مشاهده نسخه کامل
: این gff6.exe اشک منو دراورد !
Ehsan PCbase
29-07-2010, 19:43
سلام
این ویروس کرم تروجان نمی دونم چی چی منو بیچاره کرده ، من avira نصب دارم ، اویرا ارور اخطار میده وقتی رو remove کلیک می کنم کانکشن دی اس الم دیس میشه و دیگه کانکت نمیشه و مجبور میشم ریست کنم .
باید چیکار کنم اینو از بین ببرم ؟ malwarebytes رو هم نصب کردم اما اونم نتونسته هیچ غلطی کنه :2:
noproblem
29-07-2010, 21:11
یه عکس از اشک ریختن بریز:ی
کاری نمیخوتد کنی
فقط
اون برای اویرا ارسال کن و بعد اپدیت کن بعد اسکن مشکل حل میشه
احتمال شناخته شدن توسط هوش مصنوعی اویرا وجود داره که نمیتونه کاملا پاکش کنه
بهمین خاطر شما اونو براش ارسال کنید
تا از طریق دیتا بیس وارد عمل شه
و100 درصد مشکل حل شه
alpha007
29-07-2010, 23:44
سلام
این ویروس کرم تروجان نمی دونم چی چی منو بیچاره کرده ، من avira نصب دارم ، اویرا ارور اخطار میده وقتی رو remove کلیک می کنم کانکشن دی اس الم دیس میشه و دیگه کانکت نمیشه و مجبور میشم ریست کنم .
باید چیکار کنم اینو از بین ببرم ؟ malwarebytes رو هم نصب کردم اما اونم نتونسته هیچ غلطی کنه :2:
ارور آویرا چیه؟
سلام
Outpost Firewall Pro 7 نصب كنيد.
به بخش Process Activity بريد. فايل gff6.exe رو اونجا پيدا كنيد. روش راست كليك كنيد و گزينه Block & Terminate رو انتخاب كنيد.
حالا فايل كاملا Block شده.
ديگه آنتي ويروستون ميتونه بدون هچي مشكلي فايل رو پاك كنه.
من سيستم خيلي از دوستام رو اينجوري از شر ويروسها رها كردم/
=====
يه راه حل ديگش اينه كه Avast 5 نصب كنيد. به بخش Boot time scan بريد و اونجا رو فعال كنيد.
وقتي ويندوز ريستارت بشه ، خود Avast قبل از اينكه ويندوز بالا بياد ، شروع ميكنه به اسكن ويروس و ويروسهايي كه به فايلهاي ويندوزت چسبيندن رو پاك ميكنه.
اين Boot time scan رو فقط توي كسپر و Avast ديدم.
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
از اين راه حل هم ميتوني استفاده كني
gff6.exe remove instruction
1.Temporarily Disable System Restore, Reboot computer in SafeMode;
2. Locate gff6.exe virus files and uninstall gff6.exe files program. Follow the screen step-by-step screen instructions to complete uninstallation of gff6.exe.
3. Delete/Modify any values added to the registry related with gff6.exe,Exit registry editor and restart the computer;
4.Clean/delete all gff6.exeinfected file(s):gff6.exe and related,or rename gff6.exe virus files;
5.Please delete all your IE temp files with gff6.exe manually,run a whole scan with antivirus program ;
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.