ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره بازیهای 3 بعدی

mohammadirani
28-07-2010, 23:00
سلام
راستش تاپیکی پیدا نکردم که سوالم رو اونجا بپرسم

سوالم خیلی ساده است

بازیهای 3 بعدی امده اند؟

وقتی میگیم 3 بعدی، در بازی چه مفهومی داره؟

مثلا وقتی میگیم فیلم یا عکسی 3 بعدی است خیلی راحت میتونیم بفهمیم منظور چیه
عمق داشتن تصویر و 3 بعدی دیدن با عینک منظورشونه

ولی در بازهای چه طور؟

ایا اینجا هم همون معنی را میده یا نه
آیا 3 بعدی در دنیای بازیهای کامپیوتری مفهومی جدا گانه دارد؟

مثلا از یکی شنیدم بازیهای قدیمی سگا 2 بعدی بودند ولی بازیهای مدرن 3 بعدی هستند
مثلا Call of duty و یا فوتبال و یا هر بازی دیگر مدرن رو میشه سه بعدی نامید؟

پس چرا تصویرشون 3 بعدی نیست

ببخشید برای سوالم تاپیک جداگانه باز کردم

چون مفهوم 3 بعدی در بازیهای کامپیوتری من رو گیج کرده کاملا

mohammadirani
29-07-2010, 02:26
کسی نیست جواب بده؟

hoha881
29-07-2010, 09:25
فکر کنم باید روی این تلویزیون های سه بعدی با عینک مخصوص که نگاه کنی بعدش 3بعدی می بینی بازی رو.یعنی اگه تصویر ثابت باشه و تو سرت رو تکون بدی زاویه دیدت تغییر میکنه.

MobinS
29-07-2010, 11:13
نه ، در کل به این جور بازی ها مثل کا آو دیوتی می گن سه بعدی ، درسته که سه بعدی نیتس و توی مانیتوره ، ولی سه بعدی بهشون می گن ، چون توی بازی می شه جلو رفت ، عقب رفت ، چپ رفت و راست ، ولی توی بازی ها دو بعدی فقط میشه چپ و راست بری ، این طوری از همدیگه تفکیک شدن.بازی ها نیمه سه بعدی هم هست ، که مثل خونه هاشون دو بعدین ولی سربازاشون سه بعدی ، مثل جنگ ها صلیبی.
حالا جدیدا یک عینک هایی امدی که با فریم قرمز و آبی چشماتونو یکم چپ می کنه برای همین تصویرو یکم جلو تر می بینید و حس می کنید جلوتر اومده ، این واسه ی خود بازی نیست و یک چیز جانبی هست! پس هیچ وقت نمی گن این بازی مخصوص عینک سه بعدیه!
جدیدا یک گوی هایی اومده کهدیگه کامل کامل سه بعدیه ، قیمتشون حدود 12 میلیون تومان هست و میری توش ، توی گوی میشه صفحه ی مانیتور ، میشه واقعا ، سه بعدی سه بعدی!!! ولی فک کنم واسه 3 و 4 تا بازی بیشتر ساخته نشده باشه ، از جمله GUITAR HERO .
ولی کلا این دوتا چیز ( گوی و عینک) چیز های اضافی هستند. مثلا اگه یک بازی دو بعدی(مثلا سوپر ماریو قارچ خور :دی !) رو با عینک سه بعدی ببینی ، سه بعدی دیده میشه ، ولی ماهیت بازی همون دو بعدیه و زاویه دید بازی همون دو بعدی ثبت میشه ، ملاک مانیتور های معمولی بدون هیچ دستگاه است.

matrix_3s
29-07-2010, 16:44
من از یکی از دوستان شنیدم که این عینکا کلا ضرر داره
چون چشم شما دو نور قرمز و آبی رو میبینه و رنگ سوم که سبز باشه توی مغز تشکیل میشه
اگه اینطوره مغزمون داغون میشه ...............چشم که جای خود داره.........................

aram24
29-07-2010, 18:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سر به این سایت بزنید
جالب هست من که استفاده کردم و لذت بردم