مشاهده نسخه کامل
: اتصال لپتاپ به تلویزیون معمولی!
ardavan_2008
29-07-2010, 19:47
سلام
دوستان من می خوام لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کنم حالا نمیدونم چطوری Svideo هم نمیخوره!فقط از یان کابلهاکه از پست کیس به مانیتور وصل میکنند جاش رو داره!حالا فکر میکنید من چطور می تونم اینو به تلویزیون(فقط 3فیشه میخوره)وصل کنم؟
اینم تنها چیزی که لپتاپم داره!البته لپتاپ این نیست ها Fujitsu هستش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلوویزیون هم 3 فیشه رنگی میخوره
حالا من چطور میتونم این دو رو بهم وصل کنم؟
سلام.
ورودی تلویزیون شما composite هست؟(سه رنگ زرد -سفید - قرمز)
شما برای اتصال لپ تاپ به این نوع تلویزیون احتیاج به 2 عدد تبدیل دارید.یکی برای صدا و یک هم برای تصویر
1-تبدیل تصویر vga to composite نام دارد.که مانند عکس زیر هست.
یک سر آن را به خروجی vga دستگاه وصل میکنید و طرف دیگه را توسط کابل به ورودی زرد رنگ tv میزنید.
2-تبدیل صدا (3.5mm Stereo Male to Dual RCA Female Audio) که مانند عکس زیر هست.
به جک 3.5mm لپ تاپ وصل میکنی و توسط کابل سر دیگر را به ورودی قرمز و سفید tv وصل میکنی.
میتونی آماده از بازار تهیه کنی.قیمتی هم ندارند.تبدیل تصویر حداکثر 5000 تومن هست و تبدیل صدا حداکثر 1500
اگر حوصله خرید کابل و فیش از بازار و لحیم کاری هم داری بگو تا برات دیتاشیت مربوطه را بفرستم تا خودت بسازی.
موفق باشید.
ardavan_2008
29-07-2010, 23:34
سلام.
ورودی تلویزیون شما composite هست؟(سه رنگ زرد -سفید - قرمز)
شما برای اتصال لپ تاپ به این نوع تلویزیون احتیاج به 2 عدد تبدیل دارید.یکی برای صدا و یک هم برای تصویر
1-تبدیل تصویر vga to composite نام دارد.که مانند عکس زیر هست.
یک سر آن را به خروجی vga دستگاه وصل میکنید و طرف دیگه را توسط کابل به ورودی زرد رنگ tv میزنید.
2-تبدیل صدا (3.5mm Stereo Male to Dual RCA Female Audio) که مانند عکس زیر هست.
به
م لپ تاپ وصل میکنی و توسط کابل سر دیگر را به ورودی قرمز و سفید tv وصل میکنی.
میتونی آماده از بازار تهیه کنی.قیمتی هم ندارند.تبدیل تصویر حداکثر 5000 تومن هست و تبدیل صدا حداکثر 1500
اگر حوصله خرید کابل و فیش از بازار و لحیم کاری هم داری بگو تا برات دیتاشیت مربوطه را بفرستم تا خودت بسازی.
موفق باشید.
ممنون!
1-پس بگم vga to composite متوجه ميشند؟چون من یه بار رفتم گفتند نداریم چنین چیزی اصلا نشنیدم!
بعد اون سیم زردــه وارد ورودی تلویزیون میشه؟چون این میله ی داخل رو نداره!
2-واسه خریدن این تبدیل باید همینی که نوشتید رو بگم یا اسم دیگه ای هم داره؟!
میشه بپرسم جک 3.5میلیمتری دقیقا" کجای لپ تاپه؟
ممنون!
بعد کیفیتش خیلی تغییر نمیکنه که؟
majid_3ma
29-07-2010, 23:46
ممنون!
1-پس بگم vga to composite متوجه ميشند؟چون من یه بار رفتم گفتند نداریم چنین چیزی اصلا نشنیدم!
ممنون!
