ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که سرعت اینترنت رو با دانلود فایل پایین میاره

negar13
28-07-2010, 23:36
سلام
چند روزه سرعت اینترنت من تقریبا به صفر رسیده ،سایتا رو به زور باز میکنم،هیچ فایلی هم دانلود نمیشه اما بشونید از پنجره ای که اطلاعات کانکشن رو نشون میده ،یه چیزی داره با سرعت تمام از اینترنت دانلود میشه و خوب مطمئنا همین عامل اصلی این کاهش سرعت اینترنت منه خیلی جاها جستجو کردم و انگار سیستم ویروسی شده من آنتی ویروس avira premum suite 10 با آپدیت شده(هر روز اپدیت میکنم) استفاده میکنم ولی نه اون و نه چند تا آنتی ویروس دیگه از جمله nod 32 نتونستن چیزی پیدا کنن از چند برنامه رفع تروجان هم استفاده کردم بازم نتیجه ای نداشت ویندوز رو عوض کردم و درایو رو هم فرمت ولی بازم نتیجه نداشت میشه بگید مشکل من چیه؟؟؟و چطور میتونم حلش کنم؟؟؟ یه دنیا ممنون میشم

jax2
29-07-2010, 07:04
یه آنتی ویروس دیگه مثل کسپر2011 نصب کن و بعد آپدیت فول اسکن ببین فرقی میکنه یا نه؟

ashoor
29-07-2010, 10:32
با یه فایرفال نگاه کن ببین چه برنامه هایی دارن از اینترنتت استفاده می کنن بعد برنامه ای که به طور غیر متعارف از اینترنتت داره استفاده می کنه رو بلوک کن

hosseingrami
29-07-2010, 10:46
سلم رفيق ببين تسک منيجر رو بيار و برو تو قسمت پروسس و اگه آشنايي تو اين قسمت داري ببين چيز غير عادي اي (به جز سيستم و اونايي که خودت باز داري) نيست اگه هست اندش کن و اگه نتونستي مشکل از ويندوزته!
اتوماتيک آپديتم غير فعالش کن!
فاير والتم چک کن!
تو سيستم تراي تسک بار هم ببين چيزي باز هست يا نه؟!
اميدوارم کمکي کرده باشم!

shayan999
29-07-2010, 19:47
اگه صبا نت داری 2 روزه سرعتش اومده پائین.

saeed774
30-07-2010, 11:58
از برنامه Trojan remover استفاده کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

بعد نصب و کرک برنامه رو آپديت کن و بعد اسکن کن .

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

بعد نصب و کرک برنامه رو آپديت کن و بعد اسکن کن .

ebrahimjan
30-07-2010, 12:05
شايد مشكل از سرعت پايين isp باشه

negar13
30-07-2010, 14:16
سلام دوستان از راهنمایی همه شما ممنون - با استفاده از فایروال همه برنامه هایی رو که داشتن با اینتنت تبادل اطلاعت میکردن نگاه کردم .اما خبری از ویروس نبود بلکه ویروس سیستم من خود آنتی ویروس avira بود .
avira webguard داشت یه چیزایی رو دانلود میکرد که تمام سرعت اینتر رو اشغال کرده بود. به محض غیر فعال کردن avir webguard مشکل برطرف شد و سرعت اینترنت به حالت عادی برگشت .
دوستان از این avira که به طور کامل نا امید شدم با این عملکرد افتضاحش چه آنتی ویروس با بهتر بگم internet security بهم پیشهناد میدین که هو سیع باشه و هم کارا ؟؟
بازم از همه شما تشکر میکنم

hosseingrami
01-08-2010, 09:32
سلام دوستان از راهنمایی همه شما ممنون - با استفاده از فایروال همه برنامه هایی رو که داشتن با اینتنت تبادل اطلاعت میکردن نگاه کردم .اما خبری از ویروس نبود بلکه ویروس سیستم من خود آنتی ویروس avira بود .
avira webguard داشت یه چیزایی رو دانلود میکرد که تمام سرعت اینتر رو اشغال کرده بود. به محض غیر فعال کردن avir webguard مشکل برطرف شد و سرعت اینترنت به حالت عادی برگشت .
دوستان از این avira که به طور کامل نا امید شدم با این عملکرد افتضاحش چه آنتی ویروس با بهتر بگم internet security بهم پیشهناد میدین که هو سیع باشه و هم کارا ؟؟
بازم از همه شما تشکر میکنم

سلام رفيق من با اين اين ديال آپم ولي مشکل تو رو تا حالا نداشتم البته يه احساسي از کم شدن سرعت داشتم ولي بطي به اين نداشته!ميشه بپرسم تو از ورژن 9 استفاده مکيني يا 10؟اگه 9 که مشکل داره و اگه 10 که من تا حالا مشکلي نداشتم و خيلي حرفه اي برام جوب داده!
پيشنهاد من نسخه 10 سکيوريتي که البته آپديتش کني و ويلش نداشته باشي!
به هر حال من که راضي ام!
يا علي مدد!

mbioni66
23-12-2011, 09:37
سلام دوستان، مال منم این مشکلو داشت، منم آنتی ویروس آویرا 2010 نصب کردم، بعد از دیس کردنش سرعت اینترنتم بالا رفت

A M ! N
23-12-2011, 12:39
سلام دوستان، مال منم این مشکلو داشت، منم آنتی ویروس آویرا 2010 نصب کردم، بعد از دیس کردنش سرعت اینترنتم بالا رفت
تنها مشکل موجود در گارد آویرا همین گزینه ی Web protection هست که از خود کاربر بیشتر از پهنای باند استفاده میکنه متاسفانه.

بهترین عملکرد ها رو برای فایروال اینترنتی بدون تاثیر در سرعت :

نورتون
کاسپر اسکای

دارن.

راستی نباید این تاپیک رو بالا میکشیدین دوست من ، مربوط به یک سال پیش بوده آخرین پست و خلاف قوانین هست!

Take Care:40: