PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال 1 ترابایت

ali_1372
28-07-2010, 21:31
سلام به همه دوستان

من می خوام یه هارد 1 ترابایت برای آرشیو فیلم ها و سریال هام بگیرم که حدود 100 تومن بابتش بپردازم.در ضمن می خوام که سرعتش بالا باشه و همچنین صدا نده و گارانتی هم داشته باشه و حداقل یه 5 تا 6 سالی کار کنه.
خودم گشتم وسه مدل زیر رو پیدا کردم :

HDD WD Retail My Book Essential 1TB Black Usb2.0 ---->99,000
HDD WD Retail My Book Elite 1TB Black Usb2.0 E-Label --- > 121,000
HDD Seagate Retail FreeAgent Desk 1TB Silver Usb2.0 7200RPM --- > 96,000

از بین سه مدل بالا کدومش بهتره؟ اینا صدا هم می دن یا نه؟
گارانتی دارن ؟ از کدوم شرکت ؟ معتبره؟
در ضمن کدومشون سرعت انتقال اطلاعاتشون بالاتره؟

بین دو مدل وسترن که بالا گفتم چرا Elite بیست تومن گرونتره؟ سرعتش بهتره ؟ می صرفه 20 تومن بیشتر بدم اینو بخرم یا نه یکی از اون دو مدل کارم رو راه می اندازه؟ ممنون میشم توضیح بدید.

و آخرین سوالم بین دو مدل Book Essential و Passport Essential چه تفاوتی وجود داره که Passport یه 120 تومن گرونتره؟ فقط به خاطر اینکه 2.5 اینچی یا نه ؟ ممنون میشم توضیح بدید.

با سپاس منتظر جواباتون هستم

ali_1372
29-07-2010, 10:02
سلام به همه دوستان

من می خوام یه هارد 1 ترابایت برای آرشیو فیلم ها و سریال هام بگیرم که حدود 100 تومن بابتش بپردازم.در ضمن می خوام که سرعتش بالا باشه و همچنین صدا نده و گارانتی هم داشته باشه و حداقل یه 5 تا 6 سالی کار کنه.
خودم گشتم وسه مدل زیر رو پیدا کردم :

HDD WD Retail My Book Essential 1TB Black Usb2.0 ---->99,000
HDD WD Retail My Book Elite 1TB Black Usb2.0 E-Label --- > 121,000
HDD Seagate Retail FreeAgent Desk 1TB Silver Usb2.0 7200RPM --- > 96,000

از بین سه مدل بالا کدومش بهتره؟ اینا صدا هم می دن یا نه؟
گارانتی دارن ؟ از کدوم شرکت ؟ معتبره؟
در ضمن کدومشون سرعت انتقال اطلاعاتشون بالاتره؟

بین دو مدل وسترن که بالا گفتم چرا Elite بیست تومن گرونتره؟ سرعتش بهتره ؟ می صرفه 20 تومن بیشتر بدم اینو بخرم یا نه یکی از اون دو مدل کارم رو راه می اندازه؟ ممنون میشم توضیح بدید.

و آخرین سوالم بین دو مدل Book Essential و Passport Essential چه تفاوتی وجود داره که Passport یه 120 تومن گرونتره؟ فقط به خاطر اینکه 2.5 اینچی یا نه ؟ ممنون میشم توضیح بدید.

با سپاس منتظر جواباتون هستم

هیچ کس نبود؟؟؟؟؟؟؟

می خوام برم امروز بخرم ، لطفا راهنمایی کنید

Mehrdadtk
29-07-2010, 11:04
اگر گارنتی می خوای خوب ترنسند ها بهترین گارانتی رو در حال حاضر دارند.
اما سه هارد فوق بستگی به شرکتی داره که امنیت و اعتماد از سخت افزار خود رو گارنتی کرده، نمی شه گفت.ممکنه گارانتی سازگار باشه و یا ...
من HDD WD Retail My Book Elite 1TB Black Usb2.0 E-Label پیشنهاد می کنم.چرا که Seagate سری جدیدشو خیلی ضعیف کار کرده و منی که ازش استفاده میکنم خیلی ناراضیم.:41:

ali_1372
29-07-2010, 11:49
اگر گارنتی می خوای خوب ترنسند ها بهترین گارانتی رو در حال حاضر دارند.
اما سه هارد فوق بستگی به شرکتی داره که امنیت و اعتماد از سخت افزار خود رو گارنتی کرده، نمی شه گفت.ممکنه گارانتی سازگار باشه و یا ...
من HDD WD Retail My Book Elite 1TB Black Usb2.0 E-Label پیشنهاد می کنم.چرا که Seagate سری جدیدشو خیلی ضعیف کار کرده و منی که ازش استفاده میکنم خیلی ناراضیم.:41:

ممنون من هم نظرم روی همین بود چون هم یه خورده جمع و جور تره هم قابلیت رمز گذاری داره.

من یه چند تا سوال دیگه برام پیش اومده ممنون میشم جوابمو بدین :

1-من یه جایی خوندم که گفته بود مدل های 3.5 اینچی توسط تلویزیون ، ریسیور و یا دی وی دی پلیر شناخته نمی شه . آیا این مطلب درسته؟
2-بعدش این بافر اصلا چی هست؟ 32 با 64 چقدر تفاوت دارن؟
3-این مدل وسترن که گفتم ، صداش در چه حد؟ اصلا صدا میه ؟ داغ زیاد می کنه یا نه؟
4-کارایی وسترن خوبه ؟ تا 5 تا 6 سال راحت که میره ؟
5-مدل پاسپورت فقط به خاطر 2.5 اینچی بودن 120 تومن گرونتره یا مزایای دیگه ای هم داره؟

با سپاس
منتظرم