ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزشهاي آنلاين Video Copilot به صورت PDF

Simin Secret
28-07-2010, 19:35
سلام من دنبال يه سري از آموزش هاي ويديو كاپايلت هستم البته چون قادر به ديدن آنلاين آموزشها نيستم مي خواستم اگه ميشه برام به صورت pdf بزاريد مثل آموزش ساخت deamon_face يا audio-to-animation يا هر چيز ديگه اي چون خيلي نياز دارم داريم با بچه ها كليپ ميسازيم اگه سريع تر برام آپ كنيد خيلي ممنون ميشم.

ya abbas
28-07-2010, 20:02
سلام
دوست عزیز این آموزش ها html نیست که به پی دی اف تبدیل بشه!
معمولا mp4 هستند.
الان نمی تونم ولی سعی می کنم در اسرع وقت برات در چند پارت آپ کنم.

Simin Secret
29-07-2010, 07:30
مي دونم html نيست من ميخوام اگه كسي با اين آموزش ها كار كرده و ياد داره برام آموزش اونو به صورت pdf از طرف خودش بزاره نه اينكه اون آموزش رو تبديل به pdf كنه!

senaps
31-07-2010, 00:43
میشه بگی که دقیقا کدوم اموزش هاش رو میخوای؟!
باید در حدی باشی که وقتی تو متن برات بنویسیم،بتونی اعمال کنی! در غیر این صورت فقط باید فیلمش رو ببینین چون افتر جوریه مادر مرده که بعضی ها با دیدن فیلمش،از رو فیلم هم نمیتونن انجام بدن!!!

Simin Secret
31-07-2010, 07:49
اگه آموزش تبديل موزيك به انيميشن باشه يا پاشيدن خوب يا يه همچين چيزهايي ممنون ميشم راستي چرا وبلاگ في شده

Mr.World.Wide
31-07-2010, 20:43
اگه آموزش تبديل موزيك به انيميشن باشه يا پاشيدن خوب يا يه همچين چيزهايي ممنون ميشم راستي چرا وبلاگ في شده

سلام رفیق
تو بازار دنبال یه پکیج بگرد به نام جلوه های ویژه کامپیوتری از شرکت shortcuts
تقریبا 80 درصد آموزش های video copilot رو به زبان فارسی دوبله کرده خود فایل های پروژه رو هم گذاشته
3 تا پک هر پک یه دی وی دی فکر کنم هر پک 9هزار تومن باشه خیلی خوبه دستشون درد نکنه اینم سایتشون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سری بهش بزن شرکت نگاره هم 5 تا پک video copilot گذاشته به دوبله فارسی اونم خوبه negare.ir

senaps
31-07-2010, 21:55
لینک اموزش ها رو بذارین.....

Simin Secret
01-08-2010, 09:52
ممنون كه راهنمايي كردين ولي من يه پك 16 دي وي دي آموزشي از سايت tarsimpress خريدم البته 5/3 ولي هنوز نيومده نميدونم تا كي ميخواد ما رو منتظر بزاره مردم از بس خماري آموزشهاي ويديو كاپايلت رو كشيدم!!!:19: