ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون درباره FOXCONN A7DA.S3 ؟

mohammad13.blogfa
29-07-2010, 23:07
با سلام به تمام p30world ها.
لطفا سريعا کمک کنيد که از چاله در نيام بيفتم توي چاه.سيستم من اينه:
M.B:ASUS M2N-X
VGA:GEFORCE 9400GT 1GIG
CPU:AMD ATHLON64X2 5000
RAM:2GIG 800
حالا مي خوام يه حال اساسي به اين سيستم بدم(البته بدون هزينه)
من شنيدم گرافيک آنبرد FOXCONN A7DA.S3 از گرافيک فعلي من قويتره.حالا به نظر شما آيا اين منطقي هست که من کارت گرافيک و مادربردم را با يه FOXCONN A7DA.S3 عوض کنم(با توجه که کارت گرافيک من دو سال ديگه گارانتي داره و FOXCONN A7DA.S3 حدود 120 هزار تومان است اين کار از نظر اقتصادي عملي هست)
استفاده من از سيستم فقط بازي هست و مي خوام بازي هايي که اوايل سال نو ميلادي 2011 عرضه ميشن رو روي آخرين رزولوشن و جزييات بازي کنم.لطفا از حرف هايي که مي زنيد مطمين باشيد و بگید که با گرافیک آنبرد میشه مثل یه گرافیک معمولی بازی کرد یا نه.
(لطفا کارآیی گرافيک آنبرد اين برد رو با يکي از کارت هاي جيفورس مقايسه کنيد)
البته اگه توي اين رنج قيمت مادربرد AMD SUPORT با گرافيک آنبرد ديگه اي سراغ داريد لطفا دريغ نفرماييد.
چاکر هرچي با مرامه
MER30

امير موسر
30-07-2010, 00:16
نه ! تقریبا به درد بازی نمیخوره !

amd>intel
30-07-2010, 02:24
برد بسيار خوبيه مورد تايييد سايت guru3d

HardWare Professor
30-07-2010, 02:38
با سلام به تمام p30world ها.
لطفا سريعا کمک کنيد که از چاله در نيام بيفتم توي چاه.سيستم من اينه:
M.B:ASUS M2N-X
VGA:GEFORCE 9400GT 1GIG
CPU:AMD ATHLON64X2 5000
RAM:2GIG 800
حالا مي خوام يه حال اساسي به اين سيستم بدم(البته بدون هزينه)
من شنيدم گرافيک آنبرد FOXCONN A7DA.S3 از گرافيک فعلي من قويتره.حالا به نظر شما آيا اين منطقي هست که من کارت گرافيک و مادربردم را با يه FOXCONN A7DA.S3 عوض کنم(با توجه که کارت گرافيک من دو سال ديگه گارانتي داره و FOXCONN A7DA.S3 حدود 120 هزار تومان است اين کار از نظر اقتصادي عملي هست)
استفاده من از سيستم فقط بازي هست و مي خوام بازي هايي که اوايل سال نو ميلادي 2011 عرضه ميشن رو روي آخرين رزولوشن و جزييات بازي کنم.لطفا از حرف هايي که مي زنيد مطمين باشيد و بگید که با گرافیک آنبرد میشه مثل یه گرافیک معمولی بازی کرد یا نه.
(لطفا کارآیی گرافيک آنبرد اين برد رو با يکي از کارت هاي جيفورس مقايسه کنيد)
البته اگه توي اين رنج قيمت مادربرد AMD SUPORT با گرافيک آنبرد ديگه اي سراغ داريد لطفا دريغ نفرماييد.
چاکر هرچي با مرامه
MER30

برای بازی اصلا بدرد نمیخوره//

فقط شاید بتونی بازیهای ساده رو با رزولیشن 800*600 اجرا کنی که ارزش نداره////

mohammad13.blogfa
30-07-2010, 09:24
برد بسيار خوبيه مورد تايييد سايت guru3d
با تشکر از توجهت؛لطفا صریح تر بگو از چه لحاظ خوبه.من با سیستم قبلی بازی مثل gta iv رو روی آخرین رزولوشن اجرا می کردم.حالا آیا گرافیک آنبرد این مین میتونه اون کارآیی رو به من بده یا نه؟(لطفا فقط gaming رو مد نظر بگیرید)

HardWare Professor
30-07-2010, 13:09
با تشکر از توجهت؛لطفا صریح تر بگو از چه لحاظ خوبه.من با سیستم قبلی بازی مثل gta iv رو روی آخرین رزولوشن اجرا می کردم.حالا آیا گرافیک آنبرد این مین میتونه اون کارآیی رو به من بده یا نه؟(لطفا فقط gaming رو مد نظر بگیرید)

خیر/حتی بازی مثل prine of persia هم شاید با پایین ترین تنظیمات و روزولیشن{800*600}و یا {1024*768}بتونی

به سختی اجرا کنی/////

amd>intel
17-10-2010, 11:03
شما از گرافيك آنبرد اين برد ميتونيد بازيها رو اجرا كنيد ولي توقع زيادي نبايد داشته باشيد
اينجا رو چك كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

d_gh
18-10-2010, 17:44
قیمتش چقدره؟