مشاهده نسخه کامل
: از دوستان کسی مصاحبه آموزش و پرورش نداشته؟
oranoos_92
28-07-2010, 20:37
سلام
دوستان کسی این چند روزه واسه استخدامی آموزش و پرورش مصاحبه علمی نداشته؟
یا اقوامتون داشته باشه؟
اگه داشتید ممنون میشم بفرمائید چی ها میپرسند
با تشکر
shir_farhad
28-07-2010, 20:41
من داشته بیدم جیگر.
مسائل روز مخصوصا از نوع رنگی مربوط به سال گذشته و ...
قران می خونی؟
نماز می خونی؟
سینه زنی میری؟
چرا ریش تو با تیغ می زنی؟
....
و از این قبیل مسائل.
دوستم داشت. اول ازش خواسته بودن که چند آیه قرآن بخونه . بعد هم سوالهای مختلفی بود ، خیلی وارد مسائل احکام نشده بودن و بیشتر رو مسائل فرهنگی مانور داده بودن. مثلا برایه مقابله با غرب زدگی چه باید کرد.و کلی هم سوال در مورد مهارت های تدریسو ویژگیهایه معلم خوب و نحوه برخورد با دانش آموران نا آرام. البته بسته به مصاحبه گر فرق می کرده.
oranoos_92
29-07-2010, 06:58
دوستم داشت. اول ازش خواسته بودن که چند آیه قرآن بخونه . بعد هم سوالهای مختلفی بود ، خیلی وارد مسائل احکام نشده بودن و بیشتر رو مسائل فرهنگی مانور داده بودن. مثلا برایه مقابله با غرب زدگی چه باید کرد.و کلی هم سوال در مورد مهارت های تدریسو ویژگیهایه معلم خوب و نحوه برخورد با دانش آموران نا آرام. البته بسته به مصاحبه گر فرق می کرده.
ممنون بخشید چه رشته بوده دوستتون که مهارت های تدریس را ازش پرسیدن؟
انگار مصاحبه رو انجور که اعلام کردند حذف کردند .
اونجوری که من پرسیدم از تمامی کسانی که برایه شغل دبیری پذیرفته شدن پرسیده بودند و حتی از بچه های حقوق هم که برایه مشاور حقوقی اومده بودن هم پرسیدن. البته آزمون عملی هم داشته.
Raptor 2009
03-08-2010, 15:31
من داشتم
6 نفر بودن ه سوال میپرسیدن
اول از همه قران رو از روی کتاب خوندم بعد سوالات شروع شد درباره خودم اخلاقم زندیگی شخثیم بعدش اخرین تاب غیر درسی که خوندم هنرهایی که دارم
بعد درباره حق وتو ..سوال کردن نمازهای واجب نماز احتیاط رو توضیح خواستن خلاصه 45 دقیقه میپرسیدن....
malaki_mall
12-08-2010, 13:03
دوستان کسی اطلاعات جدیدی نداره؟
کسی هست که به هسته گزینش دعوت شده باشه؟
farshidshd
12-08-2010, 13:14
بعد از مصاحبه مگه بازم دعوت میکنن؟
malaki_mall
12-08-2010, 13:19
ظاهرا اونایی که ابهامی تو پرونده شون باشه بعد از مصاحبه دعوت کردن.
malaki_mall
12-08-2010, 13:34
به ما رو باش رو دیوار کی یادگاری می نویسیم؟:13:
برادرم با دوستش برای مشاوره مصاحبه دادن..دوستش رو دوباره خواستن...ولی برادر من رو نخواستن!!!!!!!
من هم فکر میکنم اونهایی که ابهام داشتن رو خواستن.
پسر عموم هم برای اموزش ابتدایی دوباره خواستن(که میگفت کلا در مورد خانواده سوال کردن و مثلا اخرین بار کی راهپیمای رفتی..)
malaki_mall
12-08-2010, 18:54
خب حق دارن.
به حول قوه قلمی، به تکنولوژی قوه نیم قلمی هم دست پیدا خواهیم کرد با این همه تحقیقات.:13:
farshidshd
13-08-2010, 11:32
خب اونایی که آدرس و شماره ای از همسایه ها ندادن یا درست نبود رو خواستن
برای ما که اومدن تحقیق توی محل !
malaki_mall
13-08-2010, 13:01
یعنی اونایی رو که هسته خواسته تشون ردن دیگه؟
farshidshd
13-08-2010, 13:32
یعنی اونایی رو که هسته خواسته تشون ردن دیگه؟
نه همچین چیزی نیست.
خواستنشون تا یه سری ابهام ها برطرف بشه.
malaki_mall
13-08-2010, 13:35
آخرش معلوم شد نتایج رو میخوان کی اعلام کنن؟
farshidshd
13-08-2010, 13:47
اوایل شهریور ماه
سلام بر معلمان آينده
والا مصاحبه 4 مرحله داشت،به نظر من كه تعادل وجود نداشت.
قسمت عمومي من كه 15 مين بيشتر طول نكشيد!!!!!!!
جدي؟ مطمئني اوايل شهريور اعلام ميكنن؟
رشته من كامپيوتره،شما چطور مصاحبه داديد؟
خب اونایی که آدرس و شماره ای از همسایه ها ندادن یا درست نبود رو خواستن
برای ما که اومدن تحقیق توی محل !
برای دوست برادرم اومدن از همسایه هاشون تحقیق کردن ولی بازم خواستنش!!!!!!
برای برادرم که فقط از یک نفر تحقیق کردن و به محل نیومدن دوباره نخواستنش!!!!!!
خدا کنه اونهایی که خواستن قبول شده ها نباشن:13:
oranoos_92
14-08-2010, 15:51
واسه من هم اومدن تو محل تحقیق
نتایج هم روزنامه خراسان نوشته بود آخر مرداد اعلام میشه
امیدوارم موفق بشید همگی
سلام
یا اقوامتون داشته باشه؟
با تشکر
سلام من چهار سال پیش مصاحبه آموزش پرورش دادم ولی رد شدم :31:
قرآن خوندن
سوال درمورد اشخاص گنده مملکت
دلیل اینکه میخوای آموزش پرورش استخدام بشی
چه جوری با دانش آموز رفتار میکنی؟
چند تا سوال در مورد خودت و خونوادت می پرسن
به چه چیزایی علاقه داری
اعتقاداتت چه جوریه؟
بیشتر سعی میکنن وارد جزئیات بشن تا اینکه کلی در مرود چیزی بپرسن .
راستی اطلعات عمومی هم یادت نره
امیوارم موفق باشی گلم :40:
نتایج مصاحبه های تخصصی از طریق وزارت آموزش و پرورش اعلام می شود و پذیرفته شدگان در رشته های مختلف از ابتدای مهر در 27 منطقه آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران مشغول به کار می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: نتایج مصاحبه حدود 5400 پذیرفته شده آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در حوزه این اداره کل، حداکثر تا دو هفته آینده اعلام می شود.
سیدعلی یزدی خواه در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: نتایج مصاحبه های تخصصی از طریق وزارت آموزش و پرورش اعلام می شود و پذیرفته شدگان در رشته های مختلف از ابتدای مهر در 27 منطقه آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران مشغول به کار می شوند.
وی گفت: برای جذب حدود 5400 نیرو از میان سه برابر این ظرفیت یعنی حدود 17 هزار پذیرفته شده در مرحله نخست آزمون استخدامی، مصاحبه های تخصصی از 2 مرداد در 10 شهرستان استان تهران آغاز شد که آخرین مرحله آن تا پس فردا ادامه دارد.
منبع:تابناک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نگار جان زمان آرمون تخصصي تموم شده.:20:
ميشه لطف كني بگي،از طريق اينترنتي اعلام ميكنن چه كساني قبولند؟ مشخص ميشه كه به چه دليل رد شدي؟ منظورم اينه كه بحث نمره وجود داره؟
اگه امكان داره و اگه تمايل داري مي توني بگي به نظر خودت دليل قبول نشدنت چي بوده؟
ممنون
سلام من كه نمي تونم پيام خصوصي بزنم نگار جان اگه خواستي شما بزن:46:
با سلام خدمت دوستان.آقا من خانمم قبول شده.اول رفتیم تطبیق مدارک.بعد معاینه پزشکی.فداش آزمون تخصصی گرفتند هم کتبی هم عملی.پس فرداش مصاحبه عمومی(احکام).تا اینکه دوباره از هسته گزینش تماس گرفتند و پنج شنبه 21 صبح 11 رفتیم دوباره مصاحبه احکام .که در کل عالی بوده.والا دیگه نمیدونم چی میشه.به ما که گفتند این برای تکمیل پرونده هستش.بعد پرونده ها به تهران ارسال میشه.حتی من از روابط عمومی پرسیدم که میگن اونهایی که مشکل دارند دوباره به هسته گزینش دعوت شدند.گفت همچین چیزی دروغه محض.و پرسیدم که آیا همه قبولشدگان دعوت میشن؟؟گفتن نه.اصلا خیلی گنگه.یکی هم میگفت اینایی که اونجا دعوت شدن دیگه قبولیشون نهایی شده.البته اینم بگم که سهمیه دار هستش(جانبازی)انشاله که همه قبول بشن.در ضمن من از افراد و دبیران پرسیدم گفتن اگر کسی به هسته گزینش دعوت بشه یعنی 99 % کارش حله.چون میگفتند ما هم این مراحل رو طی کردیم.اصل کاری تو هسته های گزینشه.
برای دوست برادرم اومدن از همسایه هاشون تحقیق کردن ولی بازم خواستنش!!!!!!
برای برادرم که فقط از یک نفر تحقیق کردن و به محل نیومدن دوباره نخواستنش!!!!!!
خدا کنه اونهایی که خواستن قبول شده ها نباشن:13:
دستت درد نکنه دوست عزیز آرزوی خوبی بکن.مگه اونا انسان نیستن؟عین شما جوون هستن.
malaki_mall
16-08-2010, 18:51
با سلام خدمت دوستان.آقا من خانمم قبول شده.اول رفتیم تطبیق مدارک.بعد معاینه پزشکی.فداش آزمون تخصصی گرفتند هم کتبی هم عملی.پس فرداش مصاحبه عمومی(احکام).تا اینکه دوباره از هسته گزینش تماس گرفتند و پنج شنبه 21 صبح 11 رفتیم دوباره مصاحبه احکام .که در کل عالی بوده.والا دیگه نمیدونم چی میشه.به ما که گفتند این برای تکمیل پرونده هستش.بعد پرونده ها به تهران ارسال میشه.حتی من از روابط عمومی پرسیدم که میگن اونهایی که مشکل دارند دوباره به هسته گزینش دعوت شدند.گفت همچین چیزی دروغه محض.و پرسیدم که آیا همه قبولشدگان دعوت میشن؟؟گفتن نه.اصلا خیلی گنگه.یکی هم میگفت اینایی که اونجا دعوت شدن دیگه قبولیشون نهایی شده.البته اینم بگم که سهمیه دار هستش(جانبازی)انشاله که همه قبول بشن.در ضمن من از افراد و دبیران پرسیدم گفتن اگر کسی به هسته گزینش دعوت بشه یعنی 99 % کارش حله.چون میگفتند ما هم این مراحل رو طی کردیم.اصل کاری تو هسته های گزینشه.
اون یه درصد باقیمونده چیه اونوقت؟
دستت درد نکنه دوست عزیز آرزوی خوبی بکن.مگه اونا انسان نیستن؟عین شما جوون هستن.
منظور من این نبود که اونها ادم نیستن..
اگر اونهایی که 2 باره رفتن برای مصاحبه قبول شده ها باشن..اون بدبختهایی که دفعه دوم نخواستنشون باید از همین الان خود کشی کنن....
منظور من این نبود که اونها ادم نیستن..
اگر اونهایی که 2 باره رفتن برای مصاحبه قبول شده ها باشن..اون بدبختهایی که دفعه دوم نخواستنشون باید از همین الان خود کشی کنن....
من نمیدونم ای اموزش پرورش اگه واسه استخدام پارتی بازی نمیکنه و مسایل سیاسی رو دخالت نمیده چرا از اول همه
شرایط و مراحل رو اعلام نمیکنه؟
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۷۵ درصد مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش انجام شده است و با انجام مراحل بعدی، نتایج نهایی تا آخر مرداد اعلام میشود.
وحید کیارشی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به جزییات برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: تاکنون آزمون اختصاصی شامل مصاحبه و آزمون عملی سهچهارم افراد پذیرفته شده در آزمون اولیه آموزش و پرورش، انجام شده است.
وی افزود: بعد از انجام مصاحبه افراد باقیمانده و اعلامنظر هستههای گزینش استانها، تا آخر مرداد اسامی برگزیدگان جهت تأیید از سوی هیئت عالی گزینش وزارت آموزش و پرورش به تهران ارسال خواهد شد تا این هیئت در اسرعوقت نظر خود را اعلام کند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: پس از تأیید فرآیند مصاحبه انجام شده در استانها از سوی هیئت عالی گزینش وزارتخانه، در نهایت اسامی پذیرفتهشدگان اعلام خواهد شد که در این میان ۱۰ درصد از صاحبان نمرههای بالا نیز به عنوان ذخیره در نظر گرفته خواهند شد تا در صورت انصراف نفرات اصلی، نسبت به جایگزینی آنها اقدام شود.
* صدور احکام استخدامی پذیرفته شدگان تا پیش از شروع سال تحصیلی
کیارشی گفت: احکام شغلی پذیرفتهشدگان پس از اتمام کارهای مربوط به مصاحبه بلافاصله صادر میشود و پس از آن در شهریور دورههای آموزش ضمن خدمت را پشت سر خواهند گذاشت که البته اگر وضعیت استخدامی افرادی تقریباً قطعی شده باشد میتوانند وارد دوره آموزشی شوند تا احکام آنها صادر شود.
وی تصریح کرد: پیش از شروع سال تحصیلی هم احکام پذیرفتهشدگان صادر و هم محل خدمت و مدرسه آنها مشخص خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر توجه به مؤلفههایی از جمله وضعیت ظاهری، تست شخصیت، اعتماد به نفس، سلامت جسمانی و نیز توان تدریس در رشته پذیرفته شده خاطرنشان کرد: وزن نمرات و شیوه ارزشیابی، طی دستورالعملهایی به اداره آموزش و پرورش استانها ابلاغ شده است و فرزندان شهدا و جانبازان نیز به استانها معرفی شدهاند و طبق قانون پس از تأیید صلاحیتهای معلمی باید آنها را به کار بگیریم.
کیارشی خاطرنشان کرد: مجموعه این اقدامات زمانبر خواهد بود و برآورد ما این است که تا آخر مرداد به طول خواهد انجامید و پس از آن پذیرفته شدگان در دورههای آموزش ضمن خدمت شرکت میکنند.
varriorman
17-08-2010, 09:32
راستش من خودم مصاحبه نکردم ولی یکی از اشناها رفته بود
یکی از سوالات این بوده که قنوت نماز عید فطر رو از حفظ بخون:27:
shir_farhad
17-08-2010, 20:34
از منم پرسیدن توی قنوت چه دعاهایی می خونی؟:27:
سلام
واي از من بيچاره پرسيد چه رنگي رو دوستداري گفتم سبزززززززززززززز
خداي من،من اصلا موج سبزي نبودم:19: گفت پس چرا امروز سبز نپوشيدي؟چرا سياه پوشيدي. منم حرصم گرفت گفتم خاص امروز بود كه اينطوري بپوشم،روانشناسش مرد بود،قاطي داشت خودش. ولي فهميد موج سبزي نيستم. ولي كلا اين طرز برخورد نبود كه داشتن انگار داشت بازجويي از آدم ميكرد.
انشالله هر كس لايق هست قبول شه:40:
با سلام خدمت دوستان .....
والا دوست منم بعد آزمون تخصصي هسته گزينش خواست،ولي كارش 1 ساعت طول كشيد.ببخشيدااااا ولي پدرشو در آوردن انقدر سوال پرسيدن! گفتن تمام ذكرها و سوره هاي نماز رو بايد به عربي بنويسي... با مردم عادي طور ديگه برخورد ميكنن.
من فكر نمي كنم كساني كه هسته ي گزينش ميرن كارشون 99 درصد قبول باشه، از كجا معلوم همه اونايي كه سهميه دارن،شايسته معلمي باشن ؟؟؟؟؟ پس سهميه فقط مهم نيست!!!!!!
انشالله جواب مياد،خوشحالم پروردگاري دارم كه اميدوارم ميكنه.هميشه معجزاتشو ديدم...
دوستان هر كس قبول شد لطفا اعلام كنه،ببينيم آزمون كيا رو قبول كرده!!!
oranoos_92
18-08-2010, 08:53
تا هفته آینده اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش
تهران ، شبکه خبر ، اجتماعی - جامعه 27 مرداد 1389 09:30
رئیس آموزش و پروررش شهرستانهای تهران گفت : نتایج آزمون استخدامی تا هفته آینده اعلام می شود.
سید علی یزدیخواه افزود: مصاحبه تخصصی و گزینش 90 درصد از پذیرفته شدگان تمام شده و فقط 10 درصد باقی مانده اند که تا پایان هفته آینده بررسی صلاحیت آنان نیز تمام می شود.
مصاحبه تخصصی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از سی ام تیر آغاز شده بود و قرار بود تا پانزدهم مرداد نتایج اعلام شود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستانهای تهران به خبرگزاری مهر گفت : نتایج نهایی مصاحبه های تخصصی را از طریق وزارت آموزش و پرورش اعلام می کنیم.
یزدیخواه افزود: افراد پذیرفته شده در مصاحبه تخصصی با گذراندن دوره های آموزشی از ابتدای مهر در کلاس های درس حضور پیدا می کنند.
پنج هزار و 200 نفر در شهرستان های استان تهران طی مصاحبه تخصصی آموزش و پرورش استخدام می شوند.
کسی میدونه قضیه این مصاحبه سوم دیگه چیه؟
اگه قرار بود مصاحبه سوم درکار باشه چرا از اول نگفتند؟
تو اون مصاحبه چی پرسیدند؟
اخه واسه ما مصاحبه اول مربوط به گزینش میشد که مسایل احکام ازم هیچی نپرسید فقط از امریکا و ولایت فقیه پرسید و گفت قران بخونم ولی چیز دیگه ایی نپرسد
من خودم فکر کنم چون که تا حالا فقط یه بار انتخابات شرکت کردم اون هم دور پیش بوده واسه همین من رو رد کردند
oranoos_92
18-08-2010, 11:54
اخه واسه ما مصاحبه اول مربوط به گزینش میشد که مسایل احکام ازم هیچی نپرسید فقط از امریکا و ولایت فقیه پرسید و گفت قران بخونم ولی چیز دیگه ایی نپرسد
من خودم فکر کنم چون که تا حالا فقط یه بار انتخابات شرکت کردم اون هم دور پیش بوده واسه همین من رو رد کردند
من که هر چی رفیق داشتم دو مصاحبه ای بودن
نه اصلا اينطور نيست! موقع كپي شناسنامه اصلا مهرهاي شناسنامه ام نيافتاده،پس اين قضيه نيست!
شما سهميه داشتي؟ معمولا از كساني كه سهميه دارن احكام نمي پرسن!
shir_farhad
18-08-2010, 16:04
منم که رفتم هسته خیلی سوال پیچم نکردن.
گفتن فعالیت فرهنگی داشتی؟(عضو بسیج):2:
گفتن مسجد میری؟ گفتم نه
گفتن نماز جمعه شرکت می کنی؟ گفتم نه
گفتن تو انتصابات شرکت می کنی؟ گفتم بعله (تو 10 سال گذشته 2 با رای ریختم 80 و 84)
والا دوست منم بعد آزمون تخصصي هسته گزينش خواست،ولي كارش 1 ساعت طول كشيد.ببخشيدااااا ولي پدرشو در آوردن انقدر سوال پرسيدن! گفتن تمام ذكرها و سوره هاي نماز رو بايد به عربي بنويسي... با مردم عادي طور ديگه برخورد ميكنن.
من فكر نمي كنم كساني كه هسته ي گزينش ميرن كارشون 99 درصد قبول باشه، از كجا معلوم همه اونايي كه سهميه دارن،شايسته معلمي باشن ؟؟؟؟؟ پس سهميه فقط مهم نيست!!!!!!
انشالله جواب مياد،خوشحالم پروردگاري دارم كه اميدوارم ميكنه.هميشه معجزاتشو ديدم...
چه جالب.مگه دوست شما زبانشون عربیه؟بیچاره!!!بابا اینا دیگه کین؟؟؟ یکی نیست بگه بابا اگر قرار بود قبولشدگان مسلط به تمام اصول دینی باشند خوب دیگه از اول میشدند طلبه دیگه....:2:نه واسه خانم بنده خیلی راحت گرفتن .البته اونطوری که میگفت.از نمازهای واجب پرسیدند.فاصله شهر تا استان چند کیلومتره...نماز شکسته چیه؟ روزه ات رو امروز چه جوری میگیری؟نماز جمعه چند رکعته؟قاعده اش چیه؟ تیمم چه جوریه؟ تیمم چه زمانی اتفاق میافته؟تو ماه رمضون کدوم امام شهید شده؟ روز قدس چه روزیه و کی؟ولایت فقیه یعنی چه؟از اقوامتون کسی شهید یا جانباز هست/؟؟راهپیمایی میری؟رفتی؟یک آیه از قرآن به انتخاب خوت بخون.قنوت رو بخون.و...... ولی با این همه چون من قبلا پیش بینی کرده بودم خیلی آماده بردمش مصاحبه که خوشبختانه عالی بوده.ولی شنیدم که از اونای دیگه خیلی سخت گرفته بودن.مثلا قنوت نماز جمعه رو از حفظ بخون.:27:ولی از حرفهای شما میشه فهمید که اشخاص هم سوالاتشون متفاوته.فردا هم اگر قبول نشد یارو.خودش میفهمه که دلیلش چیه /.امیدوارم همه کسانی که زحمت کشیدن موفق بشن.
oranoos_92
21-08-2010, 17:52
وایییییییی از این آموزش و پرورشبا این مسخره بازیشون
هی میگن این هفته-اون هفته
گفته بودن اواخر مرداد اعلام میکنیم
حالا دوباره:
ماراتن استخدام آموزش و پرورش وانتظار داوطلبان!
تهران ، شبکه خبر ، گفتگو - گفتگو 30 مرداد 1389 13:45
به گفته مسئولان اموزش و پرورش در کمتر از دو هفته دیگر نتایج مرحله دوم ازمون استخدام اموزش و پرورش اعلام خواهد شد .
در این مرحله از بین 120 هزار ،یک سوم انها یعنی 40 هزار به استخدام اموزش و پرورش درخواهند امد . اما سوالی که برای 80 هزار باقیمانده همانند حدود 480 هزار نفری که در مرحله اول گزینش نشدند مطرح خواهد شد این است که چرا انها استخدام نشده اند ؟
این سوال در پرسش هایی که این افراد هنگام اعلام نتایج مرحله اول به طرق های مختلف با شبکه خبر در میان گذاشته اند ،نمایان است .
بی تردید قانع کننده ترین پاسخ برای این افراد اعلام کارنامه توام با ریز نمرات و رتبه انهاست تا فرد با کسب اطلاع از موقعیت دقیق خود در بین دواوطلبان سراغ برخی شک و شبهات نرود .
این تجربه موفقی است که سالها در خصوص داوطلبان کنکور اجرا می شود و حتی افرادی که موفق نمی شوند از سد کنکور عبور کنند ، حداقل این امکان را می یابند که از نقاط ضعف و قوت خود مطلع شوند و ان را در ازمون سالهای بعد مد نظر قرار دهند .
از اینرو با توجه به تعداد زیاد داوطلبان شرکت کننده در آزمون استخدامی اموزش و پرورش که در نوع خود یک کنکور و ماراتن علمی بود طبعا این انتظار وجود دارد که نتایج مرحله دوم و نهایی استخدامی این وزارتخانه توام با ریزنمرات دواطلبان در سایت قرار داده شود تا از شکل گیری هرگونه شک و شبهه جلوگیری شود .
همچنین از انجا که خیلی از داوطلبان در تماس هایی که با شبکه خبر داشتند موفق نشده بودند از موقعیت خود در مرحله اول ازمون استخدامی مطلع شوند ، لذا درج کارنامه این دسته از داوطلبان نیز ضروری به نظر می رسد .
انچه در این میان سوال بر انگیز است امتناع مسئولان اموزش و پرورش از پاسخ به این درخواست هاست .
گفتنی است ازمون استخدام 40 هزار معلم جدید در اموزش و پرورش با فراز و فرودها و با بحث هایی درباره کمیت و کیفیت مستخدمین همراه بوده است .
وزیر آموزش و پرورش در 15 اسفند 88 با اعلام خبر استخدام 40 هزار نیروی جدید درباره نحوه توزیع مستخدمین گفت :از این تعداد 20 هزار معلم ورزش، 10هزار مشاور تحصیلی و 10هزار نیروی متخصص فنی، علوم پایه و ابتدایی هستند که از مهر سال آینده فعالیت خود را آغاز خواهند کرد .
اعلام این خبر در رسانه های داخلی، خوشحالی زیادی برای آن دسته از مشتاقان فعالیت در سنگر تعلیم و تربیت بوجود آورد که پس از آن همه کسانی که آرزوی کار در آموزش و پرورش را داشتند اخبار آن را برای زمان برگزاری و شرایط آن برای عقب نماندن از این قافله دنبال می کردند.
پس از گذشت 45 روز از اعلام اولین خبر در این باره، وزیر آموزش و پرورش در 30 فروردین 89 اعلام کرد: فراخوان استخدام در آموزش و پرورش به زودی از طریق روزنامه ها در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت و عملیات اجرایی برگزاری آزمون استخدامی مراحل پایانی را طی می کند.
اعلام این خبر از سوی وزیر یک گام متقاضیان را برای شرکت در "ماراتن بزرگ" آموزش و پرورش نزدیک تر کرد و همه خود را یک پله برای صعود بالاتر دیدند.
دوباره پس از گذشت یک هفته، در 7 اردیبهشت 89 آقای وزیر گفت: نام نویسی از داوطلبان شرکت در آزمون استخدامی این وزارتخانه 12 اردیبهشت آغاز می شود و پیش بینی کرد، ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدامی 40 هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش با استقبال بسیار زیاد متقاضیان مواجه شود.
انتشار این خبر داوطلبان را اندکی امیدوار کرد و آنها ساعت ها و ثانیه ها را می شمردند تا موعد ثبت نام فرا رسد آقای وزیر 12 اردیبهشت، از آغاز ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: داوطلبان ورود به وزارت آموزش و پرورش می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای ثبت نام اقدام کنند.
برای داوطلبانی که پس از مدت ها در انتظار چنین رخداد مهمی بودند لحظات به سختی سپری می شد و حال که این فرصت پیش آمده بود باید آن را غنیمت می شمردند و از لحظه لحظه فرصت ها برای مرور کتاب های درسی و افزایش سطح علمی خود استفاده می کردند تا خدای نکرده از قافله درس خوان ها در زمان اعلام نتایج عقب نمانند.
تا اینکه زمان برگزاری آزمون فرا رسید و به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش 600 هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند.
وزیر آموزش و پرورش هم گفته بود: این آزمون نخستین بار در ایران با این ظرفیت پذیرش برگزار می شود.
حال پس از گذشت 5 ماه از انتشار اولین خبر استخدام نیروی جدید در آموزش و پرورش، همه 600 هزار نفر شرکت کننده در این آزمون منتظر اعلام نتایج و مطمئن شدن از موقعیتشان در این رقابت نفس گیر هستند .
سلام دوستان عزيز
الان يك ماهه كه از مصاحبه من ميگذره،به خدا مي خواستم براي ارشد بخونم چرا با ما بازي ميكنيد!!!!!!!!!!!!! انتظار چقدر بده!!! چند وقته ميخوام برنامه ريزي براي ارشد كنم دل و دماغ ندارم... اين چه حس بديه!!! دوستم به خاطر مشكلي كه براي مصاحبه تخصصي پيش اومده بود،تازه 24ام رفت آزمون تخصصي داد،تازه ميگفت تا 28 هم ادامه داشته و يك سري ها تازه فرم اطلاعات فردي پر مي كردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!:18: كاشكي از اول قبول نميشدم! خيلي اوضاع روحيم ريخته به هم،بچه ها برام دعا كنيد.من چرا انقدر نااميد شدمممممممم.افسردگي گرفتم!!! تو رو خدا توي اين ماه مبارك برام دعا كنيد.كي اين كابوس تلخ تموم ميشه!!!!!!!!!!! :41:
دلم خيلي وقت گرفته،يعني اينم آزمون الهي هستش؟ خدايا چرا انقدر از من آزمون هاي سخت ميگيري؟؟؟؟؟ بچه ها واقعا من نمي دونم چم شده؟ خدا شفام بده:45::37:
فکر کنم بد جوری توش موندند و نمیدونند با این همه نیروی جدید چیکار کنند
در ضمن وقتی که واسه مصاحبه اسم ها رو اععلام کردند تو استان ما خیلی از رشته ها از سه برار بیشتر بود و حدودا 4 برابر ظریت رو اعلام کرده بودند
shir_farhad
22-08-2010, 13:51
راستی عین دانشگاه ها بازار ازدواج های همکاری هم گرم میشه؟ :40:
واقعا شورش رو در آوردن دیگه:2:
هیچ نگران نباشین دارن برای حق التدریسی های زیر 6 سال سابقه کارنامه سازی می کنن.
پس با خیال راحت به زندگی تون برسین.:7:
shir_farhad
22-08-2010, 16:07
یعنی این خبر صحت داره؟ 2 هفته دیگه؟ پس بیخیال.:2:
نتايج نهايي آزمون استخدامي آ.پ !
1389/06/01
ارشاد استعدادي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» درباره زمان اعلام نتايج نهايي آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: نتايج نهايي آزمون استخدامي اين وزارتخانه همچنان در دست بررسي است اما هنوز به جمعبندي نهايي نرسيده است.
وي افزود: با برگزاري مرحله نخست آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش، هماكنون اقدامات مربوط به مصاحبه تخصصي اين آزمون در حال انجام است اما تاكنون به جمعبندي نهايي نرسيده است.
استعدادي با اشاره به برگزاري جلسات «كميته ويژه پيگيري» در وزارت آموزش و پرورش به رياست قائممقام وزير در امور استانها براي پيگيري اجرايي شدن مصوبات، تعهدات و برنامههاي در دست اقدام اين وزارتخانه تصريح كرد: موضوع آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش فعلاً مشمول بررسي در اين كميته نميشود چرا كه تاكنون در زمانبندي اين آزمون مشكلي وجود نداشته و اگر مشكلي در اين رابطه به وجود بيايد كميته ويژه با پيگيري از مسئولان مربوطه وارد عمل ميشود.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به تأكيد وزير آموزش و پرورش، تمام ادارات كل آموزش و پرورش استانها با قدرت، ظرافت و رعايت امانتداري در حال انجام امور مربوط به مصاحبه اين آزمون استخدامي هستند.
oranoos_92
25-08-2010, 04:08
تو چند تا سایت دیدم کاربراشون نوشته بودن جمعه یا پنج شنبه این هفته نتایج اعلام میشه
سلام
من برایه دوستم می پرسم:
نمیدونم از کجا شنبده که سر قضیه حق التدریسی ها ، آموزش و پروزش تو محذوریت ( درست نوشتم ؟؟؟) مونده و نمیدونه چی کار کنه و شاید خیلی از آزمونی ها که سهمیه آزاد بودن رو به بهانه ای رد کنه.
میگم که اینو شنیده و اصلا معتبر و موثق نیست. حالا یه عده غش نکن یه هو.. می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره در این مورد؟
oranoos_92
26-08-2010, 13:43
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۰
تهران- مديركل دفتر آموزشهاي فني و حرفهاي و كاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: اسامي حدود هفت هزار نفر از نيروهاي فني پذيرفته شده در آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش هفته آينده اعلام ميشود.
محمد شريف زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا اظهار داشت: به محض اعلام اسامي نفرات برگزيده، كلاسهاي ضمن خدمت اين دسته از فرهنگيان قبل از بازگشايي مدارس، برگزار ميشود.
وي افزود: چنانچه نياز باشد نيروهاي پذيرفته شده در آزمون استخدامي در دورههاي ديگر كلاسهاي ضمن خدمت شركت كنند، اين كلاسها در طول سال تحصيلي آينده برگزار خواهد شد.
شريف زاده گفت: موضوع كلاسهاي ضمن خدمت نيروهاي فني، علاوه بر كلاسهاي تخصصي و عمومي، شامل آموزشهاي كلاس داري و روش تدريس نيز است.
مديركل دفتر آموزشهاي فني و حرفهاي و كاردانش وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: از بين ۴۰هزار نيروي پذيرفته شده در آزمون استخدامي آموزش و پرورش، حدود هفت هزار نفر آنان در رشته فني بكار گرفته ميشوند.
شريف زاده افزود: همچنين از بين ۲۶هزار نفر از نيروهاي حق التدريسي كه امسال استخدام ميشوند، بخشي از آنان در رشته فني بكارگرفته ميشوند.
farshidshd
27-08-2010, 11:00
چرا خبرتون کامل نیست؟؟
oranoos_92
27-08-2010, 11:14
چرا خبرتون کامل نیست؟؟
shir_farhad
27-08-2010, 12:59
کسی خبر جدیدی نداره؟
منم فنی ام.:31:
oranoos_92
27-08-2010, 14:41
کسی خبر جدیدی نداره؟
منم فنی ام.:31:
این آموزش و پرورش خیلی مسخره است
هر کردومشون هرجا یه خبرنگار ازشون چیزی میپرسه یه چیزی میگن!
امروز دیگه وزیر گفت:
[ وزير آموزش و پرورش : زمان مشخصي براي اعلام نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اعلام نميكنيم:41:
وزير آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام شده براي جمعبندي نهايي نتايج آزمون استخدامي اين وزارتخانه گفت: روز و زمان مشخصي را نميتوانيم براي اعلام نتايج نهايي اين آزمون اعلام كنيم
حميدرضا حاجيبابايي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس توانا، درباره اعلام نتايج نهايي آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: هم اكنون اين موضوع با قدرت در وزارت آموزش و پرورش در دست پيگيري است و تمام تيمهاي كارشناسي مرتبط با اين آزمون نيز از روز چهارشنبه تاكنون در وزارتخانه مستقر شدهاند و تمام كساني را كه مرتبط با اين كار هستند، از سطح كشور فراخوان كردهايم و تمام آنها تلاش ميكنند تا در چند روز آينده به يك جمعبندي مشخصي برسند؛ اما نميتوانيم روز و زمان خاصي را براي اعلام نتايج نهايي مشخص كنيم.
وي ادامه داد: انجام اين كار بسيار سخت است و از طرفي علاقمنديم كه هيچ حقي از كسي ضايع نشود؛ بنابر اين كارهايي را كه در آموزش و پرورش استانها انجام شده است، كارهاي بينظير و مصاحبههاي سنگيني بوده است.
حاجيبابايي درباره زمان برگزاري كلاسهاي آموزش بدو خدمت پذيرفتهشدگان تصريح كرد: به صورت مقدماتي كلاسهاي آموزش پيش از ورود به كلاس براي اين افراد برگزار ميشود و پس از آن در حين خدمت و در طول سال تحصيلي نيز اين كلاسها ادامه خواهد يافت.
وزير آموزش و پرورش درباره شكايات احتمالي شركتكنندگان نسبت به برگزاري آزمون گفت: در اين مورد شكايتي نداشتهايم و تمام تلاش ما اين بوده است كه تمامي شركتكنندگان مطمئن شوند كه آموزش و پرورش تمام توان خود را براي برگزاري صحيح اين آزمون بكار گرفته است و هيچ اشتباهي به صورت عمدي صورت نميگيرد.
مشكلي براي استخدام معلولان در آموزش و پرورش نداريم
---------------------------------------------------------------------
وزير آموزش و پرورش در پاسخ به اين پرسش كه موضوع اعمال سهميه 3 درصدي استخدام معلولان در آموزش و پرورش به كجا منتهي شده است، تصريح كرد: در اين رابطه به اندازه كافي توضيح دادهايم و مشكلي از اين نظر نداريم؛ بنابر اين هر چيزي كه در قانون باشد، همان را مورد عمل قرار ميدهيم.
حاجيبابايي درباره خبرهاي مطرح شده مبني بر دستور ابلاغ سهميه3 درصدي استخدام معلولان از سوي معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيسجمهور خاطرنشان كرد: اگر اين موضوع ابلاغ شود و به صورت قانون درآيد، ما نيز آن را دنبال ميكنيم و براي استخدام افراد واجد شرايط هيچ مشكلي نداريم.
جمعه 5 شهریور 1389 منبع: خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کد خبر:5805
قبلا قرار بود ده هزار نفر رو در رشته فنی استخدام کنند .
چی شد یه دفعه گفتند هفت هزار نفر
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
وزير آموزش و پرورش درباره شكايات احتمالي شركتكنندگان نسبت به برگزاري آزمون گفت: در اين مورد شكايتي نداشتهايم
این قسمت حرفش شاهکار بود
shir_farhad
28-08-2010, 18:02
مژده به تمام حق التدریسی های ساندیس خور.
این خط اینم نشون.
قول میدم همه تون از الان استخدام هستین.
ما نخبه های مملکت هم بریم کشکمون رو بسابیم.:2:
یه نیگا یه کامنت های این سایت بندازید ، ببینید چه نامه هایی به نماینده های مجلس می نویسن و اعتراض می کنن و تازه چقدر هم علیه اونایی که آزمون دادن ، دارن فحش می دن
جالبه خیلی هاشونم لیسانس ندارن، نماینده های مجلس هم از ترس انتخابات بعدی که نزدیکه هم دارن به آموزش و پرورش فشار میارن
و بعید نیست که آموزش و پرورش بی خیال آزمونی ها بشه. چپ و راست دارن نامه می دن. من که راستش کم کم دارم نا امید می شم.
پ.ن
من الان این کامنت تو اون سایتی که بالا گفتم دیدم:
دیگه انگار فاتحه مع الصلوات ......
oranoos_92
29-08-2010, 20:49
دوستان رفقام زنگ زدن گفتن الان زیر نویس کرده تلوزیون که امشب نتایج میاد ولی هنوز خبری نیست خبر شد بی خبر نزارید
oranoos_92
29-08-2010, 21:57
متن خبر:
وزیراموزش وپرورش گفت : اسامی 40 هزار نفر پذیرفته شدگان نهایی ازمون استخدامی آموزش و پرورش از امشب در پایگاه اینترنتی اموزش و پرورش به نشانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت.
میگم تعداد رشته ها رو جمع بزنین ، انگار برایه فنی فقط 3 هزار نفر ظرفیت گذاشتن :18:
نکنه من اشتباه می کنم یا اینکه قراره ما بریم الفبا یاد بدیم:41:
هنوز که خبری از نتایج نیست
oranoos_92
29-08-2010, 22:35
از امشب یعنی ساعت چند آخه؟
:20:
از امشب یعنی ساعت چند آخه؟
:20:
اینا کی امار درست دادند که این بار دومش باشه
امشب رو برو راحت بخواب
oranoos_92
29-08-2010, 22:46
اینا کی امار درست دادند که این بار دومش باشه
امشب رو برو راحت بخواب
خیر سرشون امشب تو اخبار اعلام کردن
راست میگه دوستمون، کی حال داره نصف شب پاشه سایت آپ دیت کنه
oranoos_92
29-08-2010, 23:25
بابا اینا فیلم هستن!!!!!!!!!!!!!!!11
الان شبکه خبر زیر نویس کرد اعلام شد! حالا چطور ما نمیبییم و اونا میبینند :20:
farshidshd
29-08-2010, 23:33
اخبار ساعت 24 شبکه تهران هم اعلام کرد ، خوده وزیر اومد گفت نتایج تو سایت قرار گرفته
سایت شبکه خبر هم گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ault.aspx%3FTabId%3D56%26nid%3D191324)
واحد مرکزی خبر::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو سایت پرنده هم پر نمیزنه!!
oranoos_92
30-08-2010, 01:33
اخبار ساعت 24 شبکه تهران هم اعلام کرد ، خوده وزیر اومد گفت نتایج تو سایت قرار گرفته
سایت شبکه خبر هم گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ault.aspx%3FTabId%3D56%26nid%3D191324)
واحد مرکزی خبر::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Default.aspx%3FPage%3DMainContent%26news_num%3D243 695)
ولی تو سایت پرنده هم پر نمیزنه!!
والاخیلی بی معنی هستن الان ساعت را ببینید کی هست پست میدم خواب بودم همش خواب آموزش و پرورش دیدم این ساعت گفتم بیخیال خواب:41:
والاخیلی بی معنی هستن الان ساعت را ببینید کی هست پست میدم خواب بودم همش خواب آموزش و پرورش دیدم این ساعت گفتم بیخیال خواب:41:
ساعت 3 هستش هنوز خبری نیست:41:خسته شدم از بس این سایت medu.ir رو رفرش کردم.
برم بخوابم احتمالا منظورشون فردا شب بوده:20:
الاان اخبار ساعت 9 گفت نتایج رو سایت
medu.ir
قرار گرفته ولی من که چیزی پیدا نکردم
oranoos_92
30-08-2010, 08:53
اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش+ توضیح شبكه خبر
تهران ، شبکه خبر ، اجتماعی - جامعه 8 شهريور 1389 09:15
واحد مركزی خبر دیشب به نقل از وزیر آموزش پروش اعلام كرد:اسامی 40 هزار نفر پذیرفته شدگان نهایی ازمون استخدامی اموزش و پرورش از امشب در پایگاه اینترنتی اموزش و پرورش به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار خواهد گرفت اما تا ساعت انتشار این خبر هنوز اسامی بر روی سایت آموزش پروش قرار نگرفته است.
پیگیریهای وب سایت شبكه خبر نیز تا كنون به نتیجه نرسیده و مسوولان اموزش پروش نیز در دسترس نیستند.
احتمالا ، برایه افزودن ثواب شب زنده داری دیشب ، الان کارمندا که تازه هم اومدن سر کار ، بنا بر حدیث که میگه خواب روزه دار عبادته ، یه 4-5 ساعتی هم سر کار باید چرت بزنن تا از فیض و ثواب روز هم محروم نمونن.
یه کی نیست بگه بابا مجبوری وقتی هنوز چیزی آماده نیست اعلام کنی، و به این همه آدم استرس وارد کنی ، این اسمش حق الناس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
oranoos_92
30-08-2010, 10:21
داوطلبین آزمون آموزش و پرورش بخوانند
رييس مركز اطلاع رساني وزارت آموزش و پرورش گفت: اسامي پذيرفتهشدگان نهايي آزمون استخدامي تا ساعت 24 دوشنبه هشتم شهريور ماه از طريق سايت وزارتخانه اعلام ميشود.
علي فرهادي در گفتوگو با ايسنا، گفت: نتايج نهايي 40 هزار پذيرفتهشده نهايي آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش به تفكيك استانها از امشب در سايت وزارت خانه به نشاني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار گيرد.
وي در توضيحي بيشتر، اظهار كرد: نتايج آزمون به تفكيك استانها و به مرور در سايت وزارت آموزش و پرورش قرار ميگيرد و داوطلبان مرحله اول كه اسامي آنها براي آزمون مرحله دوم اعلام شده بود، ميتوانند براي اطلاع از نتايج نهايي آزمون به سايت مراجعه كنند.
farshidshd
30-08-2010, 10:51
همون دیشب من به شبکه خبر و واحد مرکزی خبر ایمیل زدم و توضیح خواستم که ظاهرا شبکه خبر توضیح داده. البته توضیحش قانع کننده نیست
.
farshidshd
30-08-2010, 12:14
تغییر زمان اعلام اسامی پذیرفته شدگان استخدامی آموزش و پرورش+توضیح شبكه خبر
تهران ، شبکه خبر ، اجتماعی - جامعه 8 شهريور 1389 12:37
وزارت آموزش و پرورش كه در اعلام اسامی استخدامی های جدید بدقولی كرده است می گوید:اسامی 40 هزار پذیرفته شده نهایی آزمون استخدامی امشب در پایگاه اینترنتی اموزش و پرورش قرار می گیرد.
واحد مركزی خبر دیشب به نقل از وزیر آموزش پروش اعلام كرد:اسامی 40 هزار نفر پذیرفته شدگان نهایی ازمون استخدامی اموزش و پرورش از امشب در پایگاه اینترنتی اموزش و پرورش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت اما تا ساعت انتشار این خبر هنوز اسامی بر روی سایت آموزش پروش قرار نگرفته است.
در خبر واحد مركزی خبر آمده است : اسامی این افراد در پایگاه وزارت آموزش و پرورش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت
حاجی بابایی همچنین گفته است : از این تعداد، 15 هزار نفر معلم تربیت بدنی، 10 هزار نفر مشاور، 12 هزار نفر معلم ابتدایی و بقیه از رشته های فنی و حرفه ای هستند.
وی افزوده است: کلاس های ضمن خدمت این پذیرفته شدگان از شنبه 13 شهریور در سراسر استان ها آغاز می شود و پذیرفته شدگان از اول مهر مشغول به کار خواهند شد.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اسامی شماری از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی نیز به عنوان ذخیره اعلام شده است که در صورت نیاز، جایگزین پذیرفته شدگان خواهند شد.
حاجی بابایی یادآور شد: شرکت کنندگان در آزمون استخدامی که نسبت به نتیجه این ازمون شکایت دارند، می توانند در تهران به وزارت آموزش و پرورش و در استان ها به مراکز آموزش و پرورش مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: براساس قانون استخدام وزارتخانه ها،همه سهمیه های تعیین شده، از جمله سهمیه بومی، ایثارگران و معلولان، در این آزمون اعمال شده است و تلاش ما بر این بود که حق هیچ شرکت کننده ای ضایع نشود.
وب سایت شبكه پس از پیگیری های مداوم سرانجام توانست در زمینه این بدقولی وزارت آموزش و پرورش با رئیس اداره اطلاع رسانی وزارتخانه گفتگو كند.
علی فرهادی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر اعلام كرد: اسامی پذیرفته شدگان از ساعت 24 دوشنبه (امشب) بر روی سایت این وزارت خانه قرار خواهد گرفت.
وی همچنین گفت: تلاش می كنیم اسامی پذیرفته شدگان این آزمون زودتر از ساعت 12 امشب برروی سایت قرار گیرد.
رئیس اداره اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش همچنین اظهار داشت: اسامی پذیرفته شدگان بر اساس هر استان اعلام می شود و همه استان ها هم زمان نمی توانند از نتایج خود مطلع شوند.
فرهادی در پایان افزود: البته تا پایان روز سه شنبه نتایج تمام داوطلبان سراسر كشور بر روی سایت اعلام خواهد شد.
.
oranoos_92
30-08-2010, 13:17
رئیس اداره اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش همچنین اظهار داشت: اسامی پذیرفته شدگان بر اساس هر استان اعلام می شود و همه استان ها هم زمان نمی توانند از نتایج خود مطلع شوند.
فرهادی در پایان افزود: البته تا پایان روز سه شنبه نتایج تمام داوطلبان سراسر كشور بر روی سایت اعلام خواهد شد.
واقعا که تازه نوشتن تا سه شنبه!!
من نمیدونم پس چرا میان تو اخبار اعلام رسمی میکنن !!!
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای من باز نمیشه!!!!!!!!
برای شما چی؟؟شاید دارن سایت رو اپدیت میکنن:13:
farshidshd
30-08-2010, 14:13
درسته .سایت باز نمیشه. احتمالا دارن نتایج رو قرار میدن.
ولی نه . من که چشمم آب نمیخوره اینا تا امشب هم نتایح رو بزارن
.
ازسوي معاونت توسعه مديريت وپشتيباني وزارت آموزش وپرورش اسامی پديرفته شدگان آزمون استخدامي 40 هزار نفري اعلام شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، اسامي پذيرفته شدگان اصلي و ذخيره آزمون استخدامي اين وزارتخانه كه در مصاحبه تخصصي وعمومي شركت نموده اند در سامانه وزارت آموزش وپرورش به نشاني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابل مشاهده است.
براساس این گزارش، داوطلبان محترم ميتوانند با مراجعه به آدرس مذكور و وارد نمودن كد داوطلبي يا كد ملي ، نام و نام خانوادگي ، شماره شناسنامه و استان محل خدمت از نتيجه آزمون خود مطلع شوند.
اين گزارش مي افزايد : پذيرفته شدگان اصلي بايد از روز شنبه سيزدهم شهريور ماه سال جاري با مراجعه به سايت اداره كل آموزش و پرورش استان محل آزمون خود ضمن تكميل پرونده ، برنامه آموزش ضمن خدمت را دريافت كنند .
شايان ذكر است؛ ادارات كل آموزش و پرورش استانها پاسخگوي سئوالات احتمالي داوطلبان خواهند بود.
در اين گزارش آمده است؛ اسامي پذيرفته شدگان ساير استانها نيز تا پايان وقت اداري روز سهشنبه مورخ دهم شهريورماه (فردا) اعلام و در سايت مذكور درج خواهد شد.
منبع:
ولی من نمیبینم کجاست؟؟
تو آدرس زیر هست
ولی تا حالا فقط مال قزوین آماده شده
بابا کشتید ما رو :19:
ما که رد شدیم
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
داوطلب گرامی:
فرد پذیرفته شده ای با مشخصات مذکور یافت نشد. این بدان معنی است که یا شما به دلیل محدودیت ظرفیت در مرحله دوم پذیرفته نشده اید یا مشخصات وارده برای جستجو، صحیح نبوده است.
اگر از صحت داده های وارده برای جستجو مطمئنید، می توانید برای اطمینان از پذیرفته شدن یا نشدن خود، با اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه تماس بگیرید.
ما که رد شدیم
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
داوطلب گرامی:
فرد پذیرفته شده ای با مشخصات مذکور یافت نشد. این بدان معنی است که یا شما به دلیل محدودیت ظرفیت در مرحله دوم پذیرفته نشده اید یا مشخصات وارده برای جستجو، صحیح نبوده است.
اگر از صحت داده های وارده برای جستجو مطمئنید، می توانید برای اطمینان از پذیرفته شدن یا نشدن خود، با اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه تماس بگیرید.
مگه شما از استان قزوین هستید!!!؟؟
الان فقط قزوین اعلام شده.
1 سوال دیگه شمارو یکبار خواستن یا دوبار برای مصاحبه؟
آذر-شرقی که اولین حروف الفبا هستش باید اعلام میشد.نمیدونم بر چه اساس قزوین اوله.؟؟؟اینا همه رو مسخره کردن .عزیز من نمیتونی یه کار درست انجام بدی نده دیگه.ملت تا صبح خوابشون نمیبره از استرس. 3 بار مصاحبه شدیم معلوم نیست تکلیفمون چیه.!!!!!!:41:
مگه شما از استان قزوین هستید!!!؟؟
الان فقط قزوین اعلام شده.
1 سوال دیگه شمارو یکبار خواستن یا دوبار برای مصاحبه؟
من دو بار واسه مصاحبه رفتم
گزینش
تخصصی
من دو بار واسه مصاحبه رفتم
گزینش
تخصصی
ممنون که جواب دادی..
ببخشید فقط نگفتی از استان قزوین هستی یا نه؟؟
ما که رد شدیم
داوطلب گرامی:
این اعلام نتایج عجب چیزیه
الان که امتحان کردم
نوشته ذخیره
کسی میدونه قضیه این ذخیره چیه؟
این اعلام نتایج عجب چیزیه
الان که امتحان کردم
نوشته ذخیره
کسی میدونه قضیه این ذخیره چیه؟
تابلو دیگه ..ذخیره هستید..
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اسامی شماری از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی نیز به عنوان ذخیره اعلام شده است که در صورت نیاز، جایگزین پذیرفته شدگان خواهند شد.
باز هم برایه ذخیره ها ، هنوز جایه امیدواری هست. بهتر از پذیرفته نشدن کامله.
shir_farhad
31-08-2010, 01:21
همچین میگی جای امیدواری هست انگار قبولی دانشگاهه که ذخیره اش بتونه از ترم دوم بره کلاس بشینه:45:
داوطلب بدون سهمیه قبل از اعلام نتیجه:40:
داوطلب بدون سهمیه بعد از اعلام نتیجه:37:
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
سیستان و بلوچستان اعلام شد و قزوین حذف:23:
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:21 AM ----------
سیستان و بلوچستان اعلام شد و قزوین حذف:23:
oranoos_92
31-08-2010, 03:32
سیستان و بلوچستان اعلام شد و قزوین حذف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:21 AM ----------
سیستان و بلوچستان اعلام شد و قزوین حذف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه چه سیستمی هست؟یکی اضافه میشه قیلی را حذف میکنند؟@!
shir_farhad
31-08-2010, 04:09
از اولش همه چیزش بزن و در رویی بوده.:2:
لابد اینم یه سیاستیه تا اطلاع رسانی کافی انجام نشه مثل قضیه کارنامه ها:13:
مگه بابای حاجی اینا نگفتش میخایم شفاف سازی کنیم واسه همین نتایج دیرتر اعلام میشه.:weird:
ذخیره همون مردود محترمانه است
مخصوصا این کار رو کردند تا کمتر اعتراض بشنوند
الان شد 2 تا استان سمنان و سیستان و بلوچستان..
سلام دوستان نمي دونم چرا چند روز به اينجا سر نزدم
بچه ها دوست من قبول شدددددد * هوراااااااااااااااااااااا ااااااااا* قزوين بوده
اما يه چيز عجيب ،هنر آموز كامپيوتر شركت كرده اما آموزگار ابتدايي قبول شده!!!!!!!!
بازم جاي شكرش باقي هست.
ميگفت تخصصي بدك ندادم ،فقط سهميه بومي داشته ...
منتظر خبر خوش بعدي باشيد
*ستاد جانبخشي به منتظران نتايج*
راستي بچه ها من ديدم توي همون سايت aee.medu.ir توي همون لينك قبلي رتبه ي بچه هاي مردودي اومده بود.آخرين رتبه قبولي شهرستان هاي استان تهران براي كامپيوتر 217 بود كه مثلا دوستاي من يكي 280 يكي 1000 يكي 2000 شده بودن. اينا اطلاع رسانيشون ضعيف هست.كار انجام ميدناااااا اما به زور حرف ميزنن:13:
oranoos_92
31-08-2010, 16:59
سلام دوستان نمي دونم چرا چند روز به اينجا سر نزدم
بچه ها دوست من قبول شدددددد * هوراااااااااااااااااااااا ااااااااا* قزوين بوده
اما يه چيز عجيب ،هنر آموز كامپيوتر شركت كرده اما آموزگار ابتدايي قبول شده!!!!!!!!
بازم جاي شكرش باقي هست.
ميگفت تخصصي بدك ندادم ،فقط سهميه بومي داشته ...
منتظر خبر خوش بعدي باشيد
*ستاد جانبخشي به منتظران نتايج*
چطور ممکنه!!!!!!!!!!!!!!:31:
بچه ها هر کی قبول شد اعلام کنه و بگه سهمیه چی داشته
ممنون
هورا قم هم اضافه شد!!!!!!!!!!
سرعتشون 3 استان تو هر روز!!
تا عيد فطر طول ميكشه
ببخشید سهمیه بومی یعنی چی؟
مگه کسی برایه غیر از استان محل تولد یا سکونت خودش می تونست داوطلب بشه؟
راستي بچه ها من ديدم توي همون سايت aee.medu.ir توي همون لينك قبلي رتبه ي بچه هاي مردودي اومده بود.آخرين رتبه قبولي شهرستان هاي استان تهران براي كامپيوتر 217 بود كه مثلا دوستاي من يكي 280 يكي 1000 يكي 2000 شده بودن. اينا اطلاع رسانيشون ضعيف هست.كار انجام ميدناااااا اما به زور حرف ميزنن:13:
ميشه لينكش رو بدي من رفتم چيزي نديدم
oranoos_92
31-08-2010, 18:18
ميلان نه ببخشيد گيلان هم اضافه شد
شب قدري بدجوري دارن زحمت ميكشن!!!!!!!11
راستش روزي كه من رفتم رتبه ها رو زده بود ولي شانس فرداش برداشتنش،شايد دوباره بزارن،اورانوس جان توي لينكي كه شما دادي نيست!
آها پيداش كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي قسمت اطلاعيه ها بوده مثل اينكه!
بچه ها اين شب عزيز براي همديگه دعا كنيم
shir_farhad
31-08-2010, 20:50
منم این چیزی که شما میگی رو ندیدم.
یعنی چیزی بنام کارنامه نشون نمیده
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
بعد اون گندی که سرورشون سر اعلام نتایج اولیه زد واسه اینکه سرور پرقدرتشون کرش نکنه دارن نتایج رو به مرور اعلام می کنن.:2:
shir_farhad
31-08-2010, 21:58
آقا کسی از نتایجش خبری نداره جدیدا؟
آذر-شرقی که اولین حروف الفبا هستش باید اعلام میشد.نمیدونم بر چه اساس قزوین اوله.؟؟؟اینا همه رو مسخره کردن .عزیز من نمیتونی یه کار درست انجام بدی نده دیگه.ملت تا صبح خوابشون نمیبره از استرس. 3 بار مصاحبه شدیم معلوم نیست تکلیفمون چیه.!!!!!!:41:
سلام.
3 بار مصاحبه شدید؟
یعنی چه فرقی داشته با من که 2 بار مصاحبه رفتم؟
بار اول مصاحبه علمی و تخصصی بار دوم هم گزینشی و سیاسی و احکام و از این جور چیزا.
دوستان موافق هستید یه مقدار امار از وضعیت همدیگه بدیم تا خیلی از مسائل بهتر روشن بشه.
مثلن هر کسی بگه از کدوم شهر شرکت کرده،
چند بار برای مصاحبه رفته و چه نوع مصاحبه هایی انجام داده.
چه نوع سهمیه ای داشته یا نداشته.
در نهایت نتیجه ای که گرفته چیه.
فکر کنم اگه این اطلاعات رو واسه هم دیگه کنار هم بذاریم یه واقعیت هایی در این زمینه روشن بشه.
من از شهرستانهای تهران شرکت کردم.
2 بار رفتم مصاحبه. یه مصاحبه تخصصی دو هفته بعد رفتم یه مصاحبه سیاسی عقیدتی.
سهمیه هم هیچی نداشتم خدا رو شکر.
نتیجه رو هم که هنوز اعلام نکردن حضرات زحمت کش!
خبر خیلی جدید: زنجان هم اضافه شد!!!!!
گفتن شنبه باید کسانی که قبول شدن به اداره آ.پ مراجعه کنند. آخه وقتی هنوز نتیجه رو نیدونیم به کجا مراجعه کنیم!
از من پرسید واسه چی توی اتفاقات پارسال شلوغ کردی؟ روز 22 بهمن کجا بودی؟
گفتم چییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تو پرونده من نوشته من شلوغ کردم؟ من نشسته بودم تو خونه.
گفت راهپیمایی شرکت میکنی؟
پرسید تشهد و سلام رو بخون. بعد گفت اسم امام جماعتتون توی دانشگاه چی بود؟
چنان سوالایی ازم پرسید که آخراش دیگه قاطی کرده بودم گفت قرآن چند جزء داره گفتم 20 جز تا:41:. گفت چند تا؟:18:
یعنی من قبول نمیشم؟:41:
زنجان رو هم گذاشتن
تا حالا 6 استان
oranoos_92
01-09-2010, 08:22
این خبر هم برای دوستانی که مثل من هی سایت آموزش و پرورش را رفرش میکنند!!
حاجيبابايي در جمع با خبرنگاران:
نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اعلام شد
خبرگزاري فارس: وزير آموزش و پرورش گفت: نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش به صورت جداگانه در برخي استانها اعلام شده است و تلاش ميكنيم كه تا آخر هفته نتايج آزمون استخدامي در تمام استانها اعلام شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، حميدرضا حاجيبابايي شب گذشته در حاشيه نشست مشترك با اعضاي فراكسيون فرهنگيان مجلس و در گفتوگو با خبرنگاران درباره زمان اعلام نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اظهار داشت: با كارهاي شبانهروزي تمام توان خود را بهكار گرفتهايم كه از امشب اسامي پذيرفتهشدگان را به صورت استاني بر روي سايت قرار دهيم؛ البته هر استاني اسامي را بهطور جداگانه اعلام ميكند و تلاش ميكنيم كه تا آخر هفته، نتايج آزمون استخدامي در تمام استانها اعلام شود.
وي با بيان اينكه تلاش شده است تا تمام سهميههاي قانوني اعم از ايثارگران، معلولان، بومي و هرآنچه كه قانون نسبت به آن صراحت دارد در اين استخدام لحاظ شود، افزود: در اين آزمون حدود 15 هزار نفر در رشته تربيتبدني، 10 هزار نفر در رشته مشاوره، 12 هزار نفر در آموزش ابتدايي و 7 هزار نفر در رشتههاي ويژه فني و حرفهاي و در مجموع حدود 40 هزار نفر در رشتههاي مورد نياز آموزش و پرورش در سراسر كشور به استثناي شهر تهران پذيرفته ميشوند.
حاجي بابايي درباره زمان شروع كلاسهاي آموزشي اين افراد گفت: كلاسهاي آموزشي پيش از ورود، از شنبه 13 شهريور در سراسر كشور آغاز ميشود و پس از آن كلاسهاي آموزش ضمن خدمت اين افراد نيز تا چند سال ادامه خواهد داشت و اگر شخصي اين دورهها را به طور كامل و با موفقيت نگذراند، در نوع استخدام او مشكل ايجاد ميشود.
وي ادامه داد: كسانيكه نسبت به نتايج اعتراض دارند، در وزارتخانه به اداره كل امور اداري و در استانها به ادارات كل آموزش و پرورش مراجعه كنند همچنين تعدادي از افراد نيز به عنوان ذخيره در نظر گرفته خواهند شد تا در صورت بروز مشكل براي پذيرفتهشدگان، جايگزين آنها شوند.
توضیحات:
اگه تا آخر هفته نتایج شهرتون اعلام نشد ممکنه هفته بعد اعلام بشه!
oranoos_92
01-09-2010, 08:53
نتایج من هم اومد
نوشته دخیره قبول شدم هیچ سهمیه ای هم نداشتم
یعنی هیچی درسته؟؟؟؟
mahdi7610
01-09-2010, 09:08
شماها چقدر ساده تشریف دارین
کسایی که باید استخدام می شدند از قبل استخدام شده بودن
فقط خواستن یه مقدار پول از شما بگیرن :31:
oranoos_92
01-09-2010, 09:12
فقط خواستن یه مقدار پول از شما بگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون که بله
من خودم ارشد آزاد میدونم قبلوم ولی دیگه دور درس را خط کشیدم و از مهر میرم تو بازار آزاد کار کنم از همون اول اشتباه کردم رفتم دانشگاه:31:
دوستم هم تربیت بدنی الان قبول شد
البته ایشون 2 تا سهمیه داشت
فرهنگی بودن والدین و سابقه جبهه پدرشون
فقط خواستن یه مقدار پول از شما بگیرن :31:
كي اين حرفو زده؟ پس چرا دوست من قزوين قبول شده؟؟؟؟
شايد ظرفيت ها فرق ميكنه.
خواهر دوست ديگم مشاوره قم شركت كرده سهميه هم داشته دقيقا نمي دونم جانبازي يا شهيد ولي قبول نشده!!!!!!!!!!!!!!! همشونم شاخ درآوردن چون همه شرايطش در حد عالي بوده.چميدونم شايد رشته با رشته و استان با استان فرق داره!
:40:پس اون بالا خبرايي هست.:40:
mahdi7610
01-09-2010, 10:17
كي اين حرفو زده؟ پس چرا دوست من قزوين قبول شده؟؟؟؟
شايد ظرفيت ها فرق ميكنه.
خواهر دوست ديگم مشاوره قم شركت كرده سهميه هم داشته دقيقا نمي دونم جانبازي يا شهيد ولي قبول نشده!!!!!!!!!!!!!!! همشونم شاخ درآوردن چون همه شرايطش در حد عالي بوده.چميدونم شايد رشته با رشته و استان با استان فرق داره!
:40:پس اون بالا خبرايي هست.:40:
اون بالا که همیشه خبرایی هست . اما بلاخره ما نفهمیدیم اون بالا کجاست :31:
همیشه به دوستام میگم وقتی توی ازمون استخدامی شرکت می کنید از 100 درصد باید روی 40 درصد سرمایه گذاری کرد .
چون 60 درصد با پارتی و خانواده شهید و جانباز و .... همیشه جلوتر از شما هستند .
شما باید مبنای رقابت را بین 40 درصد داشته باشید .
و این یعنی نامردی ، حق خوری ، بی انصافی:41:
shir_farhad
01-09-2010, 11:08
من از بوشهر هیج سهمیه ای نداشتم
2 بار برای مصاحبه رفتم (عمومی،تخصصی،هسته ای:27:)
در مجموع چنگی به دل نزد
هر چند خیلی هم تمایلی ندارم بهش:2:
می گم انگار از جمع بچه های p30world قرار نیست کسی شغل انبیا رو داشته باشه:41:
راستی انگار گازشو تو اعلان نتایج گرفتن ها ....
shir_farhad
01-09-2010, 11:17
کهگیلویه و بویر احمد هم اومد.
یزد ..هرمزگان..خراسان شمالی هم اعلام شد:8:
shir_farhad
01-09-2010, 11:27
سیاستشون اینه که همه با هم اعلام نشه:2:
اصفهان و گلستان هم اضافه شد
12 استان
چند نكته شاد مفيد باشه:
1-مصاحبه هاي اصلي شامل 2 مصاحبه عمومي و تخصصي بوده
2-در بعضي استان ها اين 2 مصاحبه رو جدا از هم گرفتن در بعضي استان ها مثل استان خودم(مركزي) با هم گرفتن
3-اگه كسي مصاحبه ي اضافه اي رفته مربوط به تحقيقات محل ميشه و دو حالت داشته:
الف-كسايي كه تحقيقات محليشون تناقض شديد 360 درجه اي نه ببخشيد 180 درجه اي داشته (كه اين حالت كمتر پيش مياد)
ب- كسايي كه در تحقيقات محلي ناشناس بودن و ميتونه دو حالت داشته باشه:
a-كلا تو محل كسي خانواده و شما رو نشناسه
b- شما رو بشناسن ولي به سئوالات كامل جواب ندن(تا اونجايي كه ميدونم سئوالات تحقيق محلي 15 تاست كه بايد بعد از تحقيق محلي برا همشون جواب داشته باشن)
نتيجه گيري منطقي : كسايي كه مصاحبه پلاس رو رفتن اولويتي به اونايي كه نرفتن ندارن
نتيجه گيري اخلاقي : همه با هم برابريم (هر چند در كل جدا از مصاحبه ها بعضيا برابرترند)
نتيجه گيري ديني : همه با هم برادريم (اينو الان TV گفت؛نميدونم برا ما شركت كننده ها گفت يا برا روز قدس)
:41:
نه ترتیب الفبایی داره،
نه ترتیب منطقی داره،
نه آهنگ پیشرفتش سرعت ثابت داره...
چی داره من نمیدونم.
فقط یه چیزی میدونم اینم اینکه از شانس من آخرین شهری که اعلام بشه تهران و شهرستانهاشه.
اینا که میخواستن تهران رو اخر اعلام کنن از اول میگفتن دیگه!!!!!!:44:
48 ساعته ما داریم این سایتهارو رفرش میکنیم:24:
shir_farhad
01-09-2010, 16:37
بوشهر و آذربایجان شرقی هم اعلام شد.
بالاخره ما هم یه جا قبول شدیم. هرچند آش دهن سوزی نیست ولی بازم خدا رو شکر تو این وانفسا از بین n نفر:21:
بالاخره ما هم یه جا قبول شدیم. هرچند آش دهن سوزی نیست ولی بازم خدا رو شکر تو این وانفسا از بین n نفر:21:
تبريك ميگيممممممممممممممممممممم مممممممم:33:
شما رشتتون چي بود و از كدوم استان بوديد؟ سهميه داشتيد؟
لطفا همه براي اعلام قبولي در صورت تمايل شرايط و چگونگي قبول شدگي را بگن.
تا كنون 18 استان اعلام شده .
كي شهرستان هاي غريب استان تهران اعلام ميشود؟؟؟
تبریک
بالاخره یکی از برو بچ قبول شد:thumbsup:
مرکزی هم اومد...
farshidshd
01-09-2010, 18:02
معلوم نیست کدوم شهر؟ کجا باید تدریس کنین؟
فقط همین نوشته؟
خوزستان هم اعلام شد تا الان 19 استان.
میگم طرف نمی خواد بره افطار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
shir_farhad
01-09-2010, 19:11
از بوشهر
نه سهمیه نداشتم
عمران بودم
فعلا هیچ چی معلوم نی
پسر داییم هم قبول شده اونم سهمیه نداشت
اون کامپیوتر بودش
oranoos_92
01-09-2010, 19:48
بچه ها مگه اینا نگفتن 7 هزار تا فنی؟ چرا شد 3 هزار تا؟
و اینکه ذخیره کلا تو آموزشو پرورش به چه معنی هستش؟
shir_farhad
01-09-2010, 20:19
بچه ها مگه اینا نگفتن 7 هزار تا فنی؟ چرا شد 3 هزار تا؟
و اینکه ذخیره کلا تو آموزشو پرورش به چه معنی هستش؟
اگه کسی انصراف بده ذخیره جایگزینش میشه
shir_farhad
02-09-2010, 06:53
اینطور که شنیدم مصاحبه دیگری هم در کار هست.
کسانی که قبول میشن حواسشون باشه تا مدتی شدیدا زیر ذره بین هستن حتی در محل :13:
oranoos_92
02-09-2010, 08:30
اینطور که شنیدم مصاحبه دیگری هم در کار هست.
کسانی که قبول میشن حواسشون باشه تا مدتی شدیدا زیر ذره بین هستن حتی در محل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میخوان واسه انرژی اتمی استخدام کنند که این قدر مصاحبه میکنند:31:
safoora55
02-09-2010, 09:11
آقای شیرفرهاد بهتون تبریک میگمممممممممممممممم
ولی رفتی کلاس یه وقت بچه ی مردمو فلک نکنی ها(آیکون شوخی)
farshidshd
02-09-2010, 10:02
دوباره استان مرکزی رو برداشتن؟
خبرگزاري فارس: رئيس مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش گفت: نتايج تمام پذيرفتهشدگان آزمون استخدامي اين وزارتخانه حداكثر تا پايان روز جمعه 12 شهريور اعلام ميشود.
علي فرهادي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» با اشاره به انتشار تدريجي اسامي پذيرفتهشدگان آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش در پايگاه اطلاعرساني اين وزارتخانه از چند روز پيش اظهار داشت: نتايج كامل و اسامي پذيرفتهشدگان ساير استانها حداكثر تا امروز يا پايان روز جمعه 12 شهريور اعلام ميشود.
وي با بيان اينكه اعلام اسامي پذيرفتهشدگان ساير استانها به روز شنبه نخواهد رسيد، افزود: مشكلي در اين رابطه وجود ندارد و مهم اين است كه داوطلبان پذيرفتهشده با رؤيت نتايج بر اساس اطلاعيه مندرج در سايت وزارت آموزش و پرورش، ساير مراحل استخدام شامل ثبتنام، تشكيل پرونده و شركت در دورههاي آموزش بدو خدمت را پيگيري كنند.
فرهادي با بيان اينكه اعلام اسامي پذيرفتهشدگان شامل نفرات اصلي و ذخيره است، ادامه داد: اگر برخي افراد از ميان پذيرفتهشدگان اصلي مراجعه نكنند، افراد ديگري از ميان بالاترين اولويتهاي ذخيره، انتخاب و جايگزين ميشوند.
وي در خصوص شيوه اعتراض به نتايج آزمون از سوي داوطلبان گفت: نظام برگزاري اين آزمون همانند كنكور است و برنامهريزي آن به ميزاني دقيق بوده كه احتمال اشتباه در آن بسيار كم است اما براي ضريب اطمينان بيشتر، داوطلبان معترض ميتوانند با مراجعه به ادارات كل آموزش و پرورش استانها، فرم مخصوص اعتراض را تكميل كنند تا در صورت بروز اشتباه، اقدامات لازم صورت گيرد.
عجب جنگ اعصابی راه انداختن ها.......:47:
mehdi_gh125
02-09-2010, 21:36
قبول نشدم هورااااااااااا الان کلی تجربه کسب کردم :-)
farshidshd
02-09-2010, 21:41
ما هم قبول نشدیم
هم سهمیه بومی هم سهمیه 1 داشتم. ولی قبول نشدم.
پس نگین فقط سهمیه ها قبول میشن...
.
mehdi_gh125
02-09-2010, 21:46
من اتفاقا سهمیه داشتم و قبول نشدم
جدی جدی واسه استخدام یک معلم ازشون احکام میپرسند ؟؟؟
یعنی به جای تست علمی میرن چرندیان میپرسن ؟؟؟
واقعا واسه خودم متاسفم که دارم تو این نظام مسخره زندگی میکنم ... :41:
این یعنی چی ؟؟؟
داوطلب گرامی:
با سلام : شما جزو پذیرفته شدگان تا سه برابر ظرفیت مرحله ی اول آزمون
استخدام پیمانی وزارت آموزش و پرورش (7/3/1389) می باشید . ضمنا زمان
و نحوه ی برگزاری مرحله ی دوم آزمون که به صورت مصاحبه ی تخصصی و یا
عملی انجام خواهد شد و نحوه ی ارائه مدارک لازم حداکثر ظرف مدت 15
روز آینده از سوی معاونت توسعه مدیریت و پشتبانی وزارت متبوع به ادارات
کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ خواهد شد.
سلام
:40:خدايا شكرت قبول شدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم:40:
فعلا از 8 نفر 3 نفرمون قبول شديم. دوستم سهميه داشت قبول نشد!!!!
من هيچ سهميه اي نداشتم.ايمانمو داشتم به چه چيزهايي مي فروختم. اعتقادم به اين نظام راسخ تر شد.نه فقط به خاطر اينكه قبول شدم.
چون
.
.
.
.
*واقعا هيچ دستي بالاتر از دستان خداوند نيست*
نوع قبولي :اصلي
رشته:هنرآموز كامپيوتر
هنرستاني بودم
دانشگاه:
كارشناسي غيرانتفاعي
كارداني دولتي خوندم
كارت مربيگري داشتم
مقاله ام داشتم ولي نتونستم به آموزش پرورش ارائه كنم
الانم شرمنده ام،چون خيلي زود خودمو باختم... ولي بازم خدا خجالتم داد:41:
اميدوارم همتون موفق باشيد،من حس ميكردم قبول ميشم.تقدير اون چيزي هست كه امشب نوشته ميشه،اون چيزي كه خدا صلاح ميدونه،نه چيزي كه ما فقط ميخوايم.
بالاخره انتظارها برای تهران پایان یافت و ما هم نتیجه مونو دیدیم.
خدا رو شکر منم قبول شدم.
من مصاحبه احکام را به شدت ضعیف گذرونده بودم ولی مصاحبه علمی رو خیلی خوب دادم چون رشته دانشگاهیم علوم تربیتی بود.
در کل اینکه هنوز تا استخدام شدن راه زیادی مونده و به نظر من هنوز برای خوشحالی کردن خیلی زوده! پس اگر بخواهیم واقع بین تر باشیم باید بگیم خوان پنجم یا شایدم ششم رو گذروندیم.
به امید موفقیت در خوان های بعدی:31:
برای دیگران هم آرزوی موفقیت میکنم.
این یعنی چی ؟؟؟
داوطلب گرامی:
با سلام : شما جزو پذیرفته شدگان تا سه برابر ظرفیت مرحله ی اول آزمون
استخدام پیمانی وزارت آموزش و پرورش (7/3/1389) می باشید . ضمنا زمان
و نحوه ی برگزاری مرحله ی دوم آزمون که به صورت مصاحبه ی تخصصی و یا
عملی انجام خواهد شد و نحوه ی ارائه مدارک لازم حداکثر ظرف مدت 15
روز آینده از سوی معاونت توسعه مدیریت و پشتبانی وزارت متبوع به ادارات
کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ خواهد شد.
شما مطمئنی صفحه نتایج درست رو نگاه کردی؟ شاید داری نتایج مربوط به مرحله اول را نگاه میکنی!!!
از تهران تا بوشهر خيلي فاصله هستش.
مگه اينكه فاصله ها رو حذف كنيم:46::31:
موفق باشيد:11:
shir_farhad
02-09-2010, 23:53
راستی شنبه هم گزینش می شیم؟
یعنی باید فردا تو راهپیمایی روز قدس شرکت کنیم؟
نا سلامتی جیره خوار دولت شدیم.
و به همین راحتی ما هم ساندیس خور شدیم.
دوستان همگی تسلیت:31:
منم زده ذخیره ..... یعنی عملا کشک :41:
oranoos_92
03-09-2010, 04:07
منم زده ذخیره ..... یعنی عملا کشک :41:
امید داشه باشید
یکیاز آشنا ها تو آموزش و پرورش میگفت خیلی ازذخیره ها را اعلام میکنند
دوستان نمیدونید چند درصد ذخیره واسه هر رشته اعلام کردن؟
و اگه از دوستان ذخیره به کسی زنگ زده شد خواهشن اینجا اعلام کنه
با تشکر
safoora55
03-09-2010, 08:54
رفتی راهپیمایی به نیابت از ما هم برو:31::31:
داداش من هم قبول نشد:37:
4 تا از دوستاش قبول شدن..
اخه چرا داداشم با اونها فرقی نداشت..یکیشون که میگفت ازمون مرحله اول رو کلا با تغلب زدم.
والله ما 10 نفر بودیم همه هم رشته با سهمیه های مختلف هیچکی قبول نشده ، فقط من توشون ذخیره در اومدم ، در صورتی که اگه از هر سه نفر یک نفر باید اصلی پذیرفته می شد و یه عده ذخیره ، بهتر از این باید جواب می گرفتیم. می گن که تو بعضی از استانها سهمیه های فنی کم شده و جاش حق التدریس گرفتن... نمی دونم.
آخه یکی از این 10 نفر تو کنکور ارشد رتبش شده 110 و می خواست در کنار تحصیل کار هم داشته باشه. بعنی سواد پذیرفته شده ها تو امتحان تخصصی از این شخص بیشتر بوده؟؟؟؟؟ من یکی مطمئن بودم که دیگه اون قبوله....
farshidshd
03-09-2010, 12:09
از همون اول گفتن دانشجوها حق شرکت ندارن...
.
کی گفته دانشجوئه ....
هنوز ثبت نام ارشد شروع نشده . از فردا قبول شده ها می تونند برایه ثبت نام مراجعه کنند. سر بازی هم رفته .
ایشون الان هنوز دانشجو نیست. اگه هم می گید که آموزش و پرورش فهمیده ، همون طور که رسم هست ازش باید تعهد گرقته می شد که ادامه تحصیل نده. نمیشه برایه گناه مرتکب نشده کسی رو مجازات کرد. شاید کار رو به ادامه تحصیل اواویت می داد و بی خیال دانشگاه می شد.
ثبت نام ، اعلام نتایج اولیه و انتخاب رشته ار شد همه قبل از آزمون آموزش و پرورش بوده و هیچ گونه منع قانونی نداره. خودتون که دیگه دانشجو هستید و احتمالا ارشد هم امتحان دادید و روند بر گذاری رو می دونید.
shir_farhad
03-09-2010, 13:50
البته منظور از دانشجو نبودن، اینه که مثلا اگه شما متقاضی شغلی هستین که مدرک لیسانس میخاد دانشجوی مقطع لیسانس نباشین نه مقطع بالاتر از اون.(البته این برداشت منه ها)
سلام
بچه ها اون آقايي كه ميومد ميگفت خانومم شركت كرده نيومد بگه قبول شده يا نه؟ خيلي مطمئن بود!
آره دوست منم ليسانس كامپيوتره ولي چون مدركش آماده نبود با فوق ديپلم ثبت نام كرد ولي آموزگار ابتدايي قبول شد. هرچي مقطعت بالاتر باشه براشون ارزشمنده.
من خودم مراحل عملي و تخصصي رو عالي دادم،فقط نگران پارتي و سهميه بودم كه ديگرون داشتن و من نداشتم. امروز پدرم بهم گفت ديد بهت گفتم ايمان به خدا داشته باش!:43:
سلام
بچه ها اون آقايي كه ميومد ميگفت خانومم شركت كرده نيومد بگه قبول شده يا نه؟ خيلي مطمئن بود!
آره دوست منم ليسانس كامپيوتره ولي چون مدركش آماده نبود با فوق ديپلم ثبت نام كرد ولي آموزگار ابتدايي قبول شد. هرچي مقطعت بالاتر باشه براشون ارزشمنده.
من خودم مراحل عملي و تخصصي رو عالي دادم،فقط نگران پارتي و سهميه بودم كه ديگرون داشتن و من نداشتم. امروز پدرم بهم گفت ديد بهت گفتم ايمان به خدا داشته باش!:43:
شما مدرکتون لیسانس بوده یا فوق لیسانس؟
سلام
در صفحه قبل توضيح دادم من كارشناسي كامپيوتر دارم(ليسانس)
سلام
هر کسی را که من میشناسم با هر مدرکی حتا فوق لیسانس، برای اموزگار ابتدایی قبول شده. حتا کسایی که متقاضی توی دوره ابتدایی نبودند!
چون به شدت نیرو توی این مقطع ککم آوردن.
همین امروز اداره آموزش و پرورش بودم گفتم آخه چرا وقتی نیرو ندارین بیشتر نکردین ظرفیت ها رو؟ گفتن دستوره که بیشتر نگیریم. فعلا هم دارن همه را شوت میکنن تو مقطع ابتدایی.
پس ربطی به مدرک تحصیلی شما نداره.
shir_farhad
06-09-2010, 14:07
کسی میدونه تقسیم بندی استانی بر چه اساسی انجام میشه؟
امروز رفتم به محل خدمتم.
مدارک رو گرفتند و مراحل اداری رو طی کردم و رسیدم به بخش آموزش ضمن خدمت.
گفت از چهارشنبه به مدت 58 روز باید هر روز صبح از 8 صبح تا 12.5 و باز از 13 تا 17.5 تشریف ببری کلاس های آموزشی.
عذرخواهی هم فرمودند گفتند چون وقت بسیار کمه مجبوریم کلاسهای اموزشی را به صورت فشرده برگزار کنیم. به غیر از عید فطر، هیچ تعطیلی دیگه ای هم نداریم (حتا جمعه ها) یک جلسه غیبت = عدم استخدام
کجا دنیا اینطوری آدم استخدام میکنن؟
باید گفت استخدام با اعمال شاقه.
خدا به خیر بگذرونه.
مثلاً من رشته علوم تربیتی هم خوندم تو دانشگاه!
کسی هست که مثل من به این اردوگاه اعمال شاقه اعزام شده باشه؟:41:
shir_farhad
06-09-2010, 20:10
واسه ما که از فردا شروع میشه تا 30 ام.
یه استان دیگه گفتن تا 25 ام.
اصلا مشخصه بر چه اساسیه؟
میگن تهران خیلیها اعتراض کردن! درسته؟
کجا دنیا اینطوری آدم استخدام میکنن؟
باید گفت استخدام با اعمال شاقه.
خدا به خیر بگذرونه.
یه کاری باهاتون میکنن که آخرش به کوچکترین امکانات شغلی هم راضی بشین :13:
farshidshd
07-09-2010, 11:20
مازندران بیشترین اعتراض ها رو داشته!
توی آموزش و پرورش دعواست
farshidshd
07-09-2010, 11:30
کارنامه ها رو قرار دادن ببینین کارنامه منو خودتون قضاوت کنید::
از کجا باید کارنامه ها رو دید؟
farshidshd
07-09-2010, 11:44
از کجا باید کارنامه ها رو دید؟
سایت آموزش و پرورش استان
ماله من استان مازندران بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------------------------------------------.
--------------------------------------------------
پ. ن. : تصحیح شد برایه ما هم اعلان شد....
شانسو باش
من با یکی از قبول شده های اصلی هم سهمیه فقط 8 امتیاز فاصله داشتم. متاسفانه فقط امتیاز کل رو زده و تفکیک نکرده که بشه فهمید تو کدوم مرحله خراب کردم. راستی اینجا امتیاز های قبول شده ها 500 به بالا هست. استان به استان فرق می کنه امتیاز بندی یا که برایه همه یکسانه؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه ما که از فردا شروع میشه تا 30 ام.
یه استان دیگه گفتن تا 25 ام.
اصلا مشخصه بر چه اساسیه؟
از ساعت چند تا چند؟ تعطیلی هم دارید؟
چه مقطعی هستید و چند ساعت آموزش گذاشتن براتون؟
من مقطع ابتدایی هستم جمعا 294 ساعت (58 روز) آموزش گذاشتند برامون.
فکر کنم بر اساس مزاج رئیس هر اداره بوده این برنامه ریزی ها!!!:13:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
نه والا ما هیچی اعتراض نکردیم:41:
اعتراض هم ندیدیم. ولی شاید کردن دیگه.
من که دیگه فرصت فکر کردن هم ندارم... دارم خودمو برای یه دوره ماراتن آموزشی اماده میکنم.
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
برای تهران که هنوز کارنامه نزدن.
shir_farhad
07-09-2010, 13:56
والا ما فنی هستیم.
هر روز از 7.30 تا 13.30.
عید فطر تعطیله.
والا ما فنی هستیم.
هر روز از 7.30 تا 13.30.
عید فطر تعطیله.
خوش به حال شما..
ما 8 صبح تا 5 عصر:41:
آخه نامردیه که.. اونا بی برنامگی کردن ما باید جورشو بکشیم...
سلام بچه ها
كلا خوشحالي رو براي ما كوفت ميكنن:41:.
بچه ها كسي مشكل منو داشته؟ من با محل خدمتم 1 ساعت فاصله دارم اونم با ماشين .آخه چرا منو ورداشتيد انداختيد جنوب غرب تهران،درسته به كرج(غرب تهران) نزديكه اما آلودگي و ترافيك غوغا ميكنه.من فقط به اميد انتقالي ميرم.
برخوردشون باهام عالي بود،تبريك گفتن كه باهاشون همكار شدم:31: ولي ...........
دوستم كه يه جاي عالي كرج افتاده بود ميدونيد چي شده،انقدر باهاش بد برخورد كردن و گفتن ما چنين نيرويي نميخوايم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ميتونيد تصور كنيدددددددددددددددددددد!!!! !!!! يكي ديگه از دوستام طالقان افتاده باز اون توي طبيعته ولي نمي تونه رفت و آمد كنه،كاشكي باهم بوديم.
التماس دعا دارم. فردا ميرم تشخيص هويت(انگشت نگاري) اگه شد براي اعتراض وزارت آموزش و پرورشم ميرم.
تهران كسي خبر داره شروع كلاس ضمن خدمتش كي هست؟ قرار شد با من تماس بگيرند!
سلام بچه ها
كلا خوشحالي رو براي ما كوفت ميكنن:41:.
بچه ها كسي مشكل منو داشته؟ من با محل خدمتم 1 ساعت فاصله دارم اونم با ماشين .آخه چرا منو ورداشتيد انداختيد جنوب غرب تهران،درسته به كرج(غرب تهران) نزديكه اما آلودگي و ترافيك غوغا ميكنه.من فقط به اميد انتقالي ميرم.
برخوردشون باهام عالي بود،تبريك گفتن كه باهاشون همكار شدم:31: ولي ...........
دوستم كه يه جاي عالي كرج افتاده بود ميدونيد چي شده،انقدر باهاش بد برخورد كردن و گفتن ما چنين نيرويي نميخوايم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ميتونيد تصور كنيدددددددددددددددددددد!!!! !!!! يكي ديگه از دوستام طالقان افتاده باز اون توي طبيعته ولي نمي تونه رفت و آمد كنه،كاشكي باهم بوديم.
التماس دعا دارم. فردا ميرم تشخيص هويت(انگشت نگاري) اگه شد براي اعتراض وزارت آموزش و پرورشم ميرم.
تهران كسي خبر داره شروع كلاس ضمن خدمتش كي هست؟ قرار شد با من تماس بگيرند!
ببخشید مگه تهران هم کسی بود؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم فکر کنم فقط شهرستان های تهران بود.
بعدش هم، شما مگه موقع ثبت نام محل سکونت یا همون خدمت را انتخاب نکردی که هر کدومتون یه جایی افتادید؟
بعدش قضیه این تشخیص هویت چیه؟
ما از این چیزا نداشتیم.
دو سه سری کپی شناسنامه و مدرک تحصیلی و کارت ملی. همین. با یه شماره حساب بانک ملی.
گفتند برید به سلامت چهارشنبه بیاید بشینید سر کلاس آموزشی.
انگار هر جا یه اتفاق واسه خود داره. جدن مملکت هر کی به هر کیه. صاحاب نداره؟:41:
ببخشید مگه تهران هم کسی بود؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم فکر کنم فقط شهرستان های تهران بود.
بعدش هم، شما مگه موقع ثبت نام محل سکونت یا همون خدمت را انتخاب نکردی که هر کدومتون یه جایی افتادید؟
بعدش قضیه این تشخیص هویت چیه؟
ما از این چیزا نداشتیم.
دو سه سری کپی شناسنامه و مدرک تحصیلی و کارت ملی. همین. با یه شماره حساب بانک ملی.
گفتند برید به سلامت چهارشنبه بیاید بشینید سر کلاس آموزشی.
انگار هر جا یه اتفاق واسه خود داره. جدن مملکت هر کی به هر کیه. صاحاب نداره؟:41:
بله منظورم همون شهرستان هاي استان تهران
به دليل اينكه كرج اشباع شده، ما رو اينور اون ور انداختن!!
محل خدمت شما نزديكه؟
شما از كجايي؟
به ما شماره حساب ندادن! به ما گفتن چهارشنبه با 2 تا عكس بيايد نامه بگيريد براي تشخيص هويت كه سابقه كيفري نداشته باشيد من نامشو داشتم،5 ماه پيش براي كارت مربيگري از اداره آگاهي گرفتم.عدم اعتياد كه نگو!!! نشون دادم گفت اين نامه فقط 1 ماه اعتبار داره!
6 تا عكسم گرفتن،مجبور شديم بريم عكس فوري بگيريم(اما قشنگ شدااا:46:)
shir_farhad
07-09-2010, 16:22
عجب از ما هیچ کدوم از اینا رو نخواستن.
قضیه این کارنامه ها چیه؟ که دوستمون از گلستان کارنامه شو گذاشته اینجا؟
واسه ما هم که گفتن 31 شهریور معلوم میشه کجا باید برین.
آخه بی برنامگی تا کی خدااااااااااااا:19:
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
مژده به بچه هایی که قبول نشدن.
