ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا آلکسا کشور سایتمو نمیشناسه! کسی میتونه راهنمایی کنه؟

hossputer7
29-07-2010, 10:38
جای این سوال شاید اینجا باشه

کسی میدونه چرا آلاسکا کشور سایتمو چند ماهی مینوشت الان اسمه سایتو بر داشته!! چکارش کنم !! :41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

peyman_nn
29-07-2010, 11:30
خب به خاطر تحریمه دیگه
شما الان بزن logitech.com
نمیاد ، نماینده تهران گفت به خاطر تحریمه

neopersia
29-07-2010, 13:23
خب به خاطر تحریمه دیگه
شما الان بزن logitech.com
نمیاد ، نماینده تهران گفت به خاطر تحریمه
چه ربطی داره دوست عزیز؟ الکسا یک سایت هست که آمار مربوط به سایتها در اینترنت رو ارائه میده سایتش هم باز میشه و برای ایران بسته نیست.
اون سایت که شما معرفی کردید خارجیه و طبق قوانین کشورش نمیتونه به ایران سرویس بده برای همین سایتشون برای ایرانی ها اصلاً باز نمیشه!

سوال دوستمون هم اصلاً یه چیز دیگه بود. پرسیده بودن چرا توی آماری که الکسا از سایتش نشون میده سورس ترافیک رو نزده ایران
لطفاً جو درست نکنید که تحریم رو به همه جی ربط بدیم! همه ما میدونیم تحریم چطوری داره دست و پای ما رو میبنده اما بیش از اندازه نباید شلوغش کنیم!

کسی میدونه چرا آلاسکا کشور سایتمو چند ماهی مینوشت الان اسمه سایتو بر داشته!! چکارش کنم !! :41:

الکسا آمارش رو از روی اطلاعاتی که به دست میاره نشون میده. لابد ترافیک سایت شما انقدر نیست که بتونه تشخیص بده بیشترش از ایران میاد!

این آمار سایت من در الکسا هست هم سورس رو تشخیص داده هم تحریم نیست:

*hamedkhatar*
29-07-2010, 13:37

رنک سایت شما در الکسا 2,752,813 هست
برای اینکه الکسا آمار سایت شما رو حساب بکنه شما باید سایتتون رنکش از 100000 کمتر باشه یعنی جزو 100000 سایت پر بازدید جهان باشه اونوقع الکسا برای شما فعال میشه

خودش روی عکس هم نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی سایت آقای neopersia رنکش 103,074 تو جهانه ولی توی ایران رنکش 1,839 هست که از نظر الکسا امتیاز قابل قبولی داره برای همین آمار سایتون رو نشون میده

hossputer7
29-07-2010, 15:05
مرسسی از همه دوستان :10: :10:

اره سایته تازه ایه یک ماهه به این رتبه زپرتی رسیده که خودشم کلی کار برداشت :13:

اما یک ماه اول مینوشت از ایرانمو رتبه مثلا 35000 ایرانو داره اما بعد یهو بنر بالا رو که عوض کردم دیگه نمیفهمه سایت ماهل ایرانه :41:

نمیدونم چکارش کنم آخه اولش بود بعد برش داشتن :13: