ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این کارت گرافیک چشه؟ <Urgent >

Download Master
29-07-2010, 05:04
الان که دارم این مطلب مینوسیم تو حالت Safemode اومدم بالا و هنوز هم مشکل بر طرف نشده.
مشکل اینه که از وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم یک سری نقطه رنگی روی صفحه میاد و در هر مرحله از بوت هم شکلش فرق میکنه
مثلا اول یه سری نقطه سفیده به صورت چند خط نقطه چین سفید عمودی روی صفحه نمایش داده میشه. بعدش میشه یه سری نقطه چین بزرگتر و به رنگ زرد و افقی بعدش یه سری کاراکتر های ACS بی معنی رو صفحه میاد . خود ویندوز هم تو حالت عادی بالا نمیاد و تو حالت safe mode هم که بالا اوومدم بازم یه سری خط و نقطه چین آبی پشت صفحه است و هیچ فیلم یا بازی باز نمیشه .
کسی میدونه این کارت گرافیک چشه؟ اصلا سوخته یا نه یا اگه خرابه میشه تعمیرش کرد یا نه؟
اینم مشخصات سیستم :

M/B = Asus Striker Extreme
CPU = E6700
Ram = 2 GB Geil
Video Card = 8800GTX

این سیستم رو سه سال پیش بستم . (الان حتی صفحه درست scroll نمیشه و تیک میزنه !)

jack426
30-07-2010, 01:56
اگه خراب باشه که تعمیری نیست چون پول خودش رو الان باید بدی برای تعمیرش
گارانتیش هم به احتمال زیاد بعداز 3 سال تمام شده
سعی کن کارت گرافیکت رو روی یک سیستم دیگه تست کنی

amd>intel
30-07-2010, 02:18
با من تماس بگير بيار ببينم ميتونم كاري كنم برات

HardWare Professor
30-07-2010, 02:31
الان که دارم این مطلب مینوسیم تو حالت Safemode اومدم بالا و هنوز هم مشکل بر طرف نشده.
مشکل اینه که از وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم یک سری نقطه رنگی روی صفحه میاد و در هر مرحله از بوت هم شکلش فرق میکنه
مثلا اول یه سری نقطه سفیده به صورت چند خط نقطه چین سفید عمودی روی صفحه نمایش داده میشه. بعدش میشه یه سری نقطه چین بزرگتر و به رنگ زرد و افقی بعدش یه سری کاراکتر های ACS بی معنی رو صفحه میاد . خود ویندوز هم تو حالت عادی بالا نمیاد و تو حالت safe mode هم که بالا اوومدم بازم یه سری خط و نقطه چین آبی پشت صفحه است و هیچ فیلم یا بازی باز نمیشه .
کسی میدونه این کارت گرافیک چشه؟ اصلا سوخته یا نه یا اگه خرابه میشه تعمیرش کرد یا نه؟
اینم مشخصات سیستم :

M/B = Asus Striker Extreme
CPU = E6700
Ram = 2 GB Geil
Video Card = 8800GTX

این سیستم رو سه سال پیش بستم . (الان حتی صفحه درست scroll نمیشه و تیک میزنه !)

پاور سیستم تا حالا چی بوده؟
دمای گرافیک و cpu رو با gpu z/hwmonitor چک کن و ایجا بنویس؟
یه ویروس هم هست که با استفاده max از cpu این حالت رو ایجاد میکنه///
بهتره کل هارد رو فرمت و یه ویندوز دیگه نصب کنی////خبرش رو بده////

V i r u s e r
01-08-2010, 07:45
پاور سیستم تا حالا چی بوده؟
دمای گرافیک و cpu رو با gpu z/hwmonitor چک کن و ایجا بنویس؟
یه ویروس هم هست که با استفاده max از cpu این حالت رو ایجاد میکنه///
بهتره کل هارد رو فرمت و یه ویندوز دیگه نصب کنی////خبرش رو بده////
وقتی می گه از شروع بوت مشکل داره یعنی مشکلش سخت افزاریه

به نظرم با یه پاور دیگه تست کن
یا اینکه کلا بندازش تو یه سیستم دیگه
کابل LCD رو هم چک کن خیلی سفت یا شل بسته نشده باشه

Download Master
04-08-2010, 07:41
سلام به همگی دستتون درد نکنه جواب دادید.راستش یه چیز عجیب پیش اومده اونم اینه که 2 روز که ازش استفاده نکردم درست شد خود به خود!!!. حالا دوباره بعد 1 هفته دوباره اینجوری شد.!!! انگار گرافیکه نیاز به استراحت داره!
در مورد دمای گرافیک حدود 70 و دمای سی پی یو هم حدود 40
پاور هم 680 گرین
اعصابم خورد شده دیگه! یکی کمک کنه. PLEASE
تازه یه هدفون Creative Fatal!ty Sound Blaster Arena Surround خریدم. تا اومدم Call of Duty MW2 بازی کنم یه دفعه وسطش صفحه به هم ریخت و اینجوری شد.
در مورد گارانتی که اصلا گارانتی از اول نداشت.چون با لنج از دبی اوردن شاید جزء اولین گرافیکای 8800GTX تو ایران بود که با قیمت 680.000 تومن خریدم. اگه باید عوضش کنم بگید لطفا