مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه ( نیاز فوری)
با سلام
میخواستم در صورت امکان از اساتید محترم درخواست نوشتن یک برنامه شبیه عکس زیر را بنمایم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که امکان ثبت مشخصات رایانه یک اداره با حدود 50 رایانه را داشته باشد.
با توجه به تصویر ، فکر نکنم که اساتید محترم ابهامی داشته باشند.
ضمنا در صورت امکان با وارد نمودن هر یک مشخصه های شماره - ای پی - کامپیوتر نیم و شماره اموال امکان جستجوی کامپیوتر مورد نظر فراهم باشد.
با تشکر فراوان
این اطلاعات از قبل رو دیتابیس برنامه هست یا خود برنامه باید این اطلاعات رو به دست بیاره...؟ :13:
اگه خود برنامه باید این اطلاعات رو به دست بیاره که باید بگم... این کار... غیر ممکنه...! :41:
ولی اگه از قبل رو دیتابیس برنامه هست...! (که فکر می کنم این طور باشه...!) نوشتنش کاری نداره...! :13:
فقط باید یکم پایگاه داده و بانک اطلاعاتی و دیتابیس و... بلد باشی...! :27:
این اطلاعات از قبل رو دیتابیس برنامه هست یا خود برنامه باید این اطلاعات رو به دست بیاره...؟ :13:
اگه خود برنامه باید این اطلاعات رو به دست بیاره که باید بگم... این کار... غیر ممکنه...! :41:
ولی اگه از قبل رو دیتابیس برنامه هست...! (که فکر می کنم این طور باشه...!) نوشتنش کاری نداره...! :13:
فقط باید یکم پایگاه داده و بانک اطلاعاتی و دیتابیس و... بلد باشی...! :27:
من میخوام طوری باشه که بشه این اطلاعات را وارد ، فراخوانی ، ویرایش و یا حذف نمود.
ضمناً من از برنامه نویسی هیچی حالیم نمیشه اگه اساتید لطف کنن و همچین برنامه ای برایم بنویسند.
با تشکر
Morteza561
30-07-2010, 15:35
من میخوام طوری باشه که بشه این اطلاعات را وارد ، فراخوانی ، ویرایش و یا حذف نمود.
ضمناً من از برنامه نویسی هیچی حالیم نمیشه اگه اساتید لطف کنن و همچین برنامه ای برایم بنویسند.
با تشکر
دوست عزیز اینجا محل نوشتن پروژه نیست :13:
یه نگاهی بندازید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahdi7610
30-07-2010, 21:24
سلام
اگه وقت کنم واست می نویسم .
موفق باشی:)
سلام
اگه وقت کنم واست می نویسم .
موفق باشی:)
با تشکر از لطف و توجهتون:46:
mahdi7610
03-08-2010, 09:11
سلام
براي اجرا کردن برنامه بايد برنامه هاي .NET Framework 3.5 و Windows Installer 3.1 روي سيستمتون نصب باشه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
جناب آقای Mahdi 7610 خیلی متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.