1- اسمش همینه انگار کامپوزیت هم میگن
2- خروجی صدا که فیش اسپیکر یا هدفون رو میزنی اونو میگن
ممنون!
ممنون!
خواهش میکنم.
بله اسمش همین هست.خود سیم زرده که نه وارد tv نمیشه شما باید توسط یک سیم دیگه آنرا به tv وصل کنید.
جک 3.5mm همون خروجی صدای لپ تاپ هست.
ardavan_2008
30-07-2010, 14:02
ممنون اونوقت کیفیت چطور میشه؟زیاد با لپ تاپ فرق داره؟
بعد واسه صدا نمیشه گفت؟ Stereo Male to Dual RCA فکر کنم عکسش رو ببرم بهتر باشه!:31:
ممنون اونوقت کیفیت چطور میشه؟زیاد با لپ تاپ فرق داره؟
بعد واسه صدا نمیشه گفت؟ Stereo Male to Dual RCA فکر کنم عکسش رو ببرم بهتر باشه!:31:
انتظار کیفیت بالا نداشته باشید.چون ورودی تلویزیون شما قدیمی هست در نتیجه خود تلویزیون هم قدیمی هست و کیفیت این تبدیل ها هم پایین هست خودش باعث میشه که کیفیت تصویر افت کنه.اما با این حال قابل رضایت هست و میشه ازش استفاده کرد.
همانطور که گفتی عکس را ببری راحت تر هست.چون متاسفانه فروشنده ها عکس هم که بهش نشون بدی باز نمیفهمه چی میخواهی چه برسه به اینکه بخواهی زبونی حالیش کنی.
اما اسم اون تبدیل میشه تبدیل فیش مینی استریوی نر (همان جک 3.5mm نر) به 2 فیش آدیو مادگی (همان فیش های قرمز و سفید)
ardavan_2008
06-08-2010, 20:09
اخر من هر جا رو گشتم پیدا نکردم اینو !حتی اونور هم گفتم کسی پیدا نتونست بکنه!الان باید چی کار کرد؟!:31:
ardavan_2008
07-08-2010, 10:52
میشه نقشه و راهنما رو بزارید شاید امکانات فراهم شد تونستیم بسازیم!
ardavan_2008
14-09-2010, 22:39
بچه ها این کابل vga to composite رو خریدم یکی میشه بگه چطور می تونم تنطیم کنم تا تو tv کار کنه؟
ardavan_2008
21-09-2010, 16:04
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
من لپ تاپم 5010inspironهست تلویزیون ورودی کامپونت داره من چگونه می توانم تصویر رو داشته باشم
سلام
با اجازه مدیر محترم من اتفاقی این تایپیک رو دیدم درسته قدیمیه ولی جدیدآ با حذف خروجی s video از روی خیلی ازلپتاپها و زیاد شدن مصرف کنندگان لپتاپ و توضیح غلط فروشندگان که بله شما یه سیم تبدیل میخری 5 هزارتومن لپتاپت به تلویزیون وصل میشه و ممکنه باعث متضرر شدن اونایی که میرن دنبال این سیمها بشه اینو نوشتم بازم تصمیم با شماست
عزیزان بیخودی بابت این سیمهای تبدیل پول ندید چون من مدلهای مختلفشو خریدم هیچکدوم جواب نمیده آخر بعد از پرسو جو فراوان متوجه شدم اون چیزی که از vga لپ تاپ به همه tv ها تصویر میده یه جور مدولاتور هست که قیمتش هم از 45 هرارتومان شروع میشه تازه اگه کیفیت خوب بخواهید 85 هزار تومان قیمتشه غیر از این دوتا بقیه اش همه پول دور ریختنه همه فروشنده هاشم میگن این سیما کار میکنه ولی خدا وکیلی سه مدلشو خریدم جمعآ 53 هرار تومان پول دادم آخرشم هیچی حتی مدل vga به hdmi رو هم خریدم تلویزیون هم پلاسما 42 ژاپن پاناسونیکه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.