل شدن بتونم توی بازار کار ، خودی نشون بدم ؟
میتونید رشته هایی که با این مدرک تحصیلی میتونم انتخاب کنم رو نام ببرید؟
از دست این فکرا دیگه خواب و خوراک ندارم
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
خیلی بد شد
الان من با این مدرک بدرد نخوری که دارم ، کدوم رشته رو میتونم با توجه به نیازهام توی دانشگاه انتخاب کنم ؟
راستش من ریاضی 2 رو با معلم خصوصی پاس کردم و از ریاضیات به شدت وحشت دارم ( همین طور برنامه نویسی )
میترسم توی رشته It یا نرم افزار ، مهندسی کامپیوتر یه جورایی کم بیارم و پشیمون بشم
رشته ای نیست که بتونم روش حساب کنم و بعد از فارق التحصیل شدن بتونم توی بازار کار ، خودی نشون بدم ؟
میتونید رشته هایی که با این مدرک تحصیلی میتونم انتخاب کنم رو نام ببرید؟
از دست این فکرا دیگه خواب و خوراک ندارم
لطفا راهنماییم کنید
فکر نکن که بقیه هم که مدارک دیگه ای گرفتن ، وضعیت بهتری نسبت به شما دارن
اگه واقعا کامپیوتر دوست داری ، می تونی بری کاردانی کامپیوتر نرم افزار بخونی و بعد کنکور کاردانی به کارشناسی بدی ... البته بگم که باید زحمت بکشی ... هنرستانی ها ، مثل خود من که وارد دانشگاه شدن با حجم انبوهی از ریاضی و دروس تخصصی کامپیوتر مواجه میشن که تا بحال باهاش برخورد نکردن ... تقصیری هم ندارن ریاضیات زیادی
تو هنرستان باهاشون کار نکردن و وقتی میرن دانشگاه یک دفعه دچار شوک میشن .
توصیه من اینکه قبل از دانشگاه رفتن یک مقداری برنامه نویسی کامپیوتر رو قوی کنی و دوباره تمام کتابهای ریاضی دبیرستان رو مرور کنی تا با پایه قویتری وارد محیط دانشگاه بشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.