مشاهده نسخه کامل
: دمای سیستمم مناسبه ؟
SA.JJ.AD
28-07-2010, 15:23
دوستان میخاستم بدونم دمای این قطعاتم مناسبه ؟ (هم دما تو حالت عادی رو نوشتم هم داخل بازی)
CPU - Intel core 2 duo E7300 2.66GHZ 45 - 56
GPU - NVIDIA Geforce 9500 GT 50 - 78
HDD - 160 MAXTOR 38 - 40
ممنون میشم اگه کمک کنید - راستی این گرافیک و CPU رو میشه تقویت یا همون اورکلاک کرد ؟ چجوری ؟
با اور کلاک میشه مشکل افت فریم تو بعضی از بازی ها رو مهار کرد ؟
edvard_kachal
28-07-2010, 15:40
سلام ...
دما ها مشکلی ندارند ......
HardWare Professor
28-07-2010, 17:55
دوستان میخاستم بدونم دمای این قطعاتم مناسبه ؟ (هم دما تو حالت عادی رو نوشتم هم داخل بازی)
CPU - Intel core 2 duo E7300 2.66GHZ 45 - 56
GPU - NVIDIA Geforce 9500 GT 50 - 78
HDD - 160 MAXTOR 38 - 40
ممنون میشم اگه کمک کنید - راستی این گرافیک و CPU رو میشه تقویت یا همون اورکلاک کرد ؟ چجوری ؟
با اور کلاک میشه مشکل افت فریم تو بعضی از بازی ها رو مهار کرد ؟
دما ها تقریبا عادی اند//////
پاورت برای اورکلاک؟
SA.JJ.AD
29-07-2010, 00:07
دما ها تقریبا عادی اند//////
پاورت برای اورکلاک؟
ممنونم
پاورم 530 هستش که فکر کنم قدرت واقعیش 500 اونورا باشه ... در ضمن زیاد نمیخام تو اور کلاک کردن جلو برم (مثلا%15). فقط تا یه حدی که کمی بازی ها ی سنگین با تنظیمات HIGH نرم تر اجرا بشن . وگرنه از سیستمم خیلی راضیم
ممنون میشم راهنمایی کنید
amd>intel
30-07-2010, 01:38
همين پاور گرين 430 ديروز كل سيستم من رو فرستاد فضا . من كارمند از كجا بيارم دوباره قطعات تهيه كنم . دوستان خواهش ميكنم پاور گرين نگيريد . من نقره داغ شدم
HardWare Professor
30-07-2010, 01:47
همين پاور گرين 430 ديروز كل سيستم من رو فرستاد فضا . من كارمند از كجا بيارم دوباره قطعات تهيه كنم . دوستان خواهش ميكنم پاور گرين نگيريد . من نقره داغ شدم
شانس شما بوده///
وگرنه من هر چی پاور گرین برای دوستانم بستم همه راضی بودن///
مخصوصا اینجا که نوسان برق بالاست بسیار خوب جواب دادن////
SA.JJ.AD
30-07-2010, 23:10
[QUOTE=viperm;5217827]
ممنونم
پاورم 530 هستش که فکر کنم قدرت واقعیش 500 اونورا باشه ... در ضمن زیاد نمیخام تو اور کلاک کردن جلو برم (مثلا%15). فقط تا یه حدی که کمی بازی ها ی سنگین با تنظیمات HIGH نرم تر اجرا بشن . وگرنه از سیستمم خیلی راضیم
ممنون میشم راهنمایی کنید[/QUOTE
واقعا دوستان هیچکی نمیتونه کار مارو راه بندازه ؟! لا اقل اره یا نه رو بگید . منتظر ما ..............
به نظر من واسه اورکلاک نباید مشکلی داشته باشی.فقط دمای کارت گرافیکت بالاست.با اینحال مشکلتو تو تالار زیر مطرح کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SA.JJ.AD
31-07-2010, 12:15
ممنون رفیق بابت لطفت ... راستی دمای گرافیک مگه باید چند باشه ؟ تو این روز های گرم که سیستمم از کولر کمی دور هست 49.50 هستشا ... 2.3 ماه دیگه میره رو 45.46 و تو بازی .68.75
alborz_k
31-07-2010, 12:18
ممنون رفیق بابت لطفت ... راستی دمای گرافیک مگه باید چند باشه ؟ تو این روز های گرم که سیستمم از کولر کمی دور هست 49.50 هستشا ... 2.3 ماه دیگه میره رو 45.46 و تو بازی .68.75
سلام. دمای کارت گرافیک کاملأ مناسب هست . کلأ دمای زیر 100 برای این قطعه مشکلی پیش نمی اره .
سلام. دمای کارت گرافیک کاملأ مناسب هست . کلأ دمای زیر 100 برای این قطعه مشکلی پیش نمی اره .
منکه خوونده بودم بهتره دما از 60-70 درجه بالاتر نره ولی این دوستمون نوشته تا 78 میره و تازه اورکلاک هم نکرده هنوز.بازم هرچی شما بگین!!:46: البته گرافیک من ATi هست
HardWare Professor
31-07-2010, 13:56
بهتره دما از 60-70 درجه بالاتر نره
خیر دمای کارت گرافیک تا 85/95 هم مشکلی نداره فقط بهتره از 80 بالاتر نره چون عمر قطعه پایین میاد///
alborz_k
31-07-2010, 14:43
منکه خوونده بودم بهتره دما از 60-70 درجه بالاتر نره ولی این دوستمون نوشته تا 78 میره و تازه اورکلاک هم نکرده هنوز.بازم هرچی شما بگین!!:46: البته گرافیک من ATi هست
مدل کارتتون چی هست؟!
کلأ برای اکثر gpu ها تا دمای 105 درجه هم هیچ مشکلی نیست و اگه از قطعات مناسبی در برد استفاده بشه ، می شه حتی 105 درجه رو هم مجاز دونست!! (مثلأ 4850 که در حالت idle دماش 80 درجه و در لود 95 درجه هست ، وقتی اورکلاک بشه با furmark به خود 105 می رسه!!)
ولی 9500 کارتی نیست که در اون ازچیپ ها ، ماسفت ها و خازن هایی برای کار در این دما در طولانی مدت استفاده شده باشه ، رای همین توصیه می شه که دماش از 85-90 بیشتر نشه .
همون طور هم که دوستمون گفت هر چه دما کمتر بشه ، طول عمر قطعه بیشتر می شه .
مدل کارتتون چی هست؟!
دوست عزیز گرافیک من ATi 4670 ساخت شرکت Asus هست که تو امضام مدلشو زدم.درضمن همه خازن هاش جامد هست و ماسفت هاش(فک کنم منظورتون سلفاش باشه!) هم ازین مکعبیا هست.اینم قیافش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alborz_k
31-07-2010, 18:47
دوست عزیز گرافیک من ATi 4670 ساخت شرکت Asus هست که تو امضام مدلشو زدم.درضمن همه خازن هاش جامد هست و ماسفت هاش(فک کنم منظورتون سلفاش باشه!) هم ازین مکعبیا هست.اینم قیافش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلف یک سیم پیچ هست که دارای یک هسته ی فلزی یا سرامیک و .... هست که کارش در مدار یکدست کردن جریان عبوری هست و دو سر داره .
ماسفت همون ترانزیستور اثر میدان نیمه رسانای اکسید فلز هست که دارای 3 سر هست و به طور خیلی خلاصه ، کارش قطع و وصل جریان عبوری هست . در مدار تغذیه ی قطعات الکترونیکی حداقل یک ماسفت استفاده می شه .
در مورد کارت ، کلأ 4670 جزء کارت هایی با دمای عملی بالا محسوب می شه ولی خنک کننده ی کارت شما از نوع غیر مرجع هست که باعث می شه دمای پایین تری داشته باشه .
راستی ، اون قطعه ی مکعبی هم چوک هست که یک نوع سلف محسوب می شه .:دی
سلف یک سیم پیچ هست که دارای یک هسته ی فلزی یا سرامیک و .... هست که کارش در مدار یکدست کردن جریان عبوری هست و دو سر داره .
ماسفت همون ترانزیستور اثر میدان نیمه رسانای اکسید فلز هست که دارای 3 سر هست و به طور خیلی خلاصه ، کارش قطع و وصل جریان عبوری هست . در مدار تغذیه ی قطعات الکترونیکی حداقل یک ماسفت استفاده می شه .
در مورد کارت ، کلأ 4670 جزء کارت هایی با دمای عملی بالا محسوب می شه ولی خنک کننده ی کارت شما از نوع غیر مرجع هست که باعث می شه دمای پایین تری داشته باشه .
راستی ، اون قطعه ی مکعبی هم چوک هست که یک نوع سلف محسوب می شه .:دی
خیلی ممنونم از اطلاعاتی که دراختیارم گذاشتین.من قبلا فکر می کردم به همون چوکها ماسفت می گن واسه همین گفتم سلف:13:.به هرحال خیلی متشکرم.پس اگه کارتمو بیشتر اورکنم مشکلی پیش نمیآد؟چون الان 10% اورکردم و دماش تا 63 میرسه.
alborz_k
31-07-2010, 20:25
خیلی ممنونم از اطلاعاتی که دراختیارم گذاشتین.من قبلا فکر می کردم به همون چوکها ماسفت می گن واسه همین گفتم سلف:13:.به هرحال خیلی متشکرم.پس اگه کارتمو بیشتر اورکنم مشکلی پیش نمیآد؟چون الان 10% اورکردم و دماش تا 63 میرسه.
نه ، هیچ مشکل نیست . کلأ توصیه می شه به بالاترین فرکانس پایدار برسین و از اون 20 -30 مگاهرتز کم کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.