مشاهده نسخه کامل
: ارتقاء لپ تاپ
با سلام خدمت اساتید
من یک لپ تاپ سونی دارم میخوام ببینم آیا کارت گرافیک آن قابل ارتقاء هست؟
باتشکر
نه دوست عزیز به هیچ عنوان...
Mehrdad092000
29-07-2010, 11:09
تا اونجا که من میدونم کارت گرافیکونمیشه اپ کرد
pooriya_hp
29-07-2010, 21:20
دوست عزیز کارت گرافیک و cpu لپ تاپ ها قابلیت ارتقا ندارند.
ولی رم و هارد رو می تونی ارتقا بدی.
Mehrdad092000
29-07-2010, 21:41
البته یک سری از لپتاپ های msi میشه cpu ارتقا داد
خود طرف تو نمایندگی که داشت تو پاییتخت میگفت
majid_3ma
29-07-2010, 22:27
CPU همه لپ تاپ ها رو به جز اپل میشه ارتقا دارد اپل هم چون من تا اونجایی که دیدم در اپل روی مادربرد چسبیده
و کارت گرافیک رو میشه با ارتقا رم یه کم قدرت اکسلراتور (شیر ) رو بیشتر کرد نسبتا قوی تر میشه
pooriya_hp
31-07-2010, 12:51
بله من با حرف مجید جان موافق هستم که با افزایش رم میشه مقدار SHERE گرافیک رو افزایش داد البته این مورد به میزان سقف shere بستگی داره.
ولی درمورد cpu بگم که: من طی این چند ساله تا به حال cpu تعویض نکردم و حتی نتونستم در بیارم
malaki_mall
17-08-2010, 18:41
خب فکر کنم اکثر قطعات قابل ارتقاء باشن، حالا صلاحیت این کار رو کی داره دیگه نمی دونم.
فرضا شما اگه به سایت سازنده یه لپتاپ سر بزنین و فرضا یه سری رو انتخاب کنین گزینه ای رو به شما میده که می تونین لپتاپ رو سفارشی کنین. از هارد،رم،سی پی یو،درایو اپتیکال،گرافیک گرفته تا الی آخر.
فرضا شما اگه به سایت سازنده یه لپتاپ سر بزنین و فرضا یه سری رو انتخاب کنین گزینه ای رو به شما میده که می تونین لپتاپ رو سفارشی کنین. از هارد،رم،سی پی یو،درایو اپتیکال،گرافیک گرفته تا الی آخر.
اینکه که شما میگید برا سفارش و خرید اولیس نه ارتقاء لپتاپی که قبلا خریداری شده ...... .
منم میخوام ارتقا بدم اما من thinkpad sl410 دارم که گرافیک اینتل داره ! میگن باید کلاً برد لپتاپ عوض بشه درسته ؟
من به راحتی تونستم CPU لپتاپم رو عوض کنم.
یه 5500 روی لپتاپم بود و با یه 7200 عوضش کردم.
سرعتش خیلی عالی شده.
شاد باشید
Farshid72
23-01-2012, 12:04
خب فکر کنم اکثر قطعات قابل ارتقاء باشن، حالا صلاحیت این کار رو کی داره دیگه نمی دونم.
اینکه که شما میگید برا سفارش و خرید اولیس نه ارتقاء لپتاپی که قبلا خریداری شده ...... .
درصورتی میشه پردازنده رو عوض کرد که مادر برد شما اون سری پردازنده رو ساپورت کنه نه اینکه شما پردازنده سری M رئ با QM یا XM عوض کنید
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
من به راحتی تونستم CPU لپتاپم رو عوض کنم.
یه 5500 روی لپتاپم بود و با یه 7200 عوضش کردم.
سرعتش خیلی عالی شده.
شاد باشید
خوب از همون سری بوده که مادربرد شما ساپورت میکرده دیگه!!! اگه وارد سایت باشید میبینید در منوی انتخاب شخصی این سری CPU ها چیده شدند که مناسب اون مادربرد هستن و شما از توی اونا میتونید انتخاب کنید و گرنه شما که نمیتونید یه پردازنده 2630 QM رئش بزارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.