یه خبر موثق اما غیر رسمی اینکه بزودی به خاطر آرام کردن جو متشنج حاکمه آموزش و پرورش مجددا نیرو خواهد گرفت.
oranoos_92
07-09-2010, 21:58
تلاش مجلس برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش
نماينده اردبيل از استيضاح وزير آموزش و پرورش با 30 امضا خبر داد.در چند روز گذشته تعدادي از معلمين مقابل مجلس تجمع داشتند.به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين،قاسم محمدي نماينده اردبيل در حاشيه جلسه علني امروز سه شنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بيان اينكه طرح استيضاح حميد رضا حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش در مجلس تهيه شده، گفت: اين طرح 30 امضا دارد و چندين محور كه هم اكنون در حال جمع آوري امضا است.وي افزود: اعتراض معلمين نسبت به نحوه برگزاري آزمون استخدامي در وزارت آموزش و پرورش ، تبعض در توزيع معلمين در سطح كشور و عدم رعايت كرامت انساني معلمين از جمله محورهاي اين استيضاح است.
وي گفت: اين طرح به زودي تقديم هيئت رئيسه مجلس ميشود.معلمين نسبت به نحوه استخدام در وزارت آموزش و پرورش اعتراض دارند همچنين در روزهاي گذشته جمعي از معلمين خريد خدمت وزارت آموزش و پرورش مرتب مقابل مجلس تجمع كرده و خواستار استخدام در وزارت آموزش و پرورش شدند.
farshidshd
08-09-2010, 11:59
تلاش مجلس برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش
نماينده اردبيل از استيضاح وزير آموزش و پرورش با 30 امضا خبر داد.در چند روز گذشته تعدادي از معلمين مقابل مجلس تجمع داشتند.به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين،قاسم محمدي نماينده اردبيل در حاشيه جلسه علني امروز سه شنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بيان اينكه طرح استيضاح حميد رضا حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش در مجلس تهيه شده، گفت: اين طرح 30 امضا دارد و چندين محور كه هم اكنون در حال جمع آوري امضا است.وي افزود: اعتراض معلمين نسبت به نحوه برگزاري آزمون استخدامي در وزارت آموزش و پرورش ، تبعض در توزيع معلمين در سطح كشور و عدم رعايت كرامت انساني معلمين از جمله محورهاي اين استيضاح است.
وي گفت: اين طرح به زودي تقديم هيئت رئيسه مجلس ميشود.معلمين نسبت به نحوه استخدام در وزارت آموزش و پرورش اعتراض دارند همچنين در روزهاي گذشته جمعي از معلمين خريد خدمت وزارت آموزش و پرورش مرتب مقابل مجلس تجمع كرده و خواستار استخدام در وزارت آموزش و پرورش شدند.
لطفا لینک منبع خبر رو هم ذکر کنید
با تشکر
بله منظورم همون شهرستان هاي استان تهران
به دليل اينكه كرج اشباع شده، ما رو اينور اون ور انداختن!!
محل خدمت شما نزديكه؟
شما از كجايي؟
به ما شماره حساب ندادن! به ما گفتن چهارشنبه با 2 تا عكس بيايد نامه بگيريد براي تشخيص هويت كه سابقه كيفري نداشته باشيد من نامشو داشتم،5 ماه پيش براي كارت مربيگري از اداره آگاهي گرفتم.عدم اعتياد كه نگو!!! نشون دادم گفت اين نامه فقط 1 ماه اعتبار داره!
6 تا عكسم گرفتن،مجبور شديم بريم عكس فوري بگيريم(اما قشنگ شدااا:46:)
من خوشبختانه شانس اوردم. یک ربع با محل ضمن خدمتم فاصله دارم:31:
من خوشبختانه شانس اوردم. یک ربع با محل ضمن خدمتم فاصله دارم:31:
محل خدمت يا ضمن خدمت؟؟؟ راستي سايت آموزش و پرورش،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان حضور نيروهاي جديدالاستخدام در كلاسهاي آموزش بدوخدمت رو اعلام كرده،يعني چي؟؟؟
shir_farhad
08-09-2010, 23:03
محل خدمت يا ضمن خدمت؟؟؟ راستي سايت آموزش و پرورش،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان حضور نيروهاي جديدالاستخدام در كلاسهاي آموزش بدوخدمت رو اعلام كرده،يعني چي؟؟؟
فرضا استان بوشهر کلاسها رو از 15 شهریور شروع کرده.
حالا اینهمه هماهنگی برای چیه؟ حاجی بابایی رو اعلم.
oranoos_92
09-09-2010, 08:23
لطفا لینک منبع خبر رو هم ذکر کنید
با تشکر
100 نماینده خواستار استیضاح حاجی بابایی هستند
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس از افزایش تعداد امضاهای طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش به عدد 100 خبر داد.
به گزارش خبرآنلاین، یونس اسدی نماینده مشکین شهر در مجلس درگفت وگو باخبرنگاران با بیان اینکه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش به حدود 100 امضا رسیده است، گفت: این استیضاح حتمی و اعلام وصول خواهدشد.
وی افزود: هم اکنون آموزش و پرورش در حال مضمحل شدن است و اگر به آن رسیدگی نشود، وضعیت خرابتر میشود. اعتراضات مربوط به استخدامها سوء مدیریت مشکل بودجه و... از دلایل این استیضاح است.
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس همچنین از تقدیم طرح تحقیق و تفحص از مجلس توسط خودش خبر داد و نسبت به عدم اعلام وصول آن انتقاد کرد.خبر انلاین کد مطلب: 90934زمان انتشار: چهارشنبه 17 شهریور 1389 - 12:04:17
ارائه طرح استيضاح حاجيبابايي به هيئت رئيسه بعد از تعطيلات مجلس
خبرگزاري فارس: يكي از طراحان استيضاح وزير آموزش و پرورش گفت: كه اين طرح بعد از تعطيلات مجلس به هيئت رئيسه ارائه خواهد شد17 شهریور . خبرگزاری فارس
ای بابا یعنی اگه حاجی بابایی هوتوتو ما هم هوتوتو؟
shir_farhad
09-09-2010, 22:02
دوستان این قضیه استیضاح چقد صحت داره؟
خب مگه طرح پیشنهادی وزیر توسط همین مجلس تصویب نشده؟
در واقع وزیر با اتمام کار در دقیقه 90 مجلس رو در برابر عمل انجام شده قرار داد.
خدا کنه تکلیف مون زودتر روشن شه.
shir_farhad
11-09-2010, 12:33
آقا کسی میدونه میشه یکسال مرخصی بدون حقوق گرفت یا نه؟
هنوز استخدام نشدی میخوای مرخصی بگیری؟
طي بررسي انجام شده با حضور وزير آموزش وپرورش اعلام شد:
روند استخدام در وزارت آموزش وپرورش با حضور وزير ، معاونين ،مديران ستادي واستاني مورد بررسي مجدد قرار گرفت.
به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، روزهاي شنبه ويكشنبه 20و21 شهريور ماه علي رغم تعطيلي روز شبنه معاونين ، مديران كل حوزه ستاد و همه مديران كل استانها وكارشناسان مربوطه ستاد واستان، با حضور دكتر حاجي بابايي،تمامي موارد واعتراضات اعلام شده درخصوص استخدام را بانظارت مستقيم وزير آموزش وپرورش ، دقيقاً موردبررسي قرار داده و تمامي اعتراضات وموارد مطرح شده هر استان مشخص و براي هيچ يك از استان ها نقطه ابهامي باقي نماند.
همچنين دراين نشست به موضوع بازگشايي شكوهمند مدارس وپروژه مهر(آغاز سال تحصيلي) وايجاد يك فضاي سرشار از نشاط ، اميد، طراوت درمدارس پرداخته شد وبرنامه هاي بازگشايي مدارس مورد بازبيني مجدد قرارگرفت.
منبع :
=========
وقتی دیدم کلی خندیدم، آره جون خودش :13:
آقایون خانوما فردا در جلسه معارفه میبینمتون. از قرار معلوم یک دعوتنامه به ما دادند که در جلسه ای با حضور جناب وزیر! در سالن وزارت کشور! حضور اجباری! به هم رسانیم.
آقایون خانوما فردا در جلسه معارفه میبینمتون. از قرار معلوم یک دعوتنامه به ما دادند که در جلسه ای با حضور جناب وزیر! در سالن وزارت کشور! حضور اجباری! به هم رسانیم.
چقدر هیاهو کرده واسه نمایش اینکه آزمون پاک بوده:27:البته واسه ما که پاک بوده! 9 تا سهمیه چیز کمی نیست! وقتی ما یه دونش هم نداریم
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
وزير آموزش و پرورش:
وزير آموزش و پرورش گفت: 40 هزار نيروي متخصص و فرهيخته كه از آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش موفق بيرون آمدهاند، اول مهر سال جاري وارد مدارس سراسر كشور خواهند شد.
به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، دكتر حاجي بابايي كه در گردهمايي مشترك معاونين، روساي هياتهاي رسيدگي به تخلفات اداري، روساي حراست و ارزيابي عملكرد استانهاي كشور سخن ميگفت با اشاره به برگزاري آزمون استخدامي اخير اين وزارتخانه اظهار داشت: تاريخ بشر تاكنون آزموني به اين وسعت كه با حساب و كتابي دقيق برگزار شده باشد به خود نديده است.
وي افزود: از 630 هزار داوطلب شركتكننده در آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش كه 105 هزار نفر آن به مرحله دوم راه يافتهاند حتي يك نفر بدون حساب و كتاب وارد نشده و تلاش شده است حق هيچ كس ضايع نشود و اگر كسي هم اعتراضي داشته باشد مطمئن باشد كه مورد بررسي و رسيدگي قرار ميگيرد.
وزير آموزش و پرورش به ضرورت بكارگيري نيروهاي متخصص در آموزش و پرورش اشاره كرد و تصريح كرد: هماكنون به طور مثال در استان فارس 900 نيروي متخصص زن و مرد در رشتهي تربيت بدني وارد آموزش وپرورش شدهاند. همچنين 12 هزار معلم متخصص نيز علاوه بر سهميهي موجود به دوره ابتدايي وارد شدهاند.
وي مشاوره را ركن اصلي تعليم و تربيت خواند و خاطرنشان ساخت: تقويت اين رشته به زودي در قالب يك طرح انجام خواهد شد.
دكتر حاجي بابايي با اشاره به شناخت دقيق و كامل خود از مسايل و موضوعات آموزش وپرورش، افزود: در مدارس كشور حدود 700 هزار دفتردار موردنياز بود كه تاكنون 30 هزار نفر آن تامين شده است.
وزير آموزش و پرورش يادآور شد: براي ايجاد مدارس هوشمند در سراسر كشور با سرعت به پيش خواهيم رفت.
همین امروز یکی از مسئولین یکی از مدارس به یکی گفته که اعتراضات آنها که به نتایج اعتراض داشتند نتیجه داده و گویا دارند در مورد بعضی ها تجدید نظر هایی میکنند:D
همین امروز یکی از مسئولین یکی از مدارس به یکی گفته که اعتراضات آنها که به نتایج اعتراض داشتند نتیجه داده و گویا دارند در مورد بعضی ها تجدید نظر هایی میکنند:D
جدی؟ پس این وزیر چی میگه؟ !!!!!1 :27:
تمامي اعتراضات وارده به استانها درآزمون استخدامي بررسي شد درهيچ استاني مشكل وجود ندارد
سوال: پس این وزیر چی میگه؟
جواب: دروغ!
shir_farhad
22-09-2010, 12:15
سلام همکارا
منو یه جایی انداختن که عرب نی انداخت.:37:
200 کیلومتر اونطرف تر از خونمون تو یه دیهات.:9:
آخرش که چی؟ ای خـــــــــــــــــــــدا :19:
حقوق شما را هم ندادن؟:41:
سلام .
الان ساعت 7:21 صبح هست. دارم میرم گزینش.امروز مصاحبه دارم.دعا کنین :) خودم که استرس دارم :(
سلام
یا اقوامتون داشته باشه؟
با تشکر
این سوالات می تونه بهت کمک کند
در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سوالات می تونه بهت کمک کند
در این سایت لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@mahmoud
01-10-2016, 16:34
من سال 1394 برای استخدام آموزش و پرورش این سوالات و خودندم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
naser-iran
01-11-2016, 00:32
سلام دوستان ایا حامله بودن میتونه در پذیرش در مصاحبه تاثیر داشته باشه
sali4a11
20-01-2017, 19:58
سلام یکی از دوستان من سال 1394 مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش داشت :n05:سوالاتی از این قبیل میپرسن:
آخرین باری که نماز خواندی کی بود؟
نماز آیات چگونه خوانده می شود؟
آخرین باری که نماز آیات خواندی کی بود؟
چند بار به نماز جمعه رفته ای؟ کجا؟
بهترین کتابی که تا به حال خوانده ای؟
در هنگام غیبت عهده دار امور چه کسی است؟
ولی فقیه کیست؟
در سایت آموزیاران هم نمونه سوالات بیشتری وجود داره که می تونید ببینید. Amoozyaran.ir
monami22
22-01-2017, 17:23
من قراره مصاحبه و گزینش دعوت بشم ولی هنوز سایت پردیس زمانبندی نزده:
میخوام بدونم چه سوالاتی میپرسند؟
بعد اگه قبول بشیم چقدر دوره میبینیم...چون یه سری تو این تاپیک گفتن غرب تهران استخدام شدن رفتن آموزش پرورش! پس دوره شون چطور بوده؟
هزینه آموزش چقدر بوده؟
monami22
22-01-2017, 17:24
میگن باید چند مبحث از کتاب رو درس بدی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.