مشاهده نسخه کامل
: کمک برای ساخت انیمیشن
aminifar
28-07-2010, 19:59
با سلام
من می خوام متریالی که به آبجکتها دادم توی فریمهای مختلف تغییر کنه ولی وقتی که متریالش تغییر می دم توی فریمهای قبل هم تغییر می کنه چیکار باید بکنم؟ اگه فیلم آموزشی هست لطفا معرفی کنید
با تشکر
*Forgotten*
29-07-2010, 13:40
شما اصلا نگفتید نرم افزاری که استفاده میکنید چیه
ضمنا منظور شما از تغییر متریال چیه ؟؟ چون ما میتونیم تنظیمات متریال رو تغییر بدیم مثل روشنایی یا کلا یک متریال به متریال دیگه ای تبدیل بشه منظورتونو واضحتر بیان کنید
SSS_HHH_OOO
29-07-2010, 15:25
روشی که میشه اینکارو کرد اینه که اگه متریال یه چیز ساده مثلا چوبه میخواد تبدیل بشه مثلا به فلز با تغییر تنظیمات متریال این کار راحت انجام میشه و کافیه تکسچر رو هم انیمیت کنی تا تو هر فریم تکسچر عوض بشه خیلی راحت اینکار انجام میشه
اما مثلا اگه میخوای متریال فلز بشه یهو متریال پوست که sss هست و کلا فرق داره با فلز کاری که میتونی بکنی اینه که تو فریم اول متریال فلز بدی و رندر کنی و تو فریم دوم متریال پوست بدی و رندر کنی و بعد رندرها رو که سیو کردی با یه نرم افزار ویرایش فیلم مثل combustion کنار هم بذاری و انیمیشن بسازی
aminifar
30-07-2010, 11:33
شما اصلا نگفتید نرم افزاری که استفاده میکنید چیه
ضمنا منظور شما از تغییر متریال چیه ؟؟ چون ما میتونیم تنظیمات متریال رو تغییر بدیم مثل روشنایی یا کلا یک متریال به متریال دیگه ای تبدیل بشه منظورتونو واضحتر بیان کنید
من تو مکس کار می کنم یه باکس کشیدم تو فریم اول رنگ قرمز تو و تو فریمهای مختلف رنگهای مختلف گذاشتم ولی وقتی رندر می گیرم فقط یکبار تغییر رنگ می بینم فایلمم براتون فرستادم
ممنون از راهنمایی شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
meysam 3d
30-07-2010, 15:08
من تو مکس کار می کنم یه باکس کشیدم تو فریم اول رنگ قرمز تو و تو فریمهای مختلف رنگهای مختلف گذاشتم ولی وقتی رندر می گیرم فقط یکبار تغییر رنگ می بینم فایلمم براتون فرستادم
ممنون از راهنمایی شما
1-چک کن ببین کلید autokey رو روشن میکنی؟
2-آیا از پنجره متریال ادیتور رنگرو عوض میکنی(صحیح) یا از پنل مدیفای که رنگ پیش فرضه؟
aminifar
30-07-2010, 15:58
1-چک کن ببین کلید autokey رو روشن میکنی؟
2-آیا از پنجره متریال ادیتور رنگرو عوض میکنی(صحیح) یا از پنل مدیفای که رنگ پیش فرضه؟
بله روشنه همه این کارها می کنم فایل هم در بالا فرستادم می تونید خودتون چک کنید
*Forgotten*
30-07-2010, 16:38
نتونستم فایل رو دانلود کنم چون مینویسه ip شما در حال دانلود هست بهتر بود یه سایت ساده تر رو برای آپلود انتخاب میکردید
بهرحال خودم تست کردم ولی مشکلی نداشت شما مراحلی که میگم دنبال کنید ببینید مشکلتون حل میشه:
1 یه بکس بسازید
2 متریال ادیتور رو باز کنید
3 تایم اسلایدر رو روی فریم 100 ببرید
4 دکمه auto key رو روشن کنید
5 باکس را در حالت انتخاب قرار دهید
6 در پنجره متریال ادیتور یکی از سمپل ها رو انتخاب کنید
7 بر روی assign material to selection کلیک کنید تا سمپل به باکس اعمال بشه
8 بر روی رنگ کنار diffuse کلیک کنید تا پنجره انتخاب رنگ ظاهر بشه
9 حالا در پنجره انتخاب رنگ فلش مثلثی شکل رو که در راست نوار whiteness قرار داره رو کلا پایین بیارید تا رنگ سفید خالص بدست بیاد
10 بر روی ok کلیک کنید
11 دکمه auto key رو خاموش کنید
12 برای تست تایم اسلایدر رو از 0 تا 100 حرکت دهید (رنگ از خاکستری به سفید تغییر میکنه)
13 از 0 تا 100 رو رندر بگیرید
14 فایل که رندر گرفتید رو با برنامه ای مثل windows media player دقیق تماشا کنید (ترجیحا فرمت رند avi باشه)
برای من که رندر شد , نتیجه رو اعلام کنید
aminifar
30-07-2010, 18:59
نتونستم فایل رو دانلود کنم چون مینویسه ip شما در حال دانلود هست بهتر بود یه سایت ساده تر رو برای آپلود انتخاب میکردید
بهرحال خودم تست کردم ولی مشکلی نداشت شما مراحلی که میگم دنبال کنید ببینید مشکلتون حل میشه:
1 یه بکس بسازید
2 متریال ادیتور رو باز کنید
3 تایم اسلایدر رو روی فریم 100 ببرید
4 دکمه auto key رو روشن کنید
5 باکس را در حالت انتخاب قرار دهید
6 در پنجره متریال ادیتور یکی از سمپل ها رو انتخاب کنید
7 بر روی assign material to selection کلیک کنید تا سمپل به باکس اعمال بشه
8 بر روی رنگ کنار diffuse کلیک کنید تا پنجره انتخاب رنگ ظاهر بشه
9 حالا در پنجره انتخاب رنگ فلش مثلثی شکل رو که در راست نوار whiteness قرار داره رو کلا پایین بیارید تا رنگ سفید خالص بدست بیاد
10 بر روی ok کلیک کنید
11 دکمه auto key رو خاموش کنید
12 برای تست تایم اسلایدر رو از 0 تا 100 حرکت دهید (رنگ از خاکستری به سفید تغییر میکنه)
13 از 0 تا 100 رو رندر بگیرید
14 فایل که رندر گرفتید رو با برنامه ای مثل windows media player دقیق تماشا کنید (ترجیحا فرمت رند avi باشه)
برای من که رندر شد , نتیجه رو اعلام کنید
مرسی از راهنماییتون اینبار شد!:26